- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
Süper güle güle kullan ablamBulaşık makinesi değişti,gayet mennunum sessizde çalışıyor iyi oldu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper güle güle kullan ablamBulaşık makinesi değişti,gayet mennunum sessizde çalışıyor iyi oldu..
Süper güle güle kullan ablam
Amin canımÇok sağol miyavcım daha iyileri sana olsun:))
HahahaAynen enlerde birinci gelmişti avaatar olarak![]()
Hahahakk da yani isabet olmuş çok tatliş ninemiz
![]()

Ben sevmiştim o 2 beden gömleği amaaaBendeniz colorfullifen efemm nanaluna uzerime 2 beden.büyük gelmisti sanki
Yaparlar yaparlarHele bir yapmasınlar demi![]()
Kimselere vermiyorum neneyi benimdir kendilerihatta bir arada şikayet edilmişti
![]()
Yaparlar yaparlar![]()
şikayet edildi diye birşey oldu mu peki?
verme ellere görür dayanamazsın
![]()
Aynen yaparlar güzel arkadaşlarım benim
Bişery olmadı zaten,bir arada nicke takmışlardı oda şikayet edildi
Vermem zaten kimselerin olamaz.
orjinal duruyor oysa ki , takıldıkları şeye bak
![]()

Bacım neler gelmiş başına öyleFaşistlikle suçlandım bide![]()
Bacım neler gelmiş başına öyle![]()

Nanaluna ablacm ben senle ilk o nickle konuştum sanirim ama cok yzun süre kullanmadım nana nickini 1ay ancak olmustur.öncesi colorfullifen idim colorla tanimiyorsan nanalunayimdir :)Sende ex nanasın demibenimde lütfennnn
Nanaluna ablacm ben senle ilk o nickle konuştum sanirim ama cok yzun süre kullanmadım nana nickini 1ay ancak olmustur.öncesi colorfullifen idim colorla tanimiyorsan nanalunayimdir :)
Hanım abla,bende kullanıcı adımı senin gibi çok seviyorum ama,eğer değiştirmem gerekirse ki insallah gerekmez,just yosun olacağım,moda akımının dışında kalamam,görürsen tanı beniAynen enlerde birinci gelmişti avaatar olarak![]()
Hanım abla,bende kullanıcı adımı senin gibi çok seviyorum ama,eğer değiştirmem gerekirse ki insallah gerekmez,just yosun olacağım,moda akımının dışında kalamam,görürsen tanı beni![]()
Ay,just hanım yakıştı hee,güzele ne yakışmazBak just yosun süpermiş sevdim bunubendemi değiştirsem just hanım diye
![]()
Ay,just hanım yakıştı hee,güzele ne yakışmaz![]()