- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Luke da iyiymiş
Nickim nerelere cekiliyor aman Allah'im. Iyi ki alingan degilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Luke da iyiymiş
Bu kalbin kadar temiz sayfanda banada yer verdiği için çok teşekkür ederim bibi❤Çok var ya
kadesa
office @okypete
millan
Mune @Egem @dansmarue
marilyn monroe @Sephoraa dahada varda aklıma geldikçe yazayım
![]()
Bende yeni yeni gelmeye basladım ofisim..baksana enlerde bile adaylığım yok..var olduğum yerde de oy verenim yok..ben yokken yeni favoriler edinmedin umarımsende benim favorimsin millanım
![]()
Bende yeni yeni gelmeye basladım ofisim..baksana enlerde bile adaylığım yok..var olduğum yerde de oy verenim yok..
Çok nankör bu kk..
Biz birbirimizi agarlıyalım ahiretliğim:))
Güldürme beni kız gene donu değişmek zorunda kalacam..gitti gene abdest tühağırlayalım hemşire ne varsa eskilerde var, yeniler 2 ay görmese unutuyorsen takım dişlerini bardağa koy ben de bastonumu alıp geliyorum
![]()
Güldürme beni kız gene donu değişmek zorunda kalacam..gitti gene abdest tüh
Çok var ya
kadesa
office @okypete
millan
Mune @Egem @dansmarue
marilyn monroe @Sephoraa dahada varda aklıma geldikçe yazayım
![]()
Bdv'de A AklinYolu1 ve MissCherryBlossom
Siyaset'te Saraylim,_MedceziR_ , marilyn monroe,Duka Tesla,okypete, HayyaL bi de karasiz_2013 en sağlam yorumlara sahip üyeler![]()
janımslar benim
Benim içinde siz ismini görünce mutlaka yorumunu sonuna kadar okuduklarımdansınız ♡♡
Benim içinde siz ismini görünce mutlaka yorumunu sonuna kadar okuduklarımdansınız ♡♡
janımslar benim
Misty Day
D damdan
K kararsiz_2013
millan
Duka Tesla
kavun kokusu
@dansmarue
Ausencia (genellikle fikirlerimiz farklıdır ama yorumları çok sağlam olur)
bir de @Sephoraa Apla var
![]()