KK'de ki Saglam Yorumcular Kimler?

janımslar benim :KK60:

Misty Day Misty Day
@damdan
K kararsiz_2013
millan millan
Duka Tesla Duka Tesla
kavun kokusu kavun kokusu
@dansmarue
Ausencia Ausencia (genellikle fikirlerimiz farklıdır ama yorumları çok sağlam olur)
bir de @Sephoraa Apla var :KK53:
images

Bilmukabele marilyn :KK52:( sen ve gri , şaşırdım )

A AklinYolu1 yine birbirinden şahane konularınla karşımızdasın :KK52:Sen bana demeyi unuttun:63: ama sen hoş geldin :KK52:

K kararsiz_2013 her mesajına katılmak istiyorum festival gibisin.

Ahahaha, yaa utandiriyorsunuz beni :KK22:

Bende senin yorumlarini hep begenirim. Zaten buralardada daha önce begendigim üyelerin listesini paylasmistim. Burasi sanal alem olabilir ama yeri geliyor yeni seyler ögreniyorum, yeri geliyor acaip kahkahlar atiyorum baze üyelerin orantisiz zekalarina :) yeri geliyor gercek dert ve hüzünlerimizi paylasiyoruz. Yani gercekten iyiki varsiniz kizlar :KK36:

Bu arada cognitive cognitive bu smileyde sana gelsin :KK19: Sende tabiki bu üstteki bahs ettigim listeye dahilsin :KK68:

Oy _NurteN_ _NurteN_ ben seni nasıl unuttum, özür dilerim. TWD bölümünden çok uzaklara kaçmalıyım derken, senden de kaçmış oldum. İnan sen beni yazdın diye değil, gerçek düşüncelerim.
Bu arada irade hala sağlam, hala 1 dakika bile izlemedim. :KK52:Aynı irade bir de yiyeceklere yönelik olsa keşke :KK53:

Oy _NurteN_ _NurteN_ ben seni nasıl unuttum, özür dilerim. TWD bölümünden çok uzaklara kaçmalıyım derken, senden de kaçmış oldum. İnan sen beni yazdın diye değil, gerçek düşüncelerim.
Bu arada irade hala sağlam, hala 1 dakika bile izlemedim. :KK52:Aynı irade bir de yiyeceklere yönelik olsa keşke :KK53:
Sağlam irade... Bence böyle bi kategoride olsun... :KK45: begenecegin, meraktan catlayacagin, cogu zaman kizacagin bir hafta beklemeden izleyebilecegin bi yığın bölümün var demek... Kiskandim! :KK11:

Back
X