- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Uğradığı lincten sonra daha girmedi.Saraylım nerde? Ben her şeyi kaçırıyorum artık çok koptum
Uğradığı lincten sonra daha girmedi.
Saraylimla beyazgriyi ayni kefeye koydular. Bir de tek baslarina saraylimla basa cikamayanlar guclu birini gorunce arkasina saklanip kadina yuklendiler. Ben yazilanlari ancak sabah gorup tepkimi verebildim ki o zaten gitmişti.okuduğumda çok üzüldüm çünkü benzerine maruz kalmıştık.kk da üye olmadığımız zamanda bile yapılan şeylerden sorumlu tutulduk ya inanılmazdı ama neyse iyi oldu bu.insan dostunu ya da yalandan dost gibi görüneni iyi tanıyor bu sayede.
saraylım da dönmeli çünkü siyasetin öyle yorumculara ihtiyacı var.
P pinkpin veyercekimli karanfil
çok mantıklı sağlam yorumculardır yazdıklarının çoğunu kendim yazmış hissi veriyorlar
düşüncelerime çoğunlukla tercümanlar
Saraylimla beyazgriyi ayni kefeye koydular. Bir de tek baslarina saraylimla basa cikamayanlar guclu birini gorunce arkasina saklanip kadina yuklendiler. Ben yazilanlari ancak sabah gorup tepkimi verebildim ki o zaten gitmişti.
Sizin olayinizda da cezaliydim kadesa bi geldim ben şok. Sizin olayda da yine malum kisiyi aklayanlar olmuştu. Diger konularda neler yaptigini bildikleri halde
Aslinda ben eski üyeyim kız. Soulflydi eski kullanici adim. Sıkıldım ondan değiştirdimyercekimli karanfil ' i daah yeni tanıdım ama çok sağlam yorumları var.
seviyorum karanfili.
çokda cana yakın.
Allah seni emiiiiAslinda ben eski üyeyim kız. Soulflydi eski kullanici adim. Sıkıldım ondan değiştirdim
Sagolasin
eski avatarın da hafızamda senin çokta fifi mi ne yazıyordu değil miAslinda ben eski üyeyim kız. Soulflydi eski kullanici adim. Sıkıldım ondan değiştirdim
Sagolasin
Evet canim bi AYI vardi kendimle özdeşleştirdiğim cok da fif cok da tıneski avatarın da hafızamda senin çokta fifi mi ne yazıyordu değil mi
bir ara da şeker kızını koymuştun
aynen beyaz ayı ayakta oynuyorduEvet canim bi AYI vardi kendimle özdeşleştirdiğim cok da fif cok da tın
Yapmış mıyım öyle kötü şeyler hic hatırlamıyorumaynen beyaz ayı ayakta oynuyordu
bir gün ismimim arapça yazan anlamını yazmıştım bir konuya
meğer herkes nickininkini yazıyormuş sen şıp diye ne yazdığını ortaya dökmüştün
Allah seni hemi ifşa etti beni bilmem ki öyle miydiYapmış mıyım öyle kötü şeyler hic hatırlamıyorumNur du dimi
Ayy en gıcıklara da aday gösterilmeden editleyeyim bariAllah seni hemi ifşa etti beni bilmem ki öyle miydi
P pinkpin veyercekimli karanfil
çok mantıklı sağlam yorumculardır yazdıklarının çoğunu kendim yazmış hissi veriyorlar
düşüncelerime çoğunlukla tercümanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?