KK'de ki Saglam Yorumcular Kimler?

K kararsiz_2013 her mesajına katılmak istiyorum festival gibisin.

Ahahaha, yaa utandiriyorsunuz beni

Bende senin yorumlarini hep begenirim. Zaten buralardada daha önce begendigim üyelerin listesini paylasmistim. Burasi sanal alem olabilir ama yeri geliyor yeni seyler ögreniyorum, yeri geliyor acaip kahkahlar atiyorum baze üyelerin orantisiz zekalarina :) yeri geliyor gercek dert ve hüzünlerimizi paylasiyoruz. Yani gercekten iyiki varsiniz kizlar

Bu arada cognitive bu smileyde sana gelsin Sende tabiki bu üstteki bahs ettigim listeye dahilsin

Oy _NurteN_ ben seni nasıl unuttum, özür dilerim. TWD bölümünden çok uzaklara kaçmalıyım derken, senden de kaçmış oldum. İnan sen beni yazdın diye değil, gerçek düşüncelerim.
Bu arada irade hala sağlam, hala 1 dakika bile izlemedim. Aynı irade bir de yiyeceklere yönelik olsa keşke

Sağlam irade... Bence böyle bi kategoride olsun... begenecegin, meraktan catlayacagin, cogu zaman kizacagin bir hafta beklemeden izleyebilecegin bi yığın bölümün var demek... Kiskandim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…