- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
İkisini de kullandım yıllarca...stabilite lafını oğrenmişsiniz ama stabilite bakımından fark yok bence artı bunu ölçebilecek derecede ileri seviye kullanmıyorsunuz siz ev hanımlarıIphone kullandin mi canim hic? Android kullansnlar sadece onu seviyolarda
Ben ev hanimi degilim bu 1:) 2. Si android te aldim ama dayanamayip sattim acilinden cunku cekilmiyor digerine alisinca.. stabilite kelimesini ben kullanmadim sevgili is kadiniİkisini de kullandım yıllarca...stabilite lafını oğrenmişsiniz ama stabilite bakımından fark yok bence artı bunu ölçebilecek derecede ileri seviye kullanmıyorsunuz siz ev hanımları
İkisini de kullandım yıllarca...stabilite lafını oğrenmişsiniz ama stabilite bakımından fark yok bence artı bunu ölçebilecek derecede ileri seviye kullanmıyorsunuz siz ev hanımları
İkisini de kullandım yıllarca...stabilite lafını oğrenmişsiniz ama stabilite bakımından fark yok bence artı bunu ölçebilecek derecede ileri seviye kullanmıyorsunuz siz ev hanımları
stabilite ne demek sen biliyo musun yoksa ilk kez duydugun icin heyecanlanip cumle icinde mi kullanmak istedin
Ev hanimi deyip gecme vallahi. Ben calisiyorum. 15 gunde bir temizlige yardimci aliyorum. Bana 15 gunde bir temizlige gelen ablanin benden sonra gittigi arkadas ev hanimi. Ancak yardimci ablayi haftada min 3 kez aliyor temizlik utu vs icin. Arabasi benimkini 5 kez satin alir. Calismadigi halde Cocugu icin eve ayrica bakici geliyor vs vs. Velhasil ezmeden önce düsün zira genelde önemli olan kocanin parasi, ev hanimi olmak degilİkisini de kullandım yıllarca...stabilite lafını oğrenmişsiniz ama stabilite bakımından fark yok bence artı bunu ölçebilecek derecede ileri seviye kullanmıyorsunuz siz ev hanımları
Kitabını yazarım hocam...bilgisayar mühendisiyim çünkü
Ev hanimi deyip gecme vallahi. Ben calisiyorum. 15 gunde bir temizlige yardimci aliyorum. Bana 15 gunde bir temizlige gelen ablanin benden sonra gittigi arkadas ev hanimi. Ancak yardimci ablayi haftada min 3 kez aliyor temizlik utu vs icin. Arabasi benimkini 5 kez satin alir. Calismadigi halde Cocugu icin eve ayrica bakici geliyor vs vs. Velhasil ezmeden önce düsün zira genelde önemli olan kocanin parasi, ev hanimi olmak degil
ne tesaduf ben de junior csciyim henuz ama nedense bir telefon yuzunden insanlari asagilamayi kendimde hak gormuyorum.
oyun, fotograf, sosyal medya gibi gunluk isler icin appledan daha akici ve kullanisli bir cihaz tanimiyorum. bu iphone olur, mac olur fark etmez. siz sanirim mesleki acidan degerlendirdiniz ama burada konu sahibi muhendis degil, telefonu basit isler icin kullanacak. dikkatli okuyalim zira muhendisligin temelidir durum degerlendirmesi.
Bazı şeyleri beni rahatsız etmiş olacak ki iki işletim sisteminden ios u tercih etmesini önermişim. Niye savunmaya geçtiniz ki ? Size göre pozitiftir bana göre negatif. Herkes kendi düşüncesini belirtir.Androdin ne stabilsizliğini gördün? Klasik laf
Bazı şeyleri beni rahatsız etmiş olacak ki iki işletim sisteminden ios u tercih etmesini önermişim. Niye savunmaya geçtiniz ki ? Size göre pozitiftir bana göre negatif. Herkes kendi düşüncesini belirtir.
Ödeyecek olan benim
Benim eski iphone 5s telefonum 8yıldır bir kere bile tamir yüzü görmedi .oppo reno 256gb mi? iPhone 8 64 GB mi? Bütçem en fazla 4.800 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?