Ofisi,dağ kapıyı az gezmedim:))Evet cnm merkez de oturuyoruz ama ben ikisenedir Antep'e gelin geldim hangi ilçesinde görev yaptınız cnm
Teyzelerim bismilde oturuyorlar. ...Evet doğrudur ofis dağkapı bağlar onun en güzel çarşısı bilirmisinz bilmem ama Sakarya caddesi var gördünüz mü acaba. ..Ofisi,dağ kapıyı az gezmedim:))
Ben Bismildeydim
Çok güzell..Sakarya caddesine bir kere gittim çok fazla kafe var gençlerin takıldığı..Teyzelerim bismilde oturuyorlar. ...Evet doğrudur ofis dağkapı bağlar onun en güzel çarşısı bilirmisinz bilmem ama Sakarya caddesi var gördünüz mü acaba. ..
Aynen ama onun çarşısida var. ..memleketimizi beğendiniz için tskr ederiz cnmÇok güzell..Sakarya caddesine bir kere gittim çok fazla kafe var gençlerin takıldığı..
Canım ordan çok dostlarım oldu.Komşularımla hala görüşürüm. Çok dürüst insanlardı.Teyzelerim bismilde oturuyorlar. ...Evet doğrudur ofis dağkapı bağlar onun en güzel çarşısı bilirmisinz bilmem ama Sakarya caddesi var gördünüz mü acaba. ..
Nasıl beğenmem ne kalender,ne kaliteli insan gibi insanları var.Bir gün yine oralara gelecegimAynen ama onun çarşısida var. ..memleketimizi beğendiniz için tskr ederiz cnm
Evet bizim memleketimizin insanları çok sıcak insanlardır misafir perverdiler inşallah gidersiniz cnmCanım ordan çok dostlarım oldu.Komşularımla hala görüşürüm. Çok dürüst insanlardı.
Gerçi Bismilden artık bir gelinimiz var.Belki bu yaz oraya gidebilirim.
Tskr ederiz inşallahNasıl beğenmem ne kalender,ne kaliteli insan gibi insanları var.Bir gün yine oralara gelecegim
İnşallah canimEvet bizim memleketimizin insanları çok sıcak insanlardır misafir perverdiler inşallah gidersiniz cnm
Sizce kknin en dost canlisi üyesi kim @Eses07HanimKelesimiGetir @Pamuksekersevenben @bide bele cek @Mucizemm1234 @Maridn @Sahilseridi @ada81 @Falezzz @Ber ra Asiyemmm2121 @Elif-Hakan @tereliye
@KeediciK
@Dlo
Senden Gelen
Hayirli geceler cnm. ...♡İnşallah canimiyi geceler
Rica ederim ne demekÇok mutlu oldum teşekkürler sağol
Rica ederim ne demek
Ah .!! Canim beni öyle gördüğün icin çok teşekkür ederim , sende dost canlısısin , çok mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?