future Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2008 600 2 96 Diğer 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #21 davulcular yalnız gezmez bizim burda. bide yanında zurnacı olur... :umursamaz: zurnacı kim??? sositososito varmı kk da nefesi kuvvetliii (ay bu da üfürükçü arar gibi oldu yaaa)kaydirigubbakcemile3
davulcular yalnız gezmez bizim burda. bide yanında zurnacı olur... :umursamaz: zurnacı kim??? sositososito varmı kk da nefesi kuvvetliii (ay bu da üfürükçü arar gibi oldu yaaa)kaydirigubbakcemile3
irras_ Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Eylül 2008 2.966 207 323 Bursa 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #22 hayırlı ramazanlar bayanlar .. bu yıl biraz daha sabır istiyor ramazan .. 15 saat oruçluymuşuz
DUYGUCIKMAZI maskeli balo ve shte yüzü Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2008 9.240 20 158 Konya 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #23 ezbuzu davul bilem uyandıramadı sanırım...........kaydirigubbakcemile3.. uyan olummmmmmmmmmmmm....iftar yaklaşdı.....:sm_cool:.....düm tek te düm tek......sırnaşık şeysırnaşık şey
ezbuzu davul bilem uyandıramadı sanırım...........kaydirigubbakcemile3.. uyan olummmmmmmmmmmmm....iftar yaklaşdı.....:sm_cool:.....düm tek te düm tek......sırnaşık şeysırnaşık şey
EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #24 duyguçıkmazı .!.: iyiki mod filan degilim gece gece kim kalkıpta..........ezbuzu uyandırac of.... yat uyu........en iyisi...... Genişletmek için tıkla... baksen :mymeka::mymeka::mymeka:
duyguçıkmazı .!.: iyiki mod filan degilim gece gece kim kalkıpta..........ezbuzu uyandırac of.... yat uyu........en iyisi...... Genişletmek için tıkla... baksen :mymeka::mymeka::mymeka:
irem naz Canım OĞLUM Kayıtlı Üye 27 Nisan 2008 6.671 18 158 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #25 ben niye dün gece davul sesini duymadım hatta sahura kadar da burdaydım..
EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #26 duyguçıkmazı .!.: ezbuzu davul bilem uyandıramadı sanırım...........kaydirigubbakcemile3.. uyan olummmmmmmmmmmmm....iftar yaklaşdı.....:sm_cool:.....düm tek te düm tek......sırnaşık şeysırnaşık şey Genişletmek için tıkla... kendünle karıştırma nanşakkıdı
duyguçıkmazı .!.: ezbuzu davul bilem uyandıramadı sanırım...........kaydirigubbakcemile3.. uyan olummmmmmmmmmmmm....iftar yaklaşdı.....:sm_cool:.....düm tek te düm tek......sırnaşık şeysırnaşık şey Genişletmek için tıkla... kendünle karıştırma nanşakkıdı
EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 156 21 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #27 gönülyarası .!.: ben niye dün gece davul sesini duymadım hatta sahura kadar da burdaydım.. Genişletmek için tıkla... dün bizi uyandırma görevi adıvarındı ama uyandırmamış pislükk..
gönülyarası .!.: ben niye dün gece davul sesini duymadım hatta sahura kadar da burdaydım.. Genişletmek için tıkla... dün bizi uyandırma görevi adıvarındı ama uyandırmamış pislükk..
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.340 26 208 42 İsviçre 2 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #28 ramazanin ortasina geldik nerdeysse ama ne davulcu ne ses tik yok masallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vur davulcu vur davula güm güm gümlesinnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ramazanin ortasina geldik nerdeysse ama ne davulcu ne ses tik yok masallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vur davulcu vur davula güm güm gümlesinnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
smhsmh Kaan'ım Allaha Emanetsin Pro Üye Anneler Kulübü 13 Şubat 2008 8.984 43 683 Ankara 2 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #29 muhahahha ezbuz karısı beni emekliye ayırdığın içün çook teşekkürler
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 16 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #30 EzBuZ .!.: dün bizi uyandırma görevi adıvarındı ama uyandırmamış pislükk.. Genişletmek için tıkla... :1shok:Ama benim neden haberim yuk bundanakannehir :mymeka:Sıfatına tüpürem madem öyle insan bir haber eder dimi:mymeka: Ahanda böle sahursuz kalırsınız işte:tomato:
EzBuZ .!.: dün bizi uyandırma görevi adıvarındı ama uyandırmamış pislükk.. Genişletmek için tıkla... :1shok:Ama benim neden haberim yuk bundanakannehir :mymeka:Sıfatına tüpürem madem öyle insan bir haber eder dimi:mymeka: Ahanda böle sahursuz kalırsınız işte:tomato:
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 16 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #31
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 50 358 İstanbul 21 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #32 Dilediğiniz güzellikte bir bayram geçirmeniz dileklerimle,Gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın canlarıma.s.
Dilediğiniz güzellikte bir bayram geçirmeniz dileklerimle,Gülen yüzünüz hiç bir zaman solmasın canlarıma.s.
Aksi mebbus garisi yekdane Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 3.946 3 316 Uşak 27 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EzBuZ #33 ezbuz manyagı bura ne güzel olmus:roflol: Yün yatakta yatarız, Yapma çiçek satarız, Az bekle davulcu, Şimdi bahşiş atarız. gümbede güm güm gümbede güm güm:roflol:
ezbuz manyagı bura ne güzel olmus:roflol: Yün yatakta yatarız, Yapma çiçek satarız, Az bekle davulcu, Şimdi bahşiş atarız. gümbede güm güm gümbede güm güm:roflol: