KK'nın yan etkileri

komikresim136.jpg

yok anam nerde diyet topikleri hala en popüler topiklerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Anne yemek yaptıktan sonra:
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne....

supperdı canım.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan harıka bı paylasım..
:jeyyar:

hatta daha gecenler de hatta yenılerde olan bı olayı paylasmadan edemıycem.. :lepi: esımle tartısma esnasında.. '' arkadasım soyledıklerımı saptırma.. konuyu dagıtmaya basladın yıne olmuyor bole!!'' dedıgımı hatırlıyorum sınırden.. :mymeka: burda ole bı kapmısım kı.. :delphin: bılınc altıma fena yer etmıs.. delikafadulden nasıl cıkarıcam bole.. :roflol: :roflol: her kavgada bu tarz yaklasırsak vayy benım evlılıge.. :roflol: :roflol:

ben rüyamda kesin kk daki nicklerle ilgili şeyler görüyorum....
bu gece rüyamda ev arıyomuşuz..ben oraya gidicem..sokağın adı da BUMUYANı sokakmış....
allahım ya ne alaka...kafayı yedim heralde..(kk da bumuyani nickli bi arkadaşımız var)

ben rüyamda kesin kk daki nicklerle ilgili şeyler görüyorum....
bu gece rüyamda ev arıyomuşuz..ben oraya gidicem..sokağın adı da BUMUYANİ sokakmış....
allahım ya ne alaka...kafayı yedim heralde..(kk da bumuyani nickli bi arkadaşımız var)

hatta daha gecenler de hatta yenılerde olan bı olayı paylasmadan edemıycem.. :lepi: esımle tartısma esnasında.. '' arkadasım soyledıklerımı saptırma.. konuyu dagıtmaya basladın yıne olmuyor bole!!'' dedıgımı hatırlıyorum sınırden.. :mymeka: burda ole bı kapmısım kı.. :delphin: bılınc altıma fena yer etmıs.. delikafadulden nasıl cıkarıcam bole.. :roflol: :roflol: her kavgada bu tarz yaklasırsak vayy benım evlılıge.. :roflol: :roflol:

:1hug:sırnaşık şeyay çok hoşsunuz ya :roflol: :roflol: :roflol:çok güldüm gerçekten helede
bu gece rüyamda ev arıyomuşuz..ben oraya gidicem..sokağın adı da BUMUYANİ sokakmış....:roflol: :roflol: :roflol:

:1hug:sırnaşık şeyay çok hoşsunuz ya :roflol: :roflol: :roflol:çok güldüm gerçekten helede
bu gece rüyamda ev arıyomuşuz..ben oraya gidicem..sokağın adı da BUMUYANİ sokakmış....:roflol: :roflol: :roflol:

sorma fena oldu.. :sinifsinif: cok fena.. :roflol: :roflol: :roflol:

Kardeşten bir bardak su isterken:
-Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep e boğarım........

::)))

Çok güzel bir paylaşım..

Teşekkürler...

'' Sınıfta biri küfrederse:
-Oğlum manyakmısın? Banlanıcan şimdi ''

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X