Kk'nin zeki kadinlari acil fikirlerinize ihtiyacim var

3 aylik bebek aldırilir mi yahu ? Akıl var mantık var. Ya da yok.

Bu erkek milletinin bde iyice bi taraflari kalktı.

3 aylik bebek aldırilir mi yahu ? Akıl var mantık var. Ya da yok.

Bu erkek milletinin bde iyice bi taraflari kalktı.
Benim de aklim almiyo.bebekleri cok seven bi insan normalde.nasil boyle bisey soyleyebiliyo saskinim.haklisin canim bi haller oldu cidden bu adamlara

Yegaaa siz hic karismayin.arada kotu olan siz olursunuz.
3 aylik bebek alinirmi ki:KK66:
Karismamiza gerek kalmadi cok sukur.azonce telefon geldi esime abi biz baristik.internetten arastirdim biraz hamilelikten o kadar gergin oluyomus diyo.teee Allah im sanki biz bunlari soylememisiz gibi.cocuk gibi ya vallahi.sanki 15 yasinda.neyse ki barismislar da rahatladim

Karismamiza gerek kalmadi cok sukur.azonce telefon geldi esime abi biz baristik.internetten arastirdim biraz hamilelikten o kadar gergin oluyomus diyo.teee Allah im sanki biz bunlari soylememisiz gibi.cocuk gibi ya vallahi.sanki 15 yasinda.neyse ki barismislar da rahatladim
kaç yaşındalar çok merak ettim? değdi mi yani şimdi bu kadar olay çıkarmaya. bu damat gibilerinden allah korusun bizleri. ne diyim

canım bende damadın kaçıncı evliliği ve ilkinden çocuğu var mı bunu merak ettim.
Bu arada barışmalarına çok sevindim cidden. Umarım tekrarı olmaz.

Kavgaya söz konusu olan ne olursa olsun... 3 aylık bir bebeği aldırmaya kalkan, çözüme ulaşamadığı konuda ailesine koşup kendi kurduğu ailenin mahremiyetini hiçe sayan bir adam var ortada. Gecenin köründe babasını da alıp eşinin abisinin evine gelmesi de cabası.

Öyle gözüküyor ki, maalesef görümceniz iki değil üç çocuk sahibi.

Böyle olgunluğa erişememiş birini ben de dinlemek istemezdim açıkçası. Görümcenize bol bol sabır diliyorum.

Damada bak sen yemeden içmeden yetiştirmiş.
Koca adam sorunu çözememiş mi bi de akılsız 3 aylık bebeği mi aldırcakmış?

Bunun bebeğine sevgisi yokki görümcenizin hassas olduğu bir dönem hemde,görümcenin yanında olun

Kizlar iyigeceler.acilen fikirlerinize ihtiyacim var.

Konu gorumcemle ilgili.gorumcem 2.evliligini yapti.henuz yeni evli ve suan 3 aylik hamile.1 saat once gorumcemin kayinpederi esimi aradi.musaitsen size gelcez diye.damatla birlikte geldiler.tabi bu saatte olunca ters giden biseyler oldugunu sezdik.
Gorumcemle kocasi tartismislar.bizim damatta babasina gidip olanlari anlatmis.surekli kavga ediyoruz.ayrilacaksa ayrilsin cocuguda aldiralim dedi.babasi da orta yolu bulalim baristiralim diye almis bize getirmis.ve aileden hickimseye de bahsedilmesin diye tembihledi bizi kendi aramizda halledelim diye.diger aile uyeleri ogrenirse olay büyür diye gizlemek istiyo.yarin gidelim konusalim diye anlastik ama inanin nasil bi tavir sergileyecegimizi de tam olarak kestiremiyorum.
Gorumcem hassas bi donemden geciyo.o yuzden suan arayip haberim var da diyemiyorum.normalde esimle ne yasarsak yasayalim kendi aramizda cozen bi cift oldugumuz disariya yansitmadigimiz icin nasil bi yol izlememiz gerektigini de cozemiyorum.

Gizli kalsin dendigi icin diger gorumcemden de yardim alamiyorum.offf ortada yeni bi yuva bi bebek var.sizce ne yapmaliyiz kizlar?

Bence kayin peder tum yuku ustunuze yıkmis gibj geldi bana niye direk seniyle kocani muhattaba aliyo ki sonucta bu konudaki dusuncelerini gorumceninde bilmesi lazim uarin oburgun bize niye soylemediniz diye kabak badiniza patlamasin

Birde cocugu aldiralim falan diyorlar bunlar tek baslarina alabilecekleri bir karar degil bakalim gorumcen kabul edecek mi kendi kendiletine karar vermisler

Niyeyse o damat bana hic huven vermedi sanki bugun olmazsa yarin yine oyle ni problemle kapiniza geleceklermis gibi geliyo

Kizlar iyigeceler.acilen fikirlerinize ihtiyacim var.

Konu gorumcemle ilgili.gorumcem 2.evliligini yapti.henuz yeni evli ve suan 3 aylik hamile.1 saat once gorumcemin kayinpederi esimi aradi.musaitsen size gelcez diye.damatla birlikte geldiler.tabi bu saatte olunca ters giden biseyler oldugunu sezdik.
Gorumcemle kocasi tartismislar.bizim damatta babasina gidip olanlari anlatmis.surekli kavga ediyoruz.ayrilacaksa ayrilsin cocuguda aldiralim dedi.babasi da orta yolu bulalim baristiralim diye almis bize getirmis.ve aileden hickimseye de bahsedilmesin diye tembihledi bizi kendi aramizda halledelim diye.diger aile uyeleri ogrenirse olay büyür diye gizlemek istiyo.yarin gidelim konusalim diye anlastik ama inanin nasil bi tavir sergileyecegimizi de tam olarak kestiremiyorum.
Gorumcem hassas bi donemden geciyo.o yuzden suan arayip haberim var da diyemiyorum.normalde esimle ne yasarsak yasayalim kendi aramizda cozen bi cift oldugumuz disariya yansitmadigimiz icin nasil bi yol izlememiz gerektigini de cozemiyorum.

Gizli kalsin dendigi icin diger gorumcemden de yardim alamiyorum.offf ortada yeni bi yuva bi bebek var.sizce ne yapmaliyiz kizlar?
yega muhattap olma canım. sakın olma. çocuğu okulda suç işlemiş gibi gidip babasına söylüyo o koluna girip size getiriyo falan bunlar ne saçma ne garip tavırlar.
karınla anlaşamıyosan ayrılırsın. sevmiyosan ayrılırsın babana ne? gitmiş babasını fişfiklemiş. babası da dedikodu arar gibi aman kimse duymasın bi sana söylüyorum modunda.

babasına da adama da deyin ki eşinle beraber "ortada bi yuva var biz asla karışmayız. kızı veren biz değiliz ki kararları biz verelim sizin muhattap almanız gereken insanlar var çiğneyemeyiz"

şuraya bak sizi nası zor durumda bırakmışlar. zaten doğumun yaklaştı önemli bi dönemdesin kendi işin başından aşkın. kimsenin gizli kapaklı işleriyle uğraşma. kızın anası değilsin babası değilsin sana niye söylüyolar. ömür boyu ah alırsın muhattap olma sen bozdu olursun.

3 ayda "çocuğu aldıralım boşanalım" dencek kıvama gelinmez. bu kadın 3 ay önce de bu kadar kötüydü de oğlu çatır çatır neden sevişmiş?

Oooof bu adam bir de baba olacak. Birisi bu adama çocukların 2 yaş sendromundan falan da bahsetsin ki onu da çocuğu öldürmeden internetten öğrenmek zorunda kalmasın. Cahil insanlara hiç tahammülüm yok. Ya eşin hamile bir araştır. İnternette her boku araştırmayı, falancanın kalçasını filancanın golünü bulmayı biliyorsan hamile eşimin ne tip değişikliklerden geçiyor bir baba olarak bu süreçte ben ne yapabilirim bir öğren di mi?

Bence yine de abisi kardeşine üzerinden biraz zaman geçtikten sonra söylesin damadı bu sacma hareketini. Siz de bu damadı biraz takibe alın. Adam çok enteresan.

Esiniz o damadi alsin karsisina konssun,ama bu konustuklarimiz aramizda kalacak desin.sonra sen benim kardesimin nasil kalbini kirarsin,aranizda yasadiklarinuzi nasil ailene anlatirsin,bunu sevmeyen bir adam yapar, sevmiorsan neden kardesimin gunahina girdin, niye cocuk yaptin, pisman oldun da ayrilmak mi istiorsun diye bi azar kaysin, damat meydani bos bulmus istedgi gibi at kosturabilecegini sanio, kendi namusuna sahip ciksin, ailesine anlatmasi ne demek, seviye yerlerde. Damada iyi bir ayar verdikten sonra gorumceniz ve esinie olani biteni anlatin, kayinpederinin ve esinin geldigini konustuklarinizi bi de onu dinleyin, sonra damatla yuzlestirirsiniz.3 aylik cocuk nasil alinacakmis bi de onu aciklasinlar?

Esiniz o damadi alsin karsisina konssun,ama bu konustuklarimiz aramizda kalacak desin.sonra sen benim kardesimin nasil kalbini kirarsin,aranizda yasadiklarinuzi nasil ailene anlatirsin,bunu sevmeyen bir adam yapar, sevmiorsan neden kardesimin gunahina girdin, niye cocuk yaptin, pisman oldun da ayrilmak mi istiorsun diye bi azar kaysin, damat meydani bos bulmus istedgi gibi at kosturabilecegini sanio, kendi namusuna sahip ciksin, ailesine anlatmasi ne demek, seviye yerlerde. Damada iyi bir ayar verdikten sonra gorumceniz ve esinie olani biteni anlatin, kayinpederinin ve esinin geldigini konustuklarinizi bi de onu dinleyin, sonra damatla yuzlestirirsiniz.3 aylik cocuk nasil alinacakmis bi de onu aciklasinlar?
Kesinlikle katılıyorum. Damada iyi bir ayar vermeden peşini bırakmayın. Görümcenizi oyuncak eder böyle. Hem çocuk aldırmak ne yaa:KK11: Gidin kapı gibi görümcenizin yanında durun lütfen

Yegaaa bu saniyorum yakinda evlenen gorumcen.damat karakter olarak silik bir tip olacakki babasini takmis koluna kayinbiraderde almislar solugu.
Sorun halolmus sanirim ama bu damat ne iyi koca ne iyi baba olur.insan kavgada eder kuserde ama bu dort duvar arasinda kalmali eger aile karistiriliyorsa isin icine bosanma evresinde demektir ki coMusler kendi aralarinda sizleride huzursuz ettikleriyle kalmislar.
Benim annem amcamlarda ne sorun olsa problemi bizim eve tasirdi bi tane amcam bosandi eminim o bosanan amcamin evinde okadar sorun edilmemistir bu durum annem cok uzulup bize yansitirdi kucuktuk cok etkilenirdik.demem o ki ne sen uzul nede cocuklarina yansit herkes yetiskin birey ayrilirmi kavgami eder kwndielri halletsin hic karisma.

Görümcenin hatası hemen hamile kalmak olmuş, adamı tanımadan. Adam da beyin özürlü mü ki 3 aylık bebeği aldıralım diyor, babasını alıp getiriyor.

Eşiniz tutup sen benim bacıma ne diyorsun diyemedi mi? Ortalığı yıkması lazımdı.

bence önce görümcenizle gorüşün senin moralin bozuk gibi felan diyip agzini arayin size birsey anlatmazsa . Eşiniz kardeşiyle yalnız konussun cunku gorumceniz hem hamile hemde 2. evliligi oldugu icin hassaslasacak belkide gurur yapcak kendi canindan kanindan abisinin sanki kimse duymamis gibi kardeşim boyle boyle diye konusmasini daha mantikli buluyorum. Ben olsam öyle isterdim ..

Back
X