Kk'nin zeki kadinlari acil fikirlerinize ihtiyacim var

Gorumcenlr dertles sorunu tam olarak anlamaya calis evlilikte sorunun kadindan kaynaklanma ihtimali binde birdir..heleki hamile bi kadin cocugunun sorumlulugu alarak davranir gorumcenden yana sorunu cozmeye calisin
 
Kavgaya söz konusu olan ne olursa olsun... 3 aylık bir bebeği aldırmaya kalkan, çözüme ulaşamadığı konuda ailesine koşup kendi kurduğu ailenin mahremiyetini hiçe sayan bir adam var ortada. Gecenin köründe babasını da alıp eşinin abisinin evine gelmesi de cabası.

Öyle gözüküyor ki, maalesef görümceniz iki değil üç çocuk sahibi.

Böyle olgunluğa erişememiş birini ben de dinlemek istemezdim açıkçası. Görümcenize bol bol sabır diliyorum.
Ne guzel yazmissin 3 cocuk diye.cok dogru tespit.sadece gorumcemin degil bizim de sabira ihtiyacimiz var
 
Karı koca sorunlarını kendi çözemiyorsa dünya bir araya gelse kimse çözemez. Bence hiç bulaşma
 
Niyeyse o damat bana hic huven vermedi sanki bugun olmazsa yarin yine oyle ni problemle kapiniza geleceklermis gibi geliyo
Biz de aynen oyle dusunuyoruz evvelim cok haklisin.
Sonradan konustuk gorumcemle diger gorumcem de vardi.ama ne yalan soyleyim ben bu isin sonunu hic hayirli gormuyorum
 
yega muhattap olma canım. sakın olma. çocuğu okulda suç işlemiş gibi gidip babasına söylüyo o koluna girip size getiriyo falan bunlar ne saçma ne garip tavırlar.
karınla anlaşamıyosan ayrılırsın. sevmiyosan ayrılırsın babana ne? gitmiş babasını fişfiklemiş. babası da dedikodu arar gibi aman kimse duymasın bi sana söylüyorum modunda.

babasına da adama da deyin ki eşinle beraber "ortada bi yuva var biz asla karışmayız. kızı veren biz değiliz ki kararları biz verelim sizin muhattap almanız gereken insanlar var çiğneyemeyiz"

şuraya bak sizi nası zor durumda bırakmışlar. zaten doğumun yaklaştı önemli bi dönemdesin kendi işin başından aşkın. kimsenin gizli kapaklı işleriyle uğraşma. kızın anası değilsin babası değilsin sana niye söylüyolar. ömür boyu ah alırsın muhattap olma sen bozdu olursun.

3 ayda "çocuğu aldıralım boşanalım" dencek kıvama gelinmez. bu kadın 3 ay önce de bu kadar kötüydü de oğlu çatır çatır neden sevişmiş?
O kadar haklisin ki canim ne diyeyim.kabahat damatta zaten.herseyi annesine babasina yetistiriyo.boyle olunca gorumcem hakli olarak daha da cildiriyo.

Ama sunu da belirteyim kp cidden kotu biri degil.cok uzgundu aralarini duzeltelim diye cok yapici konustu.kabahat oglunun.
 
Oooof bu adam bir de baba olacak. Birisi bu adama çocukların 2 yaş sendromundan falan da bahsetsin ki onu da çocuğu öldürmeden internetten öğrenmek zorunda kalmasın. Cahil insanlara hiç tahammülüm yok. Ya eşin hamile bir araştır. İnternette her boku araştırmayı, falancanın kalçasını filancanın golünü bulmayı biliyorsan hamile eşimin ne tip değişikliklerden geçiyor bir baba olarak bu süreçte ben ne yapabilirim bir öğren di mi?
Bi kac kavgadan sonra onu da ogrenir heralde canim.saka gibi zaten.
 
Görümcenin hatası hemen hamile kalmak olmuş, adamı tanımadan. Adam da beyin özürlü mü ki 3 aylık bebeği aldıralım diyor, babasını alıp getiriyor.

Eşiniz tutup sen benim bacıma ne diyorsun diyemedi mi? Ortalığı yıkması lazımdı.
Aynen biraz bekleseydi iyi olacakti ama kismet iste.
Esim ertesi gun gereken konusmayi yapti zaten.kac kere ozur diledi damat birdaha olmiycak diye ama hic umidim yok acikcasi.
 
Back
X