KKTC' ye nakliyat

buzprensesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
205
3
46
Tekirdağ
öncelikle hepinize iyi günler dilerim. benim sevdiğim bir ablam istanbul'dan KKTC' ye taşınacak. Ancak nakliyat nasıl olur hiç bilmiyoruz. biraz soruşturduk tabi ama çok pahalı 5000 tl diyenler var. bu konuda deneyimi olanlar varsa, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba, ben kıbrısta yasıyorum. Buraya gelenler genelde esya getirmezler turkiyeden, cunku butun kiralık evler esyalı. Ben geldigimde turkiyeden sadece giysi mutfak malzemesi kap kacak carsaf yorgan getirmistim. Cogu insan da oyle yapıyor. Zaten yol feribot fln cekilcek cile degil. İmkan olursa esyalarını trde depo gibi bi yere bıraksınlar derim ben. Ayrıca burdaki evler kucuk baya esyaları sıgdıramayabilirler

cevabınız için teşekkür ederim. ablam yeni evli eşyaların hepsi daha yeni alındı. o yüzden herseyin götürülmesi gerekiyo. gercekten de feribot falan hiç cekilecek dert değil ama nakliyat şirketleriyle anlaştığın zaman onların da yanlarında bulunmasına gerek yok sanırım. ben de inşallah ilerde kıbrısa gelicem erkek arkadaşım kıbrısta çalışıyo. siz nerede oturuyosunuz merak ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…