• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klamidya enfeksiyonu olup, tedavi olup hamile kalan var mi yardim ?:(

olacakolacak

Rabbim'e sonsuz şükürler.
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
710
1
318
İstanbul
Arkadaslar;

2 kere dis gebelik gecirdim ve sorunumun klamedya enfeksiyonu oldugu anlasildi. biri bana yardim etsin cildiracagim, bu enfeksiyonu yasayip yine de hamile kalip bebegini kucagina alan var mi? tup bebekle bile olsa... hic faketmez bana bir umut :(

bir gun bende buraya `ben anne oldum` yazabilecek miyim? bu portalda her turlu konuya isik ve umut tutan basliklar gordum. ama bu konuda hic bir isik yok, umut yok. kimse yok mu? :(

Canim korkma
Banada demislerdi kaninda klMidya antioksidanlari var diye
Biz esimden dolayi tupbebek yaptirdik Ma coksukur ilkinde hamile kldim
Suanda rahimagzi yetmesliginden hastanedeyim benim icin dua etrabbim herkese anne olmayi nasip etsin

Benimle aynı durumda olan yok mu? cildiricam gercekten

canım bu kadar sıkıntı yapacağın bir durum değil canım benim eşimde vardı bana da eşimede ilaç tedavisi yaptı canım yani sorun yok önemli olan bunu bilmek çaresi var yani sıkma canını

arkadaşlar klamidya enfeksiyonu için testi nerede yaptırabiliriz ve fiyatı ne kadardır bilen var mı..ben devamlı akıntı için tedavi görüyorum geçmiyo internetten okuduğum kadarıyla klamidya olduğunu düşünüyorum.devlet hastanelerinde yapılıyor mu acaba bu test

Devlette de yapılıyor bildigim kadarıyla aslında her hastane yapıyor. Yapamasa bile dışarıya yolluyor.
Her akıntı clamidya değildir okadar karamsar olma.

tüp bebek mi normal yollamı kaldınız.bende 2 kere dış gebelik geçirdim sonraası tüpün biri alındı biri laporoskopi ama tıkalı görünüyor.umarım bende bir gün senin gibi buraya "artık bende hamileyim"diyebilirim

Cnm evet 2 kez normal yolla dış gebelik geçirdikten sonra 4. Tup bebekte hamile kaldım. Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah.

selamlarr .. acaba bu klamidya enfeksiyonu nasıl anlaşılıyor ......?kanda mı çııkıyor yoksa smear testinde de belli olur mu..bu arada olacak olacak çok sevindim senin için inşallah rabbim bize de nasip eder..benim spontan sonlanmış bir gebelik ..daha sonra denediğim 1 .tüp bebek denemesi hüsran ..2 de dondurulmuş embriyo transfderim var olumsuz ..inşallahh inanıyorum ki bende bir gün anne oldum diye yazabilirim allahım isteyen herkese versin anne olmayı nasip etsin...

selamlarr .. acaba bu klamidya enfeksiyonu nasıl anlaşılıyor ......?kanda mı çııkıyor yoksa smear testinde de belli olur mu..bu arada olacak olacak çok sevindim senin için inşallah rabbim bize de nasip eder..benim spontan sonlanmış bir gebelik ..daha sonra denediğim 1 .tüp bebek denemesi hüsran ..2 de dondurulmuş embriyo transfderim var olumsuz ..inşallahh inanıyorum ki bende bir gün anne oldum diye yazabilirim allahım isteyen herkese versin anne olmayı nasip etsin...

Cnm kanda veya vajinal kulturle cıkıyo smearde cıkmıyor

İnsallah dua et Allahın izniyle olurr

merhabalar..akıntım için araştırma yaparken sizn yadıklarınızı gördüm..benm şu an 5-6 gündür sarı kokusuz bir akıntım var.biraz da adet ağrısı gbi karın ve bel ağrısı...enfeksiyon mu diye düşünmeden edemiyorum..ve hamile kalmaya da uğraşıyorum şu an..bu klamidya enfksiyonu herhangi bir kan tahlilinde çıkar mı? yoksa sadce ona bakılan bi test mi yapılması lazım..doktor kontrolünde vajinal ultrasonla bakıldığında şüphelendiricek bi bulgusu oluyor mu? bu enfeksiyonla ilgili bildiklerinizi anlatırsanz sevinirm..teşekkürler..

Back
X