klasik bir konu :eski sevgili

buldumbuldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
14
0
1
İstanbul
merahaba 4 yıllık evliyim bir çocuğum var eşimin benden önce uzun yıllar çıktığı bir hatun vardı hatta ilişkileri epey ileri düzeydeymiş, hem cinsellik hem aile olarak... neyse geçen facebookunu kurcalim dedim ne görim eski sevgilisini ve eşini aratmış eşini bulmuş ama yazık kıyamam eski manitasını bulamamış onu engellediğimi bilmiyor sanırım face inden... neyse acaip sinir oldum bunca yıldan sonra neyini merak etti acaba?? soğuk kanlı olmaya çalışıyorum ama içim içimide kemiriyor..

bende objektif olmaya çalışıyorum olabilir merak etmiştir diye ama işte kadın aklı sinir olmuyorda değilim yani o kadın biz evliyken bile ulaşmaya çalıştı eşime

Boşverin iletişime geçmediyse-ki bulamamış bile- bunun gibi bir sebepten dolayı ne kendinizi, ne de evliliğinizi strese sokmayın. Sadece merak etmiş olabilir. :)

Bende olsam üzülürdüm bu duruma.yalnız asıl üzüldüğüm eşimin bana önceki sevgilisiyle cinsellik yaşadığını anlatması olurdu.yaşamış olsa bile bilmemeyi tercih ederdim.
Bi kadın neden -önceki sevgilimle cinsellik yaşadım diyemiyor böyle rahat...
ama erkekler yapınca çok doğal tabi.

canım ya o zank diye demedi tabii o kadar çok arayıp soruyorduki hatun bunu dayanamadım ben sordum ne kadar ileri gittiniz diye bide 7 yıl falan çıkmışlar yani aileler falan görüşüyorlarmış

Bu tarz konular çok açılıyor kk da . Ve gelen yorumların yarısından çoğu bunun bir merak olduğu ve herkesin baktığı yönünde
Yani istatistiğe vurursak forumun %75 i bunu normal karşılıyor o yüzden kafana takma.
Ama çoğunluk normal karışılıyor diye gerçekten normal mi orasını bilemicem

doğru diyorsun normal gibi ama normal mi acaba? ya da neye göre normal çok gıcık bir durum... sinir bozucu... neyini merak ettiyse artık

Ben hislerim olana bakarım. Bakıyorum da. Ama unuttuğum sildiğim eskilere değil.
Sıkıntılı işler.
Sen yapsan hoşuna gider mi diye sor eşine.

Ya abla meraktandır o acaba ne yaptı etti diye,bundan 4 yıl önce konuştuğum çocuğa bazen bakıyorum ben,seviyor muyum?Yoo.. Özlüyor muyum?Yoo..
Sadece öylesine yani..

ya bende çoook uzun zaman geçmiş hiç umrumda olmayan eski sevgililerime baktım o meraktan oluyo ama kadın aklı işte biz böleyiz bende olsam çok kızardım ama burnundan getir bence süründür ye bitir beynini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…