Klasik bir sorun... Elti Kayın ve Elti Annesi.

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Merhaba kızlar... Lütfen ama lütfen '' Biz bu konudan çok sıkıldık. O eltiyse sen de eltisin. Eltin bitti annesine mi sardın... '' minvalinde cümleler sarf edecekseniz okumayın...
Biz şimdilik iki eltiyiz. Üçüncü kaynım bekar. Şimdi efendime söyleyeyim hepimiz şunu kabul edelim Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez... Okey. Zaten canciğer kuzu sarma olalım diye de yırtınmıyoruz ne eltim ne ben... Haaa şunu zaten kabul ediyorum ben nasıl ki onu elti olarak fişlemişsem onun gözünde de ben aynı konumdayım 😀 Gel gelelim meseleye... Eltimin annesi sürekli eltimin hayatı ile benimkini kıyaslayıp kendi kendini dolduruyor... Şöyle ki, benim eşim köy hayatını ve tarla işlerini çok seviyor. İşe girene kadar köyde kaldı köy işlerini yürüttü. Hatta yakın zamana kadar mandıraları vardı ama geçen aylarda kapattılar. Biz iş sebebiyle memleketten ayrılmak durumunda kaldık çünkü. Kayınvalidem de rahatsız olduğu için tek başına yapamıyordu işleri. Evli olan kaynım eşimin anlattığına göre pek köy işlerini sevmiyor daha ziyade köyde kahvede vs takılıyormuş işe girene kadar. Bekar olan kaynım da kayınbabamla pek anlaşamadığı için bir işe elini sürmek istemiyor 😀 İşleri de genelde benim kocam yapıyor 🙈 Şimdi efendim bundan 3 ay evvel köye gittik. Eltimin annesi ile karşılaştık. İnsanlara tepeden bakan bir tip zaten. Vakti zamanında Ağa torunu imiş bunlar sonra paraları yedirmişler birilerine vs... Ayaküstü Hoş geldin beş gittin vs... O esnada komşu teyzelerden biri gelip sohbete dahil oldu. İşte benim eşimin köy konusunda işsever çalışkan bir insan olduğuna vurgu yaptı vs vs... Eltimin annesi kadına bildiğin çemkirdi '' Bu çalışıyor da benim damadım (yani eşimin abisi) çalışmıyor mu ne demek istiyorsun sen. Ben daha da senin kapına gelmem. '' dedi ve oradan ayrıldı 😮😮😮 Sonrasında da ertesi akşam kayınvalidemlere gelip bizim yanımızda diyor ki '' Ben bu ikisini kıskanıyorum. Bu ikisi çift maaş zaten. Bunların yaşadığı yer güzel benim kızım ile damadım hak etmiyor mu iyi bir yerde yaşamayı '' demeye başladı 😮 Şimdi diyeceksiniz ne güzel kadın açıksözlü 🤣🤣🤣 Kadın bu sözleri sarf ettikten sonra eşim abisi ile tartıştı... Ve biz bu kadının kaynımla eltimi dolduruşa getirdiğini düşünüyoruz... Eşim 2 aydır abisi ile pek konuşmuyor. Sürekli olarak bize Siz çift maaşsınız deyip duruyorlar... Tamam gelirimiz onlardan fazla ama ona göre de gider oluyor. Neymiş bu çift maaş meselesi yaa... Aman... Allah aşkına eltim öyle söylenmiyor ama annesi feci...

Ve o komşu teyze ile hala konuşmuyor eltimin annesi. İnanabiliyor musunuz... Bizi övdü diye suçlu oldu kadıncağız 🤣

Haaa bir de cabası... Eltimin teyzesi ile aynı ilde otırıy
Gören de onların maaşını, haklarını ellerinden alıyorsunuz sanır 😂😂😂 o kadin ne içiyorsa bana da aynısından lazım. Güzel kafa
Kızzzz sorma üstelik destek de oluyoruz aileye... Bir de cabası olarak şu var eltimin teyzesi bizim yaşadığımız ilde oturuyor ve Dünya tatlısı bir kadın... Ayol onunla görüşmemize bile laf ediyor 😀

Köy işlerinden elde edilen geliri siz mi alıyorsunuz. Ya da eşinizin ailesi kaynınızdan farklı olarak size ev araba ya da para vs veriyor mu

Ne kadar düşük bir muhabbet. Ama siz de bence sürekli burada yazdığınız gibi gülüyorsanız sinir bozucu ve fitne olabilirsiniz. Sadece eltinizin annesinin dolduruş yaptığından emin misiniz ? Siz de karşı taraf olarak pek boş duruyor gibi değilsiniz.

Ne kadar düşük bir muhabbet. Ama siz de bence sürekli burada yazdığınız gibi gülüyorsanız sinir bozucu ve fitne olabilirsiniz. Sadece eltinizin annesinin dolduruş yaptığından emin misiniz ? Siz de karşı taraf olarak pek boş duruyor gibi değilsiniz.
Valla kadının küçük hesapları beni güldürüyor. Ben evlendiğimden bu yana hiç ağız dalaşı yapmadım. Eşim gayet cevabını veriyor. Emoji kullanmayı seviyorum 😀

Valla kadının küçük hesapları beni güldürüyor. Ben evlendiğimden bu yana hiç ağız dalaşı yapmadım. Eşim gayet cevabını veriyor. Emoji kullanmayı seviyorum 😀
Böyle kadınları da biliyorum. Geçmişte şuyduk buyduk diyenleri.. Geçmişin , geçtiğini kabul etmiyorlar maalesef.

Back
X