Merhaba Hanimlar,
Klassik bir Kayinvalideye sahibim, Evliligimizi, Beni cekemeyen...Herfirsattda gergin ortam yaratmaya eyilimli tipik bir kayinvalide.
Gecenlerde yine Krize girdi, Kahvaltiya davet etmistik, görümcemle birlikte,bize gelip gelmiyceklerin bile haber etmediler, sonra esim aradi , nezaman gelirsiniz diye, esime de bir söz bin ah ," biz istedigmizde geliriz, siz bize talimat veremeziniz, ben istedigmi hazirlarim, bana özel mumamele yapma, bana buraya gel , istersen kal diyemezsiniz.
Nezaman geliyorsunuz ona göre hazirligmizi edecegiz demek suc oldu.
Görümcem de simdi , vay efendim ben artik onlara gitmem mis mis, diye tutturdu ( cokda tinn sanki)
Biz onlara istemnmiomus muamelesi yapiomusuz da, onlara Hissettirmiomusuz da. Onlara biraksam , cat kapi gelcek, istedigni yapcaklar- Öyle bir Dünya yok ama.
Ki bunun öncesinde daha buyuk vukaatlari oldugu halde ben esime saygimdan Annesini yinede evime aliyorum.
Evlilik danismanina da gittik, kesinlikle Ailemizi korumamizi önerdi ve bu tür davranislari uzak tutmamizi söyledi..
Bölye birsey olurmu yateknoloji caginda cat kapi gelmek isteyen kaynana görümce...oldu istersen birde kocamla aramizda uyuyun:)
Bi araya gelincede hep aramiza otururlar genelde beni dista tutmak isterler ,ama benim umrumda degil. Yalniz bu son davranisini Tollere edemiyecegim.
icimi döktüm iyi geldi :)
siz nasil böyle durumla bas ediyorsunuz , cok merak ettim, tesekkürler simdiden.
Canim bnm bn sana benimkinin yaptigini snlstsam ohaaa dersinn bunlar ogullari evlenene kadar kilikirk yararlarnsonra vayyy bnm oglum un evi vay bnm oglum sole evlenince degistii.... bnm tek taktigim umursamamak ve evimin kapisindan iceri onlarin sorununu dahil etmemek cnim sansin ve sabrin bol olsun.. gorumcenin kaynanasida yapiosa eger kaynanan dunurune atarda tutarrrMerhaba Hanimlar,
Klassik bir Kayinvalideye sahibim, Evliligimizi, Beni cekemeyen...Herfirsattda gergin ortam yaratmaya eyilimli tipik bir kayinvalide.
Gecenlerde yine Krize girdi, Kahvaltiya davet etmistik, görümcemle birlikte,bize gelip gelmiyceklerin bile haber etmediler, sonra esim aradi , nezaman gelirsiniz diye, esime de bir söz bin ah ," biz istedigmizde geliriz, siz bize talimat veremeziniz, ben istedigmi hazirlarim, bana özel mumamele yapma, bana buraya gel , istersen kal diyemezsiniz.
Görümcem de simdi , vay efendim ben artik onlara gitmem mis mis, diye tutturdu ( cokda tinn sanki)
Biz onlara istemnmiomus muamelesi yapiomusuz da, onlara Hissettirmiomusuz da. Onlara biraksam , cat kapi gelcek, istedigni yapcaklar- Öyle bir Dünya yok ama.
Ki bunun öncesinde daha buyuk vukaatlari oldugu halde ben esime saygimdan Annesini yinede evime aliyorum.
Evlilik danismanina da gittik, kesinlikle Ailemizi korumamizi önerdi ve bu tür davranislari uzak tutmamizi söyledi..
Bölye birsey olurmu yateknoloji caginda cat kapi gelmek isteyen kaynana görümce...oldu istersen birde kocamla aramizda uyuyun:)
Bi araya gelincede hep aramiza otururlar genelde beni dista tutmak isterler ,ama benim umrumda degil. Yalniz bu son davranisini Tollere edemiyecegim.
siz nasil böyle durumla bas ediyorsunuz , cok merak ettim, tesekkürler simdiden.
selam, bence esini yalniz gönderme onlara, bahane uydurup gitmesin, saygi duymalari gerekir, görümcenin de terbiyesizligi abisini bize gel de konusalim demesi. esin bunun farkinda degilmi?? pess valla. sabir diliyorum canimahh bacımm bende de 2 görümce var en küçüğünden nefret ediyorum. kaynanam da normalde iyidir. ama onun doldurmalarına geliyo biraz değişiyo. görümcem şehir dışında oturuyo. buraya geldiğinde eşimin ben yokken oraya gitmesine katlanamıyorum sinir oluyorum. çünkü geçen sene ortada hiç bir olay yokken sorun benimle bilmiyorum ama eşim bana bişeye bozulmuşlar bilmiyorum falan dedi. sonra bir akşam eşime telefon etti görümcem bize gelde biraz konuşalım diye ve beni çağırmadı. o bana o kadar koydu ki hala daha unutamıyorum ve nefret ediyorummm
Merhaba, bizimde ta enbasinda Dügünde rezalet cikt, esimle 6 ay kriz yasadik onlar yüzünden hem suslu hem guclu durumdalardi, ben yinede esimi sevdigim icin görüstum, nezaman evine gitsek kavga kopariyor. esimle mutluyuz ama bende isterdimki ailesi ogullarinin yaptigi evlilige saygi duysun, kötu bi yanim yok, car car konusmam, evimde isimde gucumdeyim. Ilgi istiyo, daha ne olcak bilemedik yani. öptumcanım bendeki daha fenası
evlerden uzak
ben görüşmüyorum
hatasını anladımı anlamadımı bilmem
düğünden beri kapılarına gitmem
eşimde gitmez
ben gitmeyince
ama haftada ararlar neden gelmiyorsunuz derler
sanki hiç bişey yok gibi
bide böyleleri var ay sinirlerim zıpladı şimdi
sinir olurum bende ama tabiki eşe yansıtmak
yok kıyamam kocama hiçç
azıcık aşım kaygısız başım
bacım eşinle mutluysan salla değmez kendini
üzdüğüne bi daha mı gelcez dünyaya
nasil bir dert acilmasi gerekirdiki , okumak zorunda degilsinizki, dert edindigm icin yazmadim, ayrica ben Avrupada yetismis biriyim, sinirimi bilirim , ama maalesef bu ülkede saygi cercevesinde mesafe bilinmiyor.amaaan son günlerde açılan kayınvalide konularının çoğu dert fala değil, sadece takıntı tarzı şeyler dertmiş gibi konu açılıyor. ilginç.
Merhaba Hanimlar,
Daha önce ki davranisindan ötürü ben Mesafeliyim ama evime gelir , telefonla da konusurum. Anne diye etrafinda Dönerim bi geri bakip da kizim demez. Ben bu isin Duygusal boyutunu astim, daha cok mantikli bakiyorum buda bir umursamaz taviri gösteriryordur, ne umursuycam .. okadar cirkefligi oldu.. sesimiz cikmio, ezerim sanio.Yazdıklarina gore sen haklısın canım.yaptıklar hîiç hos dgl. Ama acaba seninde hataların olmus olabilir mi ?
Gercekten art niyetli degilim, Onlar gelecek diye, inanin Mükellef bir kahvalti masasi hazirliyacaktik, geldiklerinde hersey hazir olsun , istedik. Ilk geldiginde de , somurttu, ortami gerdi , hic bi neden yokken, hediye almistim, cok guzel bir cantaydi, ona hediyeyi verdigimde suratindaki ifadeyi görmeliydiniz, sok oldu, bizimki sokta , sanki benden insanlik beklemio giyi. Neyse onun kendi sorunlari var herhalde.. bakalim ne olacak :)Insanlari tak tak nereye kadar..isi gucu laf sokma fitne kiskanclik olan insanlar ne yaparsan yap memnun olmazlar ozellikle kv gorumce elti vs. O yuzden kapini kapatinca onlari hic dusunme dis kapinin dis mandallari iste
Burda yeniyim, konuyu nereden acacagimi bulamamistim, tesekkürlerkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Allah sabir versin sizede, benim Babaannem cok fenaydi, Kizlar demekki annelerinin kaderini mi paylasirlar nedir.Var yavrum böyle kv var biri de benim başımda !
Ay bak hediye dedin aklima geldi benimkide aynisini yapti :)Gercekten art niyetli degilim, Onlar gelecek diye, inanin Mükellef bir kahvalti masasi hazirliyacaktik, geldiklerinde hersey hazir olsun , istedik. Ilk geldiginde de , somurttu, ortami gerdi , hic bi neden yokken, hediye almistim, cok guzel bir cantaydi, ona hediyeyi verdigimde suratindaki ifadeyi görmeliydiniz, sok oldu, bizimki sokta , sanki benden insanlik beklemio giyi. Neyse onun kendi sorunlari var herhalde.. bakalim ne olacak :)
ya kadin annemin evinde bir ay misafir oldu, ordan gelirgelmez bize saldirdi. Oglu dedi ama, önce bi davranisinizi gözden gecirin, burda art niyet yok, olmasi gereken gibi davraniliyor, istersen birde baska insanlara sor davranisini diye, annesine dedi. Esim de bir abiye danismis, az bile söylemissin demis. Ben ona Anne burasi seninde evin , burda da kal diyemezmisim. :) birsey demeseydim, gene diycekti cagrmadin , demedin.Ay bak hediye dedin aklima geldi benimkide aynisini yapti :)
Bi memnuniyetszlik bi tripler almasanda cimri olursun anlayissiz olursun..
Bence kv hamurunda var bu sorunlar yani cogumuz yasiyoruz ama ya takmiyoruz ya akil alip ona gore davraniyoruz yada alisiyoruz...
Belli bi yasa gelmisler esinden gormedigi degeri gelinden bekliyorlar gelin deger verince kabul etmiyolar Allahtan korkmasak soylenecek cok soz varda bosver arkadasim sende uzulme sen dusunup aramissin ustune dusmussun o kalitesini gostermis
ya kadin annemin evinde bir ay misafir oldu, ordan gelirgelmez bize saldirdi. Oglu dedi ama, önce bi davranisinizi gözden gecirin, burda art niyet yok, olmasi gereken gibi davraniliyor, istersen birde baska insanlara sor davranisini diye, annesine dedi. Esim de bir abiye danismis, az bile söylemissin demis. Ben ona Anne burasi seninde evin , burda da kal diyemezmisim. :) birsey demeseydim, gene diycekti cagrmadin , demedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?