Bilemiyorum ama zatenDugun yemeginde , herkez bir tavirliydi , Benim Ailem de cok sasirdi, Dügün sahibisin degilmi, benim Aileme , anneme ve babama bile , ne görümcem ne baskalari hosgeldin demedi ya. Biz buna takilmadik, babam muhim olan sen ve esin der hep. Artik evime bile sokmam, kötü enerjisini baska yere bosaltisn, valla bundan sonra disarda cafede Restorantda bulusurum. !Canim bnm bn sana benimkinin yaptigini snlstsam ohaaa dersinn bunlar ogullari evlenene kadar kilikirk yararlarnsonra vayyy bnm oglum un evi vay bnm oglum sole evlenince degistii.... bnm tek taktigim umursamamak ve evimin kapisindan iceri onlarin sorununu dahil etmemek cnim sansin ve sabrin bol olsun.. gorumcenin kaynanasida yapiosa eger kaynanan dunurune atarda tutarrr
yok 55 yasinda, makyajindan , dekoltesinden , diskosundan , eglenecesinden geri kalmaz:)Aynen iste cagirmasan gel demesen bu gelin bizi istemiyo olurdun yaslimi cok aklimi gidip geliyo acaba :)))
Sorma kuzum benim annecigimin kv çektiğini kimse cekmemistir dayakmi yememis kırık mi tutmamis komurluklere mi kapatilmamis çocuk yaşta gene iyiyiz ki biz ama ben kendi kv nefret ediyorum açtığım konulara bi gözat ben neler yaşadımAllah sabir versin sizede, benim Babaannem cok fenaydi, Kizlar demekki annelerinin kaderini mi paylasirlar nedir.
ben avrupada yetişmiş biriyim dediğin yere kadar iyiydinasil bir dert acilmasi gerekirdiki , okumak zorunda degilsinizki, dert edindigm icin yazmadim, ayrica ben Avrupada yetismis biriyim, sinirimi bilirim , ama maalesef bu ülkede saygi cercevesinde mesafe bilinmiyor.
Canim esin arkandaysa takma haddini bilsin. Madem cagiramazmissin o istemeden sende cagirma olsun bitsinMerhaba Hanimlar,
Klassik bir Kayinvalideye sahibim, Evliligimizi, Beni cekemeyen...Herfirsattda gergin ortam yaratmaya eyilimli tipik bir kayinvalide.
Gecenlerde yine Krize girdi, Kahvaltiya davet etmistik, görümcemle birlikte,bize gelip gelmiyceklerin bile haber etmediler, sonra esim aradi , nezaman gelirsiniz diye, esime de bir söz bin ah ," biz istedigmizde geliriz, siz bize talimat veremeziniz, ben istedigmi hazirlarim, bana özel mumamele yapma, bana buraya gel , istersen kal diyemezsiniz.
Nezaman geliyorsunuz ona göre hazirligmizi edecegiz demek suc oldu.
Görümcem de simdi , vay efendim ben artik onlara gitmem mis mis, diye tutturdu ( cokda tinn sanki)
Biz onlara istemnmiomus muamelesi yapiomusuz da, onlara Hissettirmiomusuz da. Onlara biraksam , cat kapi gelcek, istedigni yapcaklar- Öyle bir Dünya yok ama.
Ki bunun öncesinde daha buyuk vukaatlari oldugu halde ben esime saygimdan Annesini yinede evime aliyorum.
Evlilik danismanina da gittik, kesinlikle Ailemizi korumamizi önerdi ve bu tür davranislari uzak tutmamizi söyledi..
Bölye birsey olurmu yateknoloji caginda cat kapi gelmek isteyen kaynana görümce...oldu istersen birde kocamla aramizda uyuyun:)
Bi araya gelincede hep aramiza otururlar genelde beni dista tutmak isterler ,ama benim umrumda degil. Yalniz bu son davranisini Tollere edemiyecegim.
icimi döktüm iyi geldi :)
siz nasil böyle durumla bas ediyorsunuz , cok merak ettim, tesekkürler simdiden.
Olmuo cnm oda olmuooo kocanin ailesi gorusuosun ama mesafelii olacaksin sen kaynana gitcen ama senede bir iki gelecek bnm kaynanam la ayni sitedeyim ama ole seyler yasadikki esimle senede tas catlasa 2 kere gelir oda bnm cagarmamla ewet biliorum isigimi takip edio ama mesafeyi herkes istedigi olcudeeeBilemiyorum ama zatenDugun yemeginde , herkez bir tavirliydi , Benim Ailem de cok sasirdi, Dügün sahibisin degilmi, benim Aileme , anneme ve babama bile , ne görümcem ne baskalari hosgeldin demedi ya. Biz buna takilmadik, babam muhim olan sen ve esin der hep. Artik evime bile sokmam, kötü enerjisini baska yere bosaltisn, valla bundan sonra disarda cafede Restorantda bulusurum. !
Merhaba, bizimde ta enbasinda Dügünde rezalet cikt, esimle 6 ay kriz yasadik onlar yüzünden hem suslu hem guclu durumdalardi, ben yinede esimi sevdigim icin görüstum, nezaman evine gitsek kavga kopariyor. esimle mutluyuz ama bende isterdimki ailesi ogullarinin yaptigi evlilige saygi duysun, kötu bi yanim yok, car car konusmam, evimde isimde gucumdeyim. Ilgi istiyo, daha ne olcak bilemedik yani. öptum
Kesinlikle katiliyorum canim sananasil bir dert acilmasi gerekirdiki , okumak zorunda degilsinizki, dert edindigm icin yazmadim, ayrica ben Avrupada yetismis biriyim, sinirimi bilirim , ama maalesef bu ülkede saygi cercevesinde mesafe bilinmiyor.
Ablacım yazdıklarına bakılırsa sen bir konu aç bence. Kayınvalide ilk gece sizinle olmak istiyorsa belki canı üçlü çekmiştir.
Yaş küçük olması bazı işleri anlayamayacağım anlamına gelmiyor. Üçlüyü şakasına söyledim. Kaynananız daha evlendiğinizin ilk günü böyle yapmaya başlamışsa işiniz zor.biz 3 lü 4 lü anlamayız o işlerden canım, senin yaşın küçük ama o işleri daha iyi biliyorsun belli ki.
İyi ki söyledin şimdi hemen gidiyorum konu açmaya.
şaka yapacaksan da basit ve belden aşağı şakalar yapma, yada git başka yerde yap o şakalarını. burada millet dertlerini paylaşıyor. bunları yaşamadığın sürece anlayamazsın ancak böyle şakalar yaparsın. aynı şeyler senin de başına gelirse öğrenirsin.Yaş küçük olması bazı işleri anlayamayacağım anlamına gelmiyor. Üçlüyü şakasına söyledim. Kaynananız daha evlendiğinizin ilk günü böyle yapmaya başlamışsa işiniz zor.
Herkes kaynana derdi yaşıyor zaten burda. Kaynana derdim yok ve yaşım küçük diye yorum yapma hakkına da sahip değilim herhalde. Yaptığım şaka için özür dilerim. Sizi rahatsız edeceğini düşünmemiştim. Fakat yine de yaşım küçük diye bazı şeylerin farkında olmadan yaşamıyorum hayatı. Bundan emin olabilirsiniz.şaka yapacaksan da basit ve belden aşağı şakalar yapma, yada git başka yerde yap o şakalarını. burada millet dertlerini paylaşıyor. bunları yaşamadığın sürece anlayamazsın ancak böyle şakalar yaparsın. aynı şeyler senin de başına gelirse öğrenirsin.
Tabi ki de istediğin konuda yorum yapabilirsin, ama bu tarz konularda insanlar hassas olabilir ve şaka kaldıramayabilirler. Daha beter durumda insanlar var burada. Hatanı fark etmen güzel. Umarım burada paylaşılanlardan ders alıp hayatta daha güçlü olursun.Herkes kaynana derdi yaşıyor zaten burda. Kaynana derdim yok ve yaşım küçük diye yorum yapma hakkına da sahip değilim herhalde. Yaptığım şaka için özür dilerim. Sizi rahatsız edeceğini düşünmemiştim. Fakat yine de yaşım küçük diye bazı şeylerin farkında olmadan yaşamıyorum hayatı. Bundan emin olabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Umarım siz de kaynananızı dert etmezsiniz. Ben size yardımcı olmaya çalışmıştım. Asla amacım polemik yaratmak falan değil yani.Tabi ki de istediğin konuda yorum yapabilirsin, ama bu tarz konularda insanlar hassas olabilir ve şaka kaldıramayabilirler. Daha beter durumda insanlar var burada. Hatanı fark etmen güzel. Umarım burada paylaşılanlardan ders alıp hayatta daha güçlü olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?