Klasik konu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Herkese merhaba,
Konu açmayacaktım ama düşünmekten uykum kaçtı.Kizlar 1 haftadır kötü sistit geçiriyorum geçmeyince doktor gel hastaneye yat dedi gittim.Dunyayi önüme serseler bakamayacak durumdayken kv hasta ziyaretine geldi.Geldigi andan itibaren çene ishali olmuşçasına konuştu.Benim bu hastalıkları öğrencilerimden kaptigimi kendi çocuğuma da onlardan getirdigimi o yüzden oğlumun sürekli hasta olduğunu söyledi ağzımı açamıyorum tabi hastalıktan annem ve eşim yanımda bunları derken.Sonra benim pisligimden olduğunu söyledi o tuvalet banyoları hep çamaşır sularmış.Esim de sadce ne alakası var diyebildi.
Neyse çıktım hastaneden iyiyim şükür.2 gün çocuğuma o baktı.Esim bugün işten gelir gelmez teyzelerinin sehirdisindan bize geleceğini söyledi.(eşim askere gideceği için benle alakası yok)Kafamdan aşağı kaynar su döküldü saçmalama ben hastalıktan yeni kalktim diyebildim.Sonra da gelecekseler neden bana haber vermiyorlar annene söylüyorlar dedim bana tamm gelmezler sus dedi.Bu bana yerini bildirme orasi oglumun evi sen kim kopeksin deme sekilleri.Kizlar kv bana bu konuyu açacak hastalık konusundan da acayip kinliyim patlamayı düşünüyorum artik.Yazin ne güzel görüşmüyorduk rahattım okul zamanı bizde bakıyor yine bütün huzur ve düzenim kaçtı annemle dönüşümlü bakıyorlar.Ayin 15 günü rahat 15 günü huzursuzsum. Bu kadının akıl hastası gibi konuşmalarından biktim sürekli böyle özellikle benim zayıf ezik hallerimi kolluyor.Lohusaligimi da burnumdan getirdi ne kavga etmekten ne konuşmaktan ne kusmekten anlıyor.Gercekten beni hayattan soğuttu.Onun yüzünden severek evlendiğim senelerce bekledigim adamdan soğudum.Ne eşim ne ailem kimse arkamda durmuyor herkes huyu öyle duyma görme diyor.Bunlari yazarken bile ağlıyorum gerçekten psikolojim kaldırmıyor artık.Ne demeliyim sizce yarın siz olsanız ne yaparsınız?

Gülü seven dikene katlanır hesabı...
Ya işten vazgeçeceksin, ya bakıcı tutacaksın.
Çocuguna baktıgı için bu kdr karışıyor. Bakmıyor olsa karışmaz bence.

Allah sabır versin. Eşinize karşı dolmayın bence.

Aa hadsiz eşiniz de ağzının payını verememiş yani hayret bi şey.İçinizde tutmayın ezdirmeyin kendinizi mesafe koyun tepenize çıkar sonra.

Gülü seven dikene katlanır hesabı...
Ya işten vazgeçeceksin, ya bakıcı tutacaksın.
Çocuguna baktıgı için bu kdr karışıyor. Bakmıyor olsa karışmaz bence.

Allah sabır versin. Eşinize karşı dolmayın bence.
Canım çocuk bakmadan önce de böyleydi huyu böyle o kadar mesafeli ve soğuğun ki yine anlamiyor

Aa hadsiz eşiniz de ağzının payını verememiş yani hayret bi şey.İçinizde tutmayın ezdirmeyin kendinizi mesafe koyun tepenize çıkar sonra.
Eşinin her zamanki hali ondan soğudum ya zaten.Cok mesafeliyim hicbir şeyimi anlatmam anlatımlarına cevap vermem ama Bu kadar oluyor

Eşiniz neden teyzelerini görmeyecek ki? Ki hastalığınızda ciddi birşey değil. Bence hoş olmamış. Kabul etmemeniz. Kayınvalideniz de zor bir insan gerçekten. Onun için diyecek birşey bulamadım.

Çocuğun kaç yaşında ? Bakıcı veya kreşe verebilirsin .dengesiz kayinvalideni çekmek zorunda değilsin . Ayrıca esin de bi acayip ! Neden annesine tek laf etmiyor ? Yalvar yakar evlenmeye ikna ederler ,evlenirsin böyle tepene pislerler

Ay bende bikere kanamalı sistit olmuştum bildiğin idrar yerine kan geliyordu ve böyle bir yanma yooook.
Aklıma geldi konuyu görünce çok geçmiş olsun.
Kv ye çok kızdırırsa seni , inşAllah kanamalı sistit olursun de....dünya kaç bucakmış görsün

• Beğen
Reactions: Tzk
Eşiniz neden teyzelerini görmeyecek ki? Ki hastalığınızda ciddi birşey değil. Bence hoş olmamış. Kabul etmemeniz. Kayınvalideniz de zor bir insan gerçekten. Onun için diyecek birşey bulamadım.
Görsün canım ben görmesin demiyorum ama neden kendi evinde ağırlanıyor sen tanımadığın için cevap veremezsin ben söyleyeyim parası gidecek çünkü

Çocuğun kaç yaşında ? Bakıcı veya kreşe verebilirsin .dengesiz kayinvalideni çekmek zorunda değilsin . Ayrıca esin de bi acayip ! Neden annesine tek laf etmiyor ? Yalvar yakar evlenmeye ikna ederler ,evlenirsin böyle tepene pislerler
Çocuğum 2.5 yaşında bronşit olduğu için kreşe vermiyorum bir de ikimizin de annesi burda.Evet evlenmek için pesimden koştular resmen bana bunları yaşatmak icinmis

Zor bir durummuş gerçekten . Ama sizinkide ne yardan ne serden vazgeçmek gibi olmuş. Size bu kadar sıkıntı yaratıyorsa, sinirden aglatiyorsa en azından onun bakacağı zamanda 15 gün gelecek bir bakıcı bulabilirsiniz . Bronşit için üzgünüm, ama sonuçta bir gün okula gidecek bu çocuk , bronşit diye evde eğitim vermeyeceksiniz sanırım . Eğer kreşe göndermiyorsanız, bakıcı tutmuyorsanız (ya da tutamiyorsaniz) yanı kısacası kayinvalidenize muhtaçsanız, Kadınla görüşmeme, sürat asma, patlama vs. Durumları saçma . Muhtaçsınız kadına sonuçta. Bu onun ayıbını tabiiki örtmez ama hayat maalesef böyle :işsiz:

Sistit yaşamayan bilmez :(
Ben olsam misafire gelsinler der ama yatağı salona serer yatardım

Sistit yaşamayan bilmez :KK43:
Ben olsam misafire gelsinler der ama yatağı salona serer yatardım
Hanım efendi, alasını yaşıyorum. Kronik intertisyel sistit. Kendimi bildim bileli bu hastalıkla savaşıyorum. Bilmeden yorum yapmayın.

Çocuğum 2.5 yaşında bronşit olduğu için kreşe vermiyorum bir de ikimizin de annesi burda.Evet evlenmek için pesimden koştular resmen bana bunları yaşatmak icinmis
Çok geçmiş olsun .benim kızım da astım bronşit var ama gönderiyorum .bir yerden başlayacak .küçük yaşta olması eğitimi açısından önemli .düşünsene okuma yazma öğreniyorlar ,çocuk okulda yok ! Niye ? Hasta ,bünye alışık değil kalabalık ortamlara ..

Evlenmeden önce Roma'yi yakan adam evlendikten sonra kombiyi yakamiyor :)

Hanım efendi, alasını yaşıyorum. Kronik intertisyel sistit. Kendimi bildim bileli bu hastalıkla savaşıyorum. Bilmeden yorum yapmayın.

e nasıl ciddi değil diyorsunuz ki yaşadığınız halde
İdrar yolundan Dikenli tel geçiyor gibi oluyor
Ateş, ağrı, sancı
Hele ki konu sahibi hastanede yatacak düzeyde olmuş

e nasıl ciddi değil diyorsunuz ki yaşadığınız halde
İdrar yolundan Dikenli tel geçiyor gibi oluyor
Ateş, ağrı, sancı
Hele ki konu sahibi hastanede yatacak düzeyde olmuş
Çok komiksiniz gerçekten. Hayat devam ediyor çok hastayım ölüyorum diyerekte devam etmez. Sizin o çok çok büyük gördüğünüz sistit. Emin olun bir çok kişiye göre hastalık bile değil. Çünkü daha ne kadar acılı sancılı hastalıklar var. Ben bunu 6 yıl önce kanseri yenmiş biri olarak söylüyorum. Abartmayın !

Çok komiksiniz gerçekten. Hayat devam ediyor çok hastayım ölüyorum diyerekte devam etmez. Sizin o çok çok büyük gördüğünüz sistit. Emin olun bir çok kişiye göre hastalık bile değil. Çünkü daha ne kadar acılı sancılı hastalıklar var. Ben bunu 6 yıl önce kanseri yenmiş biri olarak söylüyorum. Abartmayın !

iyi de kadın hastayken misafir mi ağırlasın illaki?
kayınvalide madem iyi niyetli gelinim rahatsız buyrun bana misafir olun demesi çok mu zor?
size de geçmiş olsun, annem als hastalığından vefat etti. dünyanın en kötü hastalıklarından birine 5 sene şahit oldum malesef :( ama insanların hayatlarını zorlaştırmak yerine kolaylaştırmalıyız.

Çok geçmiş olsun .benim kızım da astım bronşit var ama gönderiyorum .bir yerden başlayacak .küçük yaşta olması eğitimi açısından önemli .düşünsene okuma yazma öğreniyorlar ,çocuk okulda yok ! Niye ? Hasta ,bünye alışık değil kalabalık ortamlara ..

Evlenmeden önce Roma'yi yakan adam evlendikten sonra kombiyi yakamiyor :)
Sık rahatsızlanıyor mu çocuğunuz?

Kv konusu gorduyumde her zaman sinirleniyorum))) ALLAH sabr versin ...

Back
X