Klasik konu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e nasıl ciddi değil diyorsunuz ki yaşadığınız halde
İdrar yolundan Dikenli tel geçiyor gibi oluyor
Ateş, ağrı, sancı
Hele ki konu sahibi hastanede yatacak düzeyde olmuş
Evet Allah korusun tabi binlerce kötü hastalık var onların yanında hafif kalır ama hastalık mi yaristiracagiz şimdi?Yani kv yaptıkları çok normal gibi bir de üstüne benim evime kafasına göre misafir çağırması garip değil mi?Sanırım konudan biraz saptik

Bende de aynı tavır oluştu herkesin kv kötüymüş gibi geliyor:duduk:
Benim kv dusman basina ))) Kv konulari okudugumda kendi kv geliyo aklima. Sinirleniyorum))) Ama dayanamayip yine de kv konulari okuyorum )))

Bir de sıkılmaz mi erkenden okula başlarsa eğitimciyim ama hala daha kararsizim bu konuda
Benim kızım 3.5 yaşında, büyüğü de o yaşlarda başlamıştı. Büyük kızım şimdi 1.sınıfa gidiyor ve çok seviyor okulu .her sabah heyecanla uyanıyor ve gidiyor .

Benim kızım 3.5 yaşında, büyüğü de o yaşlarda başlamıştı. Büyük kızım şimdi 1.sınıfa gidiyor ve çok seviyor okulu .her sabah heyecanla uyanıyor ve gidiyor .
Ben gerçekten dayanamayacağım galiba bu kadına kendini düşünmek olacak belki ama yazdiracagim galiba

Valla nolursa olaun eşim de gelip bana tamam sus diyemez, yıkarım o evi başına. Bir hoooşt ... diye bağırırım tüm apartman duyar sonra. Kusura bakma ama eşin de çok hadsiz. Teyzeleri madem kaynanaya söylemiş (alakaya maydonoz) o zaman kaynanaya gitsinler orada görsünler. Sanki kaynananın evi hayret bir şey.

Valla nolursa olaun eşim de gelip bana tamam sus diyemez, yıkarım o evi başına. Bir hoooşt ... diye bağırırım tüm apartman duyar sonra. Kusura bakma ama eşin de çok hadsiz. Teyzeleri madem kaynanaya söylemiş (alakaya maydonoz) o zaman kaynanaya gitsinler orada görsünler. Sanki kaynananın evi hayret bir şey.
Ben de aynısını dedim ama bize de çay içmeye gelecekmiş bir de çocukları bizim evde kalacak ben bu yüzden kendi ailemle bile tartıştım bana sormadan benim evime misafir kabul edilmesinden nefret ediyorum.Daha da önemlisi kv benimle böyle konuşup sonra kardeşlerini agirlatmasi sınır bozucu

Back
X