Benim boyum 164 cm kilo 67 68 idi yani aslında biraz fazla hâlâ vermem gereken bi 5 kilo var en az
Üst beden 38 alt beden 42 bende de size benzer
Kilonun genel dağılımı bende diz kapağı popo arası alt bacak yok yani
Alınan yerler diz üstü iç bacak ve bilhassa arka tarafta basen bölgesi oldu
Şimdi korse var zor tabi hareket etmek kas ağrısı gibi ağrım var otururken kalkarken zor oluyor
Ama ben geçen sene lazer liposuction yaptırmıştım bu işleme verdigimin iki katından fazla para vererek inanin onda da bu kadar ağrım olmuştu üstelik beklediğim kadar yağ alınmamıştı bu yüzden işlem tekrarlandi
Şimdiki aklım olsa direk klasik liposuction yaptırırdim
Benim boyum 164 cm kilo 67 68 idi yani aslında biraz fazla hâlâ vermem gereken bi 5 kilo var en az
Üst beden 38 alt beden 42 bende de size benzer
Kilonun genel dağılımı bende diz kapağı popo arası alt bacak yok yani
Alınan yerler diz üstü iç bacak ve bilhassa arka tarafta basen bölgesi oldu
Şimdi korse var zor tabi hareket etmek kas ağrısı gibi ağrım var otururken kalkarken zor oluyor
Ama ben geçen sene lazer liposuction yaptırmıştım bu işleme verdigimin iki katından fazla para vererek inanin onda da bu kadar ağrım olmuştu üstelik beklediğim kadar yağ alınmamıştı bu yüzden işlem tekrarlandi
Şimdiki aklım olsa direk klasik liposuction yaptırırdim
Bugün işlemin 5. Günü disardayim suan şişlik var gibi ama korse ile kamufle ediyorum neredeyse tamamen iyileştim diyebilirim hafiften kas ağrısı gibi hissediyorum sadeceMerhaba; benimde vücut tipim sizin gibi üst bedenim alt bedenimden ince bende basen ve bacaklar için çok istiyorum ama çok korkuyorum. Sizin doktorunuz kimdi? Şişliklerin inmesi ne kadar sürüyormuş? Sürekli yatmamızı gerekiyor hareket halinde olursanız sıkıntı oluyor mu?
doktorunuzun kim olduğunu özelden yazar mısınızBugün işlemin 5. Günü disardayim suan şişlik var gibi ama korse ile kamufle ediyorum neredeyse tamamen iyileştim diyebilirim hafiften kas ağrısı gibi hissediyorum sadece
Geçmiş olsun size tek seferde 9 lt gerçekten ciddi bir miktar benim 2.5 lazer lipoliz ile 11 ay sonra da 4 lt klasik ile alındı o yüzden parça parça zamana yayarak alındığı için şimdilik kötü bir görüntü yok gibi
pardon tamamını 4 bin tl olanı hangi doktora yaptırdınız?Memnun musunuz sonuç belirgin mi?Yani şöyle anlatayım ben operasyon sonrası kendi kullandığım araba ile eve geldim tek başınıza birçok şeyi halledebilirsiniz ilk günlerde bile ama başkalarının bakımını üstlenmek zor olur benim küçük çocuklarım olduğu için annem yanıma geldi.hem bana hem çocuklara ama daha çok onlara bakıyor
Dr ismi vermeyi burdan uygun bulmuyorum ne kimseyi yermek ne de reklamını yapmak isterim
Ama fiyat paylaşayım
Gecen sene istanbulda yaptırdığım lazer liposuction için 10 bin ödemiştim
Bu işlem yani klasik liposuction için de 4 bin ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?