Klasik liposuction yaptırdım

honosman

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
80
62
8
Iyi geceler herkese
Belki bilen bilir geçen sene Mayıs ayında istanbulda slim lipo yaptırdım diye birkaç konuda mesaj yazmıştım
İşlem sonrası kolaylik vs şeklinde ilgimi çekmiş ve yaptırmıştım ancak alınan miktarın azlığı maalesef bende hayal kırıklığı yaratmıştı bu sebeple bundan 3 ay kadar önce başka bir dr görünmus ve ondan keşke klasik yaptirsaydin daha fazla alınır sen de daha mutlu olurdun yorumunu almıştım
Neyse Velhasıl ben yeniden tüm cesaretimi ve bütçemi toparlayip bugün bacak basen klasik liposuction işlemi yaptırdım
Toplam 4bin cc kadar alınmış bunun iki lt si sırf yağ
Hissettigime gelince açıkçası çok rahat oluyor denilen dünyanın parasini verdiğim lazer lipoliz işlemi sonrasındam daha rahatsız değilim onda da ilk günlerde epey ağrım kanamam olmuştu
Benim dr um açıkçası klasikten yana lazerli işlerin bekleneni vermeyebilecegini hele ki benim gibi çok miktar alımına ihtiyaç duyan hastalar için kesinlikle klasik yapılmasını öneriyor
Bakalim şuan tabii ki ödem var henüz durumu algilayamadim merak eden olursa paylaşabilirim gün gün

tam benlik konu
kilonuz boyunuz kaçtı acaba
alt bacağınızdan yağ alındı mı
benim boy 1.60 kilo 54 üst beden 36 alt beden 40 falan ve şekilsiz
ağzınız ne derecede yürüyebiliyor musunuz

Benim boyum 164 cm kilo 67 68 idi yani aslında biraz fazla hâlâ vermem gereken bi 5 kilo var en az
Üst beden 38 alt beden 42 bende de size benzer
Kilonun genel dağılımı bende diz kapağı popo arası alt bacak yok yani
Alınan yerler diz üstü iç bacak ve bilhassa arka tarafta basen bölgesi oldu
Şimdi korse var zor tabi hareket etmek kas ağrısı gibi ağrım var otururken kalkarken zor oluyor
Ama ben geçen sene lazer liposuction yaptırmıştım bu işleme verdigimin iki katından fazla para vererek inanin onda da bu kadar ağrım olmuştu üstelik beklediğim kadar yağ alınmamıştı bu yüzden işlem tekrarlandi
Şimdiki aklım olsa direk klasik liposuction yaptırırdim

lipo yaptırınca illa size yardım eden biri olmalı mı yanınızda, tek başınıza işinizi görebiliyor muydunuz, birde hangi doktora oldunuz mümkünse ücretide yazar mısınız

Yani şöyle anlatayım ben operasyon sonrası kendi kullandığım araba ile eve geldim tek başınıza birçok şeyi halledebilirsiniz ilk günlerde bile ama başkalarının bakımını üstlenmek zor olur benim küçük çocuklarım olduğu için annem yanıma geldi.hem bana hem çocuklara ama daha çok onlara bakıyor
Dr ismi vermeyi burdan uygun bulmuyorum ne kimseyi yermek ne de reklamını yapmak isterim
Ama fiyat paylaşayım
Gecen sene istanbulda yaptırdığım lazer liposuction için 10 bin ödemiştim
Bu işlem yani klasik liposuction için de 4 bin ödedim

Merhaba; benimde vücut tipim sizin gibi üst bedenim alt bedenimden ince bende basen ve bacaklar için çok istiyorum ama çok korkuyorum. Sizin doktorunuz kimdi? Şişliklerin inmesi ne kadar sürüyormuş? Sürekli yatmamızı gerekiyor hareket halinde olursanız sıkıntı oluyor mu?

Bugün işlemin 5. Günü disardayim suan şişlik var gibi ama korse ile kamufle ediyorum neredeyse tamamen iyileştim diyebilirim hafiften kas ağrısı gibi hissediyorum sadece

Bugün işlemin 5. Günü disardayim suan şişlik var gibi ama korse ile kamufle ediyorum neredeyse tamamen iyileştim diyebilirim hafiften kas ağrısı gibi hissediyorum sadece
doktorunuzun kim olduğunu özelden yazar mısınız

ben de klasik lipo yaptırdığım için çok pişmanım. dalgalanmalar oldu hem de 2 ay dolunca korkunç yaşlı nenelerin vücuduna döndü. pörsüdü her yerim. 3 lt su ve 1 saat düzenli yürüyüş yaptığım halde nasıl bu hale geldi? yeniden borcumuz bitince germe işlemi yaptırmam gerekiyor. tayt bile giyemiyorum düşün o derece. keşke tek seferde 9000cc değilde 4-5bin cc alınsaydı böyle olmazdı.

Geçmiş olsun size tek seferde 9 lt gerçekten ciddi bir miktar benim 2.5 lazer lipoliz ile 11 ay sonra da 4 lt klasik ile alındı o yüzden parça parça zamana yayarak alındığı için şimdilik kötü bir görüntü yok gibi

Merhaba klasik lipoyu kime oldunuz ve ne kadar yağ alındı? Ücret uygun gibi geldi. Özel mesaj atar mısınız?

Merhaba ben de hastane ve fiyat bilgisi rica edebilir miyim lütfen ve son durumunuz nedir?Baya fark var mıdır?

Merhaba bende bacaklarda işlem yaptırmak istiyorum ve sanırım bi hafta sonrada işe basliycam eğer olursa ne kadar sürede yürüdünüz ise başlamak için bir hafta yetermi

pardon tamamını 4 bin tl olanı hangi doktora yaptırdınız?Memnun musunuz sonuç belirgin mi?

Merhaba kızlar. Bende dün bir dr a gittim. Klasik lipo ya inananlardan. Daha önce başka dr ile lazer lipo için konuşmuştum. Ama bu dr klasikçi. Dalgalanmalar olur mu vs. Korkularım var. Klasik lipo yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…