Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cokacimcoook hımmmmmmmmmmmcokacimcoook
ellerine sağlık çok güzel görünüyoopuyorumnanaktan
çok severim ama yapmaya cesaret edemiyordum haftasonu bir tarif buldum yapayım dedim
ama güzel olmadıbüsküvi gibi oldu kurudu,karardı,pişmemişti mecburen fırında fazla tuttum beğenmedik yani
bir de bu tarifi deneyeyim
peki nişasta ne nişastası olacak yani farkeder mi?
ayyyy valla nefis görünüyor...
hamileliğimin başından beri ilk defa canım bişey çekti...
avucumu yalayıp süreyim bir taraflarıma da şişmesinler bari...
bende yaptım benim neyim eksik naniknanik
tarif için teşekkürler güzel oldu zemuszemus
ellerine emeğine sağlık
ellerine kollarına sağlık libyanacım.......dün yarım gün pc başında şekerli kurabiye aradım durdum en sonunda senin bu tarifi buldum ....
tarif senin olunca tereddütsüz denedim bugün yaptım çok çok güzel oldu kıvamını tutturabilirmiyim diye düşündüm ama mükemmel oldu eşimde beğendi akşam çayın yanına yedik ........
tabi akşam yiyince bu kurabiyeler yarın bana kilo olarak döner
libyana kurabiyeyi yiyen herkes çok beğendi sadece eşim birazcık daha tatlı olabilirdi dedi
bende bayıldım favorilerim arasına girdi yani
bende yaptım. henüz pişiyor .Tarif için ellerine sağlık
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bu kurabiyeye bayılıyorum ben fakat hiç böyle güzel görünenini yapmamıştım tarifin için çok tşkr sağolasın
libyana kurabiyeni bende yaptım çok nefis oldu canım tşk ediyorum sana yalnız ben pudra şekerini bir su bardağı koydum tatlı olsun diye ona görede un ve nişastayı ayarlayınca olmıycak diye çok üzüldüm ama ilk denememe rağmen harika oldu anında tükendi eline sağlık
nişaşta ne nişaştası kızlar ???
siviyag olarak ne kullanabilirim aycicek yagi falan mi?
:)önceki yaptıklarım taş gibi oluyodu
bide bu tarifi denicem
çok güzel görünüyorcokacimcoook
evde nişastam olsa hemen yapardım şimdi
ayyy nasıl isterdim şimdiiiiii.
peki ne nişastası mısır mı,buğdaymı...