Bisküvi - Kurabiye Tarifi Klasik Un Kurabiyesi (Resimli)

bu kurabiyeye bayılıyorum ben fakat hiç böyle güzel görünenini yapmamıştım tarifin için çok tşkr sağolasın

libyana kurabiyeni bende yaptım çok nefis oldu canım tşk ediyorum sana yalnız ben pudra şekerini bir su bardağı koydum tatlı olsun diye ona görede un ve nişastayı ayarlayınca olmıycak diye çok üzüldüm ama ilk denememe rağmen harika oldu anında tükendi eline sağlık

cokacimcoook hımmmmmmmmmmmcokacimcoook

ellerine sağlık çok güzel görünüyoopuyorumnanaktan

çok severim ama yapmaya cesaret edemiyordum haftasonu bir tarif buldum yapayım dedim
ama güzel olmadı:( büsküvi gibi oldu kurudu,karardı,pişmemişti mecburen fırında fazla tuttum beğenmedik yani
bir de bu tarifi deneyeyim
peki nişasta ne nişastası olacak yani farkeder mi?

ayyyy valla nefis görünüyor...
hamileliğimin başından beri ilk defa canım bişey çekti...
avucumu yalayıp süreyim bir taraflarıma da şişmesinler bari...

bende yaptım benim neyim eksik naniknanik
tarif için teşekkürler güzel oldu zemuszemus

ellerine emeğine sağlık

ellerine kollarına sağlık libyanacım.......dün yarım gün pc başında şekerli kurabiye aradım durdum en sonunda senin bu tarifi buldum ....
tarif senin olunca tereddütsüz denedim bugün yaptım çok çok güzel oldu kıvamını tutturabilirmiyim diye düşündüm ama mükemmel oldu eşimde beğendi akşam çayın yanına yedik ........
tabi akşam yiyince bu kurabiyeler yarın bana kilo olarak döner

libyana kurabiyeyi yiyen herkes çok beğendi sadece eşim birazcık daha tatlı olabilirdi dedi
bende bayıldım favorilerim arasına girdi yani

bende yaptım. henüz pişiyor .Tarif için ellerine sağlık
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bu kurabiyeye bayılıyorum ben fakat hiç böyle güzel görünenini yapmamıştım tarifin için çok tşkr sağolasın

libyana kurabiyeni bende yaptım çok nefis oldu canım tşk ediyorum sana yalnız ben pudra şekerini bir su bardağı koydum tatlı olsun diye ona görede un ve nişastayı ayarlayınca olmıycak diye çok üzüldüm ama ilk denememe rağmen harika oldu anında tükendi eline sağlık

nişaşta ne nişaştası kızlar ???

Çok teşekkür ederim kıymetli yorumlarınızı eksik etmediğiniz ; ilginiz içinopuyorumnanaktan
Yapan arkadaşların ellerine;emeğine sağlık..
Yuvalarımızdan huzur sıhhat mutluluk eksik olmasın hiç inşallah..

Nişasta: fark etmez arkadaşlar..
İki türlü de olur..
Sevgilerimle..

önceki yaptıklarım taş gibi oluyodu
bide bu tarifi denicem
çok güzel görünüyorcokacimcoook
evde nişastam olsa hemen yapardım şimdi

önceki yaptıklarım taş gibi oluyodu
bide bu tarifi denicem
çok güzel görünüyorcokacimcoook
evde nişastam olsa hemen yapardım şimdi
:)
Dene arkadaşım,beğeneceğinizi umuyorumŞeniz

ayyy nasıl isterdim şimdiiiiii.
peki ne nişastası mısır mı,buğdaymı...

Şeniz
Her ikisi de olur fakat buğday nişastası ile daha iyi sonuç alırsın sütlüm gayfemopuyorumnanaktan

libyanacımm yine döktürmüşsün valla. resmi bile ağzımı sulandırdı.
yalnız şeker az değil mi bide kabartma tozu kullanmamışsın o kafamı karıştırdı
ama yinede deneyeceğim.

yaaa şekeri az oldu inanmıyorum ,kıvamı çok güzel ama şekersiz yaa..offff.pudra şekerine buladım ama yine az ..

Ellerinize sağlık arkadaşlar..

Eylülüm şekeri az mı geldi.. : ( Bana göre bu ölçü gayet iyi.. Biz bu şekilde yapıyoruz hep..

Her zaman tam tutar şaşmaz..

Lakin damak meselesi sanırım..

Fazlası bayıyor gibi geliyor..

Ellerine sağlık tekrar...

Bir daha kine artırıp denersin inşallah..

Not düşeyim , ben tarife, şeker miktarı hususunda..

Sevgiler : )

ablacım tarife yanlışlıkla 1 çay bardağı şeker yazmışsın:))

pudra şekerini 1 su bardağı yaptım. süper oldu. misafirlerim çok beğendi. tarifini aldılar. çok tşk ederim. sevgiler a.s.

bende denedim harika oldu . üstü hazır un kurabiyelerindeki gibi kremamsı oldu. keşke her tarafı öyle olabilse. birde içinde vanilya da olmalı

hiç un kurabiyesi yapamazken tarifinizi denedim gerçekten çok güzel oldu elinize sağlık yanlız bana 1 çaybardağı şeker az geldi bihaki sefere şekerini fazla koyarım çok sağolasın cnm

Back
X