Bisküvi - Kurabiye Tarifi Klasik Un Kurabiyesi (Resimli)

guzel olmasina sevindim canim ellerine saglik

bayıldıgım ama bır turlu tutturamadıgım bırseydır un kurabıyelerı :)) amaaaa evet işte az once yaptıgım un kurabıyelerım tarıf için tşk ederım

kurabiyeler tam gözükmüyor ama değişik görünüyorlar, eline sağlık

Ellerinize sağlık bayanlar!
Un kurabiyesinin yeri başkadır hepimiz için.
Umarım denemeyenler arkadaşlar da dener ve beğenir.

Ayrıca içersine fındık parçaları da ekleyebilirsiniz ama bana sorarsınız bu hali ile daha güzel oluyor.

Sevgi ile

tarif icin cok tesekkurler..bende denedim cok guzel oldu herkes cok begendi.kalaninida buzluga koymustum hic bozulmamislar...hatta hazirmi diye sordular...

Libyanacım bu tarifini denedim harika sonuç aldım. Senden bir ricam olacak Antepte satılan ve fiyatı biraz tuzlu olan fıstıklı un kurabiyesinden haberin vardır. Bu tarifi uyarlayarak bize o tadı yakalayacak bir tarif hazırlayabilirmisin? Çok şey mi istiyorum şimdiden teşekkürler

Öncelikle tarifin için çok teşekkürler canım, hafta sonu öyle gezinirken görmüştüm tarifini ama not almamıştım...ertesi gündü sanırım doğaçlama yaptım kurabiyeyi :) yarım margarin koyduğum için diğerlerini ölçüp biçmeden koydum, hatta kabartma tozu da koydum yarım paket, tarif önümde olmayınca :)) 1 tanede vanilya koydum...Sonuç süper süper...Hani tarife birebir uymadığım halde çok güzel oldu. Eşimin işyerine yollamıştım biraz çok beğenmişler inanmamışlar ev yapımı olduğuna...Ben artık un kurabiyesini bu tariften yapıcam.

Az önce yaptım,hatta hala fırındalar.
Yazan ölçülere göre yapmadım ilk defa yapıyorum çünkü olmazsa falan ziyan olmasın dedim.
20 dk olunca aldım fırından hamurları dağılıyor olmamış... Tekrar koydum fırına bu seferde üstleri kızardı. Yağını mı fazla koydum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…