bir türlü un kurabiyesi yapamıyorum okadar tarif denedimacaba fırınım dalvumbaz diye mi normal fırınım yok ısı ayarı yapamıyorum ondan mı ki ? bilmiyorumkismile
canim bu tarifi denedin mi bende hic tutturamiyordum benkiler kurabiye gibi degil yayilip biskuvi gibi oluyordu ama bu tarif super birsey bayiliyorum un kurabiyesine hele birde 2-3 gun beklerse daha da lezzetli oluyor
bunlarda benim yaptiklarim mukkemmel oldu hatta durdukca daha da cok hosuma gitti cok rahat 2-3 tazeligini koruyabiliyor libyana tesekkurler canim
yaa ne kadar güzel yapmışsınız ben niye beceremiyorum :18: ağlıycam artık ya her yaptığım kurabiye yerle bir yani, bunda umudum çok yüksekti ama bu da facia oldu, görünüş bisküviden bile kötü ya fırından mı benden mi bilemedim, harfiyen yaptım tarifi, mermer tezgahta bile uğraştım yoğurmak için ki hiç yapmadığım bişedi şimdiye kadar off yaa
canim neden olmadi acaba benimde bu tariften once denediklerim hep biskuvi gibi oluyordu deli oluyordum bu tarifi yaptiktan sonra vazgecilmezim oldu resimde de belli guzel olduklari belki firinindan dolayi olmamistir ben bu tarifi kime verdiysem herkes cok memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?