- 16 Aralık 2012
- 462
- 399
- 303
- Konu Sahibi pandoraksk
-
İyi günler, evimize klima almak istiyoruz ama marka konusunda kararsız kaldık, Toshiba mı yoksa Alarko Carrier mı, daha çok yazın soğutması için kullanacağız, yorumlarsanız çok memnun oluruz, teşekkürler..
Bende araştırmıstım marka ne olursa olsun inverter derim daha az elektirik harcıyor birde arcelik sessiz çalışan varmış yeni modeli
tabıı ki tartışmasız demirdöküm bu konuda 1 numaraİyi günler, evimize klima almak istiyoruz ama marka konusunda kararsız kaldık, Toshiba mı yoksa Alarko Carrier mı, daha çok yazın soğutması için kullanacağız, yorumlarsanız çok memnun oluruz, teşekkürler..
Perte çıkan markalar hangileri acaba?Mitsubishi ya da DAIKIN öneririm, başka bir marka klimayı 3-4 yıldır kullanıyorum bu yaz perte çıktı, aldığıma bin pişmanım, aktif olarak hiç kapatmadan kullanan tanıdıklarımdan aldığım tavsiyeye göre bu 2 markada çok iyi, bir araştırın derim.
Maalesef Vestel, şimdiye kadar Vestel'in hiçbir ürününden memnun kalmadım.Perte çıkan markalar hangileri acaba?
Bende bikac gün önce komşudan blenderini istedim.kutusuyla verdi yeniymis ben açtım yani. Tarhana çektim bı tur. İkinci turu cekmedi bozuldu... Şok geçirdim...vesteldi o da...Maalesef Vestel, şimdiye kadar Vestel'in hiçbir ürününden memnun kalmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?