- 13 Mayıs 2012
- 4.806
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Ilginç olan o klima 2.5 yıldır aynı yerde ama komşum son 1 ay diyor ses için akşam geldiğimizden beri dinliyoruz ses aynı ayrıca klima dış ünitesi benim yattığım tarafta tam kafamın üzeri bana ses gelmiyorçalıştırmayacaksınız sanırım, apartman yaşamının iğrençliğinden biri daha.. o kadar para sayar ev alırsınız ama klima bile açamazsınız.. aynısı başımızda oradan biliyorum.. 2 ihtimal var ya açmayacaksınız ya da yerini değiştireceksiniz..
Ben de uykusuzluğun başka sebebi mi var diyecektim yüzü çok kötü görünüyordu çünkü insanın kafası bozuk olunca sesler daha çok rahatsız eder ama çok samimi değiliz diyememabartmış bence .siz napcaksınız
mecbur kullanacaksınız
odasını değiştirsin ya da siz değiştirin
Evet canımKlimayla mı ısınıyorsunuz sadece?
Canım biz Adana'da yaşıyoruz burası çok soğuk değil doğalgaz bile bu sene geldi Adana'ya burası hep klima , burda serinlemek daha büyük sorun o yüzden klima her odada oluyor nerdeyseKlimayla mi isiniyosunuz bu nasil sistem? Kalorifer yok mu? Gece uyurken yatak odasi klimasi niye acik? Yataktasiniz zaten yani.. Yazik kadina gece gece o gurultuyu cekmek zorunda mi?
Geçen sene en fazla 380 geldi diye hatırlıyorum canım3 odada klima mı çalışıyor?
Elektrik faturasının altından nasıl kalkıyorsunuz merak ettim.
Bu arada klima motoru gece gerçekten rahatsız ediyor.
Evet canım burda klima yeterli onu bile kışın geceleri en fazla 1 ay açıyoruz bizim odada ama çocuk odasında devamlı çalışıyorKomsunuzun yerinde olmak istemezdim
hakikaten neden klimayla isiniyorsunuz?
Evet klima canım doğalgaz bağlatmadık yeni geldi zatenKlima yerine başka bişey kullanacaksınız yada yer değişimi olacak.
Evde doğalgaz soba başka bi ısınma yöntemi yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?