Klima ve komşucuğum

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.806
3.578
448
Alt komşumu çok severim iyi niyetli bir kadıncağız, bugün eve geldim yönetime rica etmiş klima sesimizden uyuyamıyormuş ben de konuşmak için aşağı indim sorun ne tam olarak öğreneğim diye , bir baktım kadının yüzü gözü şiş belli uyumamış ,çocuk odası bizim odamız ve salon klimalarımız yaz kış biz evdeyken çalışıyor dedim yatak odası ses yapıyor dedi eve çıktım açtım klimayı indim aşağıya komşumla dinliyoruz ses yok normal dııııırrrrr diye bir ses , gece çok çok sessiz olduğu için bu ses korkunç oluyor dedi 1 aydır bu gürültü var diyor zaten Ekim Kasım da ılık olduğu için gece çalıştırmadık şimdi Kasım sonu gibi başladık gece çalıştırmaya ben servisi de aradım gelip bakacak ama arıza yoksa ben ne yapacağım?

çalıştırmayacaksınız sanırım, apartman yaşamının iğrençliğinden biri daha.. o kadar para sayar ev alırsınız ama klima bile açamazsınız.. aynısı başımızda oradan biliyorum.. 2 ihtimal var ya açmayacaksınız ya da yerini değiştireceksiniz..

Klima yerine başka bişey kullanacaksınız yada yer değişimi olacak.
Evde doğalgaz soba başka bi ısınma yöntemi yok mu ?

yonetime niye soylemişki direkt sizle muattap olsaymısya sikayet eder gibi olmus..ses konusunda da geceleri daha cok duyulur ortam sessizlestiginden.. gece zaten yakmaya gerek varmı bizde de dogalgaz sobası var uyurken kapatırız gunduz yakıldıgında ev yeterince sıcak oluyor uyurkende

3 odada klima mı çalışıyor?
Elektrik faturasının altından nasıl kalkıyorsunuz merak ettim.
Bu arada klima motoru gece gerçekten rahatsız ediyor.

işte bu yüzden sevmiyorum apartmanda yaşamayı.insan rahat olamıyor birtürlü.bir ara bende yaşadım ve bilirim o sesleri.odanın diğer tarafındaki komşu hapşurdu mu sesi taa bizim evden geliyordu.
insan kendi evinde bile rahat edemiyor.ne kadar umursamaz olmalısın ki gelen şikayetleri falan kafaya takmayasın.
ben evimde bile rahat olmayacaksam,rahat rahat klimayı açmayacaksın ne yapayım ben o evi.
en güzeli müstakil ev.ne karışanın var ne konu komşudan gelen şikayetin.

Ilginç olan o klima 2.5 yıldır aynı yerde ama komşum son 1 ay diyor ses için akşam geldiğimizden beri dinliyoruz ses aynı ayrıca klima dış ünitesi benim yattığım tarafta tam kafamın üzeri bana ses gelmiyor

abartmış bence .siz napcaksınız
mecbur kullanacaksınız
odasını değiştirsin ya da siz değiştirin
Ben de uykusuzluğun başka sebebi mi var diyecektim yüzü çok kötü görünüyordu çünkü insanın kafası bozuk olunca sesler daha çok rahatsız eder ama çok samimi değiliz diyemem

Klimayla mi isiniyosunuz bu nasil sistem? Kalorifer yok mu? Gece uyurken yatak odasi klimasi niye acik? Yataktasiniz zaten yani.. Yazik kadina gece gece o gurultuyu cekmek zorunda mi?
Canım biz Adana'da yaşıyoruz burası çok soğuk değil doğalgaz bile bu sene geldi Adana'ya burası hep klima , burda serinlemek daha büyük sorun o yüzden klima her odada oluyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…