- 10 Haziran 2012
- 213
- 123
- 303
- Konu Sahibi siderolites
-
Sanırım UFO kullanıyor yatak odasında diğer odalarda klima var onunda ama zaten doğalgaz bağlatacağım diyorSiz klimayla isiniyorsaniz onlar neyle isiniyor apt mandaki tek klima sizin mi ?
Geçen sene en fazla 380 geldi diye hatırlıyorum canım
Biz de 24 lük klima salonda hiç durmaz en az 12 saat çalışır yatak odaları da 8 saat enaz çalışır evde herşeyim elektrikli ocağın bile yani bu elektriğe yemekte dahil, az yakıyor diye almıştık bu modeli belki etkisi vardır zaten doğalgazıda bu sebeple düşünmedik adana sıcağında yılda en fazla 1 ay efektif kullanacağız ve doğalgaz bağlayan arkadaşlarda elektriğe 150 doğalgaza 250-300 ödüyor bu şekilde bile yine ucuza geliyor diye hiç düşünmedikÇok enteresan eltim 1 ay epey kullandı tek klima ve 300 küsür ödedi bu yaz.
Evet evde 6 btü lük bir fan var onunla ısınırım sorun değil beni düşündüren yaz ayları o zaman sıcağa dayanılmaz klimasızKüçük bi elektrikli ısıtıvı alın geceleri onu yakarsınız...
Biz de 24 lük klima salonda hiç durmaz en az 12 saat çalışır yatak odaları da 8 saat enaz çalışır evde herşeyim elektrikli ocağın bile yani bu elektriğe yemekte dahil, az yakıyor diye almıştık bu modeli belki etkisi vardır zaten doğalgazıda bu sebeple düşünmedik adana sıcağında yılda en fazla 1 ay efektif kullanacağız ve doğalgaz bağlayan arkadaşlarda elektriğe 150 doğalgaza 250-300 ödüyor bu şekilde bile yine ucuza geliyor diye hiç düşünmedik
Ilginç olan o klima 2.5 yıldır aynı yerde ama komşum son 1 ay diyor ses için akşam geldiğimizden beri dinliyoruz ses aynı ayrıca klima dış ünitesi benim yattığım tarafta tam kafamın üzeri bana ses gelmiyor
Bakımını yaptırdınız mı? Bulunduğu ortama görr 6 ay yada 1 yıl gibi süreler içinde bakımı/temizliği yapılıyor.Ilginç olan o klima 2.5 yıldır aynı yerde ama komşum son 1 ay diyor ses için akşam geldiğimizden beri dinliyoruz ses aynı ayrıca klima dış ünitesi benim yattığım tarafta tam kafamın üzeri bana ses gelmiyor
Geçen sene temizlik bakım yaptırdım kampanya vardı:) yatak odanda ki 9 lük küçük ve dış ünite tam kafamın dibinde ben kendi penceremin hizasına monte ettirdim bazıları tam pencere altına komşu penceresinin üzerine taktırıyor onlar gürültüden ne yapıyor anlamadımMerhaba ,klima teknik servisinde çalışan biri olarak bilgim var biraz bu konuda .Eğer dış üniteden aşırı ses geliyorsa bakım yapılması gerek normalde dış üniteden fazla ses çıkmaz aslında en son ne zaman bakım yaptırdınız?Fanına da baktırırsanız iyi olur belki kirlenmiştir bayaa normalde 6 ayda bir bakım şart.Komşunuza gelincede eğer çook ses çıkıyorsa haklıdır ama o kadar çok ses çıksa siz nasıl uyuyorsunuz bilemedim.24000 Btuluk klimada gayet güzel ısıtır
Sevgiler
Evet canım çağırdım buara işlerim çok yoğun haftaya salı gelecekler o zamana kadarda kullanmayacağım inşallah kolay çözümü olan birşeydirBakımını yaptırdınız mı? Bulunduğu ortama görr 6 ay yada 1 yıl gibi süreler içinde bakımı/temizliği yapılıyor.
Klimayla ısınmıyoruz ama klima var evimizde yılda 1 kez servis çağırıyorum.
Sesi artmış olabilir bu sebeple.
Servis çağırabilirsiniz. Yeri degişmesi zor çünkü baya.
Çok enteresan eltim 1 ay epey kullandı tek klima ve 300 küsür ödedi bu yaz.
Bakımı basit gözünüz korkmasın. 2.5 yıldır sorun yokmuş muhtemelen ondan ses yapıyor.Evet canım çağırdım buara işlerim çok yoğun haftaya salı gelecekler o zamana kadarda kullanmayacağım inşallah kolay çözümü olan birşeydir
Komşunuz doğruyu söylemiş canım,yazın fazla değil ama kışın klima motorları acayip ses çıkarıyor size gelmez ama başkalarına gidiyor özellikle ses yalıtımı yoksa daha çok gidiyor bizede geliyor komşuların klima sesi ses yalıtımı olmasına rağmen geliyor yazın fazla gelmiyor ama kışın özelliklede gece yarısı çok ses yapıyor.Evet canım çağırdım buara işlerim çok yoğun haftaya salı gelecekler o zamana kadarda kullanmayacağım inşallah kolay çözümü olan birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?