- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi siderolites
Evet klima canım doğalgaz bağlatmadık yeni geldi zaten
Canım elektrikli soba alsanız ufo mesela?
Sonuçta yazın bi sorun yokmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet klima canım doğalgaz bağlatmadık yeni geldi zaten
Ben de dedim yazın 3 ay gece gündüz kapatmıyoruz o zaman nasıldı dedim yok beni 1 aydır rahatsız etti dedi arızasıyok ise çok soğuk günlerde çalıştırıcağız sadeceBende Mersin'de yaşıyorum bizde klima ile ısınıyoruz. Komşunuz abartmış bencede.
Anladım bir baktır bakalım canım. Ama zaten bu günler baya iyi . Soğuk havalarda açarsın. Bazen apartman hayatı zorBen de dedim yazın 3 ay gece gündüz kapatmıyoruz o zaman nasıldı dedim yok beni 1 aydır rahatsız etti dedi arızasıyok ise çok soğuk günlerde çalıştırıcağız sadece
Servisi çağırdım bozuksa bakacağım bir çaresine ama sobadan da nefret ediyorum kendiniısıtıyor sadece gibi:)Canım elektrikli soba alsanız ufo mesela?
Sonuçta yazın bi sorun yokmuş.
Servisi çağırdım bozuksa bakacağım bir çaresine ama sobadan da nefret ediyorum kendiniısıtıyor sadece gibi:)
Evet gece sessizlikte elbette kötüdür ama uyutmayacak kadar olması ilginç 2 yıldır klima aynı yerde bir de dış ünite tam benim kafamın dibinde baba ses gelmiyor acaba aşağıya doğru ses daha mı çok yayılıyorBence hıc abartı yok gercekten vok rahatsız edıcı bı ses bence caresıne bakın
bide benim eve gelsin o komşu.Alt komşumu çok severim iyi niyetli bir kadıncağız, bugün eve geldim yönetime rica etmiş klima sesimizden uyuyamıyormuş ben de konuşmak için aşağı indim sorun ne tam olarak öğreneğim diye , bir baktım kadının yüzü gözü şiş belli uyumamış ,çocuk odası bizim odamız ve salon klimalarımız yaz kış biz evdeyken çalışıyor dedim yatak odası ses yapıyor dedi eve çıktım açtım klimayı indim aşağıya komşumla dinliyoruz ses yok normal dııııırrrrr diye bir ses , gece çok çok sessiz olduğu için bu ses korkunç oluyor dedi 1 aydır bu gürültü var diyor zaten Ekim Kasım da ılık olduğu için gece çalıştırmadık şimdi Kasım sonu gibi başladık gece çalıştırmaya ben servisi de aradım gelip bakacak ama arıza yoksa ben ne yapacağım?
Evet ben de öyle düşünüyorum, peki hep geliyor mu size ses?acaba diyorum insanın uykusu kaçar ya gece ozaman en ufak Ses bile rahatsız eder , çünkü yıllardır klima orda aynı yerdeBen de yan komşumun klimasından çok rahatsızım.Tv felan açıkken sıkıntı olmuyor da,komşunuzun dediği gibi gece hiç ses olmayınca gürültü gerçekten çok fazla geliyor..
Ben de dedim yazın 3 ay gece gündüz kapatmıyoruz o zaman nasıldı dedim yok beni 1 aydır rahatsız etti dedi arızasıyok ise çok soğuk günlerde çalıştırıcağız sadece
Evet canım hep geliyor ses.Bi müddet sonra alışıyorsun tabi ama özellikle uyumakta zorlandığım gecelerde çok sıkıntı oluyor.Evet ben de öyle düşünüyorum, peki hep geliyor mu size ses?acaba diyorum insanın uykusu kaçar ya gece ozaman en ufak Ses bile rahatsız eder , çünkü yıllardır klima orda aynı yerde