Klima ve komşucuğum

Ben de dedim yazın 3 ay gece gündüz kapatmıyoruz o zaman nasıldı dedim yok beni 1 aydır rahatsız etti dedi arızasıyok ise çok soğuk günlerde çalıştırıcağız sadece
Anladım bir baktır bakalım canım. Ama zaten bu günler baya iyi . Soğuk havalarda açarsın. Bazen apartman hayatı zor

Fanli isiticilar klimadan daha kullanisli oluyor, hani su kalorifer petegi gibi olanlardan. Hem petek isiniyor hem sicak hava ufluyor. Ondan alirsaniz hicbir sorununuz kalmaz.

Servisi çağırdım bozuksa bakacağım bir çaresine ama sobadan da nefret ediyorum kendiniısıtıyor sadece gibi:)

Canım benim evim doğalgazlı istanbuldayım soğuk yani.

2.kışım elektrikli sobayla ısınıyorum ve cayır cayır ev. Gündüz ev boş akşam doğalgazı yaksam o evi ısıtana kadar ohooo.

Normal faturam 70lerde soba yandığında 120 falan oluyo.

Bence hıc abartı yok gercekten vok rahatsız edıcı bı ses bence caresıne bakın
Evet gece sessizlikte elbette kötüdür ama uyutmayacak kadar olması ilginç 2 yıldır klima aynı yerde bir de dış ünite tam benim kafamın dibinde baba ses gelmiyor acaba aşağıya doğru ses daha mı çok yayılıyor

Alt komşumu çok severim iyi niyetli bir kadıncağız, bugün eve geldim yönetime rica etmiş klima sesimizden uyuyamıyormuş ben de konuşmak için aşağı indim sorun ne tam olarak öğreneğim diye , bir baktım kadının yüzü gözü şiş belli uyumamış ,çocuk odası bizim odamız ve salon klimalarımız yaz kış biz evdeyken çalışıyor dedim yatak odası ses yapıyor dedi eve çıktım açtım klimayı indim aşağıya komşumla dinliyoruz ses yok normal dııııırrrrr diye bir ses , gece çok çok sessiz olduğu için bu ses korkunç oluyor dedi 1 aydır bu gürültü var diyor zaten Ekim Kasım da ılık olduğu için gece çalıştırmadık şimdi Kasım sonu gibi başladık gece çalıştırmaya ben servisi de aradım gelip bakacak ama arıza yoksa ben ne yapacağım?
bide benim eve gelsin o komşu.
üst kattaki komşumun çocuğu müzik dersi alıyor bangır bangır, bide ayakla ritim , haydaaaaa halaya buyrun, ama ne yapıyımki benim kuzularda ses yapıyor

Ya ben de üzülüyorum inanın kinse benim yüzümden rahatsız olsun istemem ama ben de eşinde çalışıyoruz yoğunuz, kızım tüm gün annem de 10-12 saat yokuz evde gürültümüz yok kavgamız yok 5 yıldır aynı evdeyiz alt komşumda 5 yıldır aşağıda hiç şikayet etmez bir kete çiçeklere su verirken camına akmış onu söylemişti ama 3 sene önce bizim üstkomşumuz canımızdan bezdirmişti gürültüden taşınacaktım nerdeyse o zaman ne yönetim ne komşular kinse önemsememişti biz polisi aramıştık artık

Şimdi kızımın odasında klima açık odanın içinden duyulmuyor kulağımı duvara yapıştırırsam duyuluyor çok değil, balkona çıkarsam dııırrdır diye ses geliyor çok tedirgin oldum yaaa

Ben de yan komşumun klimasından çok rahatsızım.Tv felan açıkken sıkıntı olmuyor da,komşunuzun dediği gibi gece hiç ses olmayınca gürültü gerçekten çok fazla geliyor..

Ben de yan komşumun klimasından çok rahatsızım.Tv felan açıkken sıkıntı olmuyor da,komşunuzun dediği gibi gece hiç ses olmayınca gürültü gerçekten çok fazla geliyor..
Evet ben de öyle düşünüyorum, peki hep geliyor mu size ses?acaba diyorum insanın uykusu kaçar ya gece ozaman en ufak Ses bile rahatsız eder , çünkü yıllardır klima orda aynı yerde

Ben de dedim yazın 3 ay gece gündüz kapatmıyoruz o zaman nasıldı dedim yok beni 1 aydır rahatsız etti dedi arızasıyok ise çok soğuk günlerde çalıştırıcağız sadece

klimanın motor sesi kadar gecenin sessilziğinde rahatsız edici bir şey yok,bir de yazın serinleten mod da çalıştığı zaman o kadar ses vermezde ,kış modundayken acayip bir motor sesi gelir.arızadan mı yoksa çalışma usulunden mi bilemiyorum.1 aydır rahatsız olmasının sebebi o olsa gerek.

Eski evimde yazin ust komsum 24saat calistirirdi yaz olunca geceleri pencere acik ust komsunun klima hiriltisini dinlerdik sinir olurdum
Evet ses geliyor size gelmez ama alt ust yan komsuya cok rahatsizlik veriyor sesi
Birde yazin suyundan sinir oluyorum is yerlerinden filan damla damla akiyor
Klimayi ne yazin ne kisin sevmiyorum
Temiz hava vermiyor kirli havayiwdolandiriyor

Bence komşunuzda bir sorun aramayın, kendiniz de fark etmişsiniz gece uyuyamadığını. Yerinizde olsam gündüz klimayla ısınmaya devam eder, gece için ufo tarzı bir soba alırdım. Başka bir insanı rahatsız etmeye hakkımız yok.

Evet ben de öyle düşünüyorum, peki hep geliyor mu size ses?acaba diyorum insanın uykusu kaçar ya gece ozaman en ufak Ses bile rahatsız eder , çünkü yıllardır klima orda aynı yerde
Evet canım hep geliyor ses.Bi müddet sonra alışıyorsun tabi ama özellikle uyumakta zorlandığım gecelerde çok sıkıntı oluyor.

Bence klimaya razi olsun en azindan bizim gibi tepesinde gece 3 te evi supuren sabaha kadar masa sandalye koltuk ceken sabahin 7 sinde matkap calistiran bir komsusu yokmus. Bende raziyim klima sesine

Back
X