Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy çoğunluğu olduğu için yönetici haklı duruma düşüyor. Bi kişiye dava açmışlar ve yönetici kazanmış klima takan oy çoğunluğunu çiğnedi diye.
Arkadaşlar merhaba,
Apartmanımızda klima kullanan 3 kişi var 2 kişi çıkarttı. 40 dairelik bir apartmanda oturuyoruz. Evimiz Güney cephe çok sıcak oluyor. Fakat konfor cam taktığımız için mevsim geçişlerinde kalorifer ( merkezi sistem) sönünce ben de üşüyorum.o nedenle klima aldık dün takıldı, hoooop yönetici geldi klima takmak yasak dedi. Sitede başka bloklarda var üstelik. Neyse genel olarak yasakmış bu duruma da izin vermiyormuş fakat yaşlı bir amcanın kliması varmış apartmanda ona da yaşından dolayı insiyatif tanımışlar ... e bizde başka bloklarda ve kendi apartmanımızda 1 klima görünce sormadık yöneticiye taktık. Neyse çıkartacağız. Diyeceğim kasımda kısmetse Doğum yapacağım, mevsim geçişleri soğuk oluyor. Yazın sıcaktan nefes alamıyoruz vantilatör işe yaramıyor.
Bildiğiniz yazın soğutan kışın ısıtan fan gibi olabilir salonda kullanabileceğimiz bir ürün var mı? Araştırdım pek bilgim de Yok bi yere varamadım.
Tek sıkıntı apartmanın dışına bişey monte etmek yasak. Fişe tak çalışsın olacak alacağımız ürün.
Varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Arkadaşlar merhaba,
Apartmanımızda klima kullanan 3 kişi var 2 kişi çıkarttı. 40 dairelik bir apartmanda oturuyoruz. Evimiz Güney cephe çok sıcak oluyor. Fakat konfor cam taktığımız için mevsim geçişlerinde kalorifer ( merkezi sistem) sönünce ben de üşüyorum.o nedenle klima aldık dün takıldı, hoooop yönetici geldi klima takmak yasak dedi. Sitede başka bloklarda var üstelik. Neyse genel olarak yasakmış bu duruma da izin vermiyormuş fakat yaşlı bir amcanın kliması varmış apartmanda ona da yaşından dolayı insiyatif tanımışlar ... e bizde başka bloklarda ve kendi apartmanımızda 1 klima görünce sormadık yöneticiye taktık. Neyse çıkartacağız. Diyeceğim kasımda kısmetse Doğum yapacağım, mevsim geçişleri soğuk oluyor. Yazın sıcaktan nefes alamıyoruz vantilatör işe yaramıyor.
Bildiğiniz yazın soğutan kışın ısıtan fan gibi olabilir salonda kullanabileceğimiz bir ürün var mı? Araştırdım pek bilgim de Yok bi yere varamadım.
Tek sıkıntı apartmanın dışına bişey monte etmek yasak. Fişe tak çalışsın olacak alacağımız ürün.
Varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Ayrıca bebek için klima oldukça tehlikeli. bakteri üretiyor bir süre sonra ve hasta edebilir havası hem sizi hem de bebeği.
Hamile olduğum için ocak ayına kadar insiyatif tanıdı zaten. Eşimle konuştum ocak ayında toplantıyı bekleyeceğiz. Önerdiğiniz model için teşekkürler, inceleyeceğim.Hamile olduğunuzu belirtirseniz hamilelik sürecinde en azından sıkıntı çıkartmayabilirler.
Salon tipi ayaklı klimalar var. Onlar işinizi görebilir belki. MEsela; http://www.baymak.com.tr/tr-TR/urun-detay/baymak-48-fs-salon-tipi-split-klima/163
Serinletmeyi bilemem de ısınmak için yağlı petek öneririm
Kalorifer peteği gibi elektrikli ve az yakıyor
Evde kalorifer yansa bile banyo ve sonrası için de iyi oluyor