- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havayı ağaçlardan başka hiç birşey temizleyemezBiz dyson pure cool aldık. bizimki ayrıca havayı %99 oranda temizliyor, asla hasta etmiyor. Bizimki sogutuyor, onun ıstıcısı versiyonu da var. İncelemeni tavsiye ederim. Mobil zaten, her yere taşıyabiliyoruz, çok hafif oldukça şık. bir de pervane gibi cocuk elini soktu elini kaptırdı derdi yok.
Bizde vardi ondan ama isitma suresi cok uzun oluyor. Bir de elektrigi x2 yapti bizimki o derece. Ben ise giderken sabah 1 saat erken kalkip yagli petegi acip yatardim 1 saat sonra uzerindeki kiyafetlerim anca isinmos olurdu.
havayı ağaçlardan başka hiç birşey temizleyemez
teknoloji adı üzerinde doğal yaşam gibi olamaz.Dyson teknolojisini biliyor musunuz ? Ormanlık alanda, akarlar bakteriler miktropların olmadığı kesin midir ?
Neye göre yasakmış? Kanunda varsa herkese yasak o zaman. Bir kaç kişide olduğuna göre kanunda yok demek ki. O kadar para verip ne söktüreceğim be ya kimsede olmayacak yada kimseye karışılmayacak. Kural kuraldır herkes için geçerlidir insiyatif oluyorsa bana da insiyatif kullanıverin deseydin.Arkadaşlar merhaba,
Apartmanımızda klima kullanan 3 kişi var 2 kişi çıkarttı. 40 dairelik bir apartmanda oturuyoruz. Evimiz Güney cephe çok sıcak oluyor. Fakat konfor cam taktığımız için mevsim geçişlerinde kalorifer ( merkezi sistem) sönünce ben de üşüyorum.o nedenle klima aldık dün takıldı, hoooop yönetici geldi klima takmak yasak dedi. Sitede başka bloklarda var üstelik. Neyse genel olarak yasakmış bu duruma da izin vermiyormuş fakat yaşlı bir amcanın kliması varmış apartmanda ona da yaşından dolayı insiyatif tanımışlar ... e bizde başka bloklarda ve kendi apartmanımızda 1 klima görünce sormadık yöneticiye taktık. Neyse çıkartacağız. Diyeceğim kasımda kısmetse Doğum yapacağım, mevsim geçişleri soğuk oluyor. Yazın sıcaktan nefes alamıyoruz vantilatör işe yaramıyor.
Bildiğiniz yazın soğutan kışın ısıtan fan gibi olabilir salonda kullanabileceğimiz bir ürün var mı? Araştırdım pek bilgim de Yok bi yere varamadım.
Tek sıkıntı apartmanın dışına bişey monte etmek yasak. Fişe tak çalışsın olacak alacağımız ürün.
Varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
işte benim bünyem alerjik savaşamıyor.o yüzden bu teknolojiye ihtiyacım var. Ormanı vs istanbulda bulmak pek mümkün değil.teknoloji adı üzerinde doğal yaşam gibi olamaz.
gün gelir ağaçlar tükendiğinde sizin o teknolojileriniz havayı temizleyemez.
doğal yaşamda elbet mikroplar bakteriler olacak vucudumuz bunlarla savaşmaya zaten tasarlanmış.
İki balkon da oda içine alınmış iç duvarlar yıkılmış, taşındığımızda bu şekildeydi. Balkon yok. Zaten ben ona çözüm aramıyorum. Tavsiye bir ürün var mı bilen diye soruyorum...Klimanın motorunu balkonunuza taktirin. Sorun ortadan kalkar