klinefelter sendromu 47xxy kromozom yapısı

sseerraapp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
5
0
86
43
İstanbul
47xxy kromozom yapısı nedeni ile eşimde azospermi çıktı yani hiç sperm yok. acaba tese ile bu gibi bir durumda sperm çıkması olasılığı nedir bilgisi olan benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı.

mrb serapcım benim eşimde de 47 xxy kromozom bozukluğu var. 2008 temmuzda microtese oldu ve çok şükür bol miktarda sperm bulundu. hatta artan spermleri bi dahaki tedavi için dondurdular.
inşallah sizde de bulunur canım. moralinizi yüksek tutun Allah yardımcınız olsun.

uzun süredir internetle bağlantım kopuktu oyüzden cevabınızı yeni aldım. teşekkür ediyorum. bu mesajı alana kadar her gün umudum biraz daha azalıyordu ama artık daha umutluyum. çok teşekkür ediyorum. peki tedavinizi nerde yaptırdınız eşiniz ameliyatı nerde oldu bu tedavi süreci size ne kadar mal oldu öğrene bilirmiyim. cavabınız için şimdiden teşekkür ederim.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mrb serapcım benim eşimde de 47 xxy kromozom bozukluğu var. 2008 temmuzda microtese oldu ve çok şükür bol miktarda sperm bulundu. hatta artan spermleri bi dahaki tedavi için dondurdular.
inşallah sizde de bulunur canım. moralinizi yüksek tutun Allah yardımcınız olsun.
uzun süredir internetle bağlantım kopuktu oyüzden cevabınızı yeni aldım. teşekkür ediyorum. bu mesajı alana kadar her gün umudum biraz daha azalıyordu ama artık daha umutluyum. çok teşekkür ediyorum. peki tedavinizi nerde yaptırdınız eşiniz ameliyatı nerde oldu bu tedavi süreci size ne kadar mal oldu öğrene bilirmiyim. cavabınız için şimdiden teşekkür ederim.

canım ben tedavimi memorial hastanesinde yaptırdım. eşimde orda ameliyat oldu. benim tedavim eşimin ameliyatı ilaçlar felan 7 bin civarı tuttu. ama hastaneyi ararsan daha detaylı bilgi verirler sana. umudunuzu sakın kaybetmeyin inşallah bulunur sizde de. ama tedaviniz için iyi bir merkez seçmeye dikkat edin. çünkü bizim gibi 47 xxy li olanlarda her zaman sperm bulunamayabiliyor. oyüzden artan spermleri donduruyolarmıymış mutlaka sorun. Rabbim yardımcınız olsun. inşallah yüzünüz güler.

mrb serap benim eşim klinifelreli ve ben bir düşük yaptım inşllah yine olur gelincik küsmüyüz artık ugramaz oldun

Arkadaşlar ben daha 1 aylık evliyim, eşim ilişkiyle boşalamadığı için doktora gitti. Doktor testislerin küçük demiş testesteron 1,75 fsh:14 lh:7 genetik test istedi sizin eşlerinizdede boşalamama problemi varmıydı:( çok mutsuzum daha evliliğimin ilk ayında çocuğum olmıcak diye hiçbişeyden mutlu olamıyorum:(

merhaba ben yeni üyeyim meajınız dikkatimi çekti sonuç olumlu oldumu umarım olmuştur süreci yazarsanı sevnirim

Bu gruptan kimsecikler var mı ? Çocuğu olan kimse var mı ? Yardım bekliyorum

Back
X