- Konu Sahibi sseerraapp
47xxy kromozom yapısı nedeni ile eşimde azospermi çıktı yani hiç sperm yok. acaba tese ile bu gibi bir durumda sperm çıkması olasılığı nedir bilgisi olan benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun süredir internetle bağlantım kopuktu oyüzden cevabınızı yeni aldım. teşekkür ediyorum. bu mesajı alana kadar her gün umudum biraz daha azalıyordu ama artık daha umutluyum. çok teşekkür ediyorum. peki tedavinizi nerde yaptırdınız eşiniz ameliyatı nerde oldu bu tedavi süreci size ne kadar mal oldu öğrene bilirmiyim. cavabınız için şimdiden teşekkür ederim.mrb serapcım benim eşimde de 47 xxy kromozom bozukluğu var. 2008 temmuzda microtese oldu ve çok şükür bol miktarda sperm bulundu. hatta artan spermleri bi dahaki tedavi için dondurdular.
inşallah sizde de bulunur canım. moralinizi yüksek tutun Allah yardımcınız olsun.
uzun süredir internetle bağlantım kopuktu oyüzden cevabınızı yeni aldım. teşekkür ediyorum. bu mesajı alana kadar her gün umudum biraz daha azalıyordu ama artık daha umutluyum. çok teşekkür ediyorum. peki tedavinizi nerde yaptırdınız eşiniz ameliyatı nerde oldu bu tedavi süreci size ne kadar mal oldu öğrene bilirmiyim. cavabınız için şimdiden teşekkür ederim.
merhaba ben yeni üyeyim meajınız dikkatimi çekti sonuç olumlu oldumu umarım olmuştur süreci yazarsanı sevnirimmrb serapcım benim eşimde de 47 xxy kromozom bozukluğu var. 2008 temmuzda microtese oldu ve çok şükür bol miktarda sperm bulundu. hatta artan spermleri bi dahaki tedavi için dondurdular.
inşallah sizde de bulunur canım. moralinizi yüksek tutun Allah yardımcınız olsun.