- 2 Haziran 2023
- 5
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi galadriel_27
-
Merhaba uzakdan bir tanidigimiz evlendikten, çocuk olmasiyla bagli sorun yaşadigindan sonra klinefelter oldugunu ogrenmişdi. Etrafinda kimse anlamamišdi farkli olduğunu. Bildigim kadae sadece uzun yapili olur ve dogurganlikla bagli sorun yaşarlar. Geri kalan şeyler digerlerinden farklanmiyorMerhabalar
Ben 19 haftalık hamileyim. Amiyosentez sonucumda bebeğimin klinifelter sendromu olduğunu öğrendim. Benimle aynı durumu yaşayanlar ve bebeğini bu sendrom ile büyütenlerden tavsiye bekliyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli. Çünkü bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
Merhaba bebeğinizin cinsiyeti erkek mi? Bildiğim kadarıyla erkek bebekte fazladan x kromozomu olması anlamına geliyor... Neyden şüphe duydunuz test yaptırdınızMerhabalar
Ben 19 haftalık hamileyim. Amiyosentez sonucumda bebeğimin klinifelter sendromu olduğunu öğrendim. Benimle aynı durumu yaşayanlar ve bebeğini bu sendrom ile büyütenlerden tavsiye bekliyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli. Çünkü bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
Merhaba inşallah bebek sağlıklı doğar belki dedikleri gibi olmaz gelişim aşamasında bir bebek daha çok küçük 19.hafta bol bol dua edin hayatını fiziksel olarak çok etkileyeceğini düşünmüyorum en büyük sorun cinsel hayatında olabilir kısırlık vb gibi ama belki tedavi edilebilir erken teşhis olmuş inşallah iyileşir bebeğiniz sağlıkla kavuşursunuzMerhabalar
Bende 3 gün önce amniyosentez yaptırdım. İkizlerin birinde pes ekinovarus vardı. Doktor da test yapmamız iyi olur başka genetiksel hastalıklar da çıkabilir dediMerhabalar
Tür Tür oluyor tabi.Merhaba uzakdan bir tanidigimiz evlendikten, çocuk olmasiyla bagli sorun yaşadigindan sonra klinefelter oldugunu ogrenmişdi. Etrafinda kimse anlamamišdi farkli olduğunu. Bildigim kadae sadece uzun yapili olur ve dogurganlikla bagli sorun yaşarlar. Geri kalan şeyler digerlerinden farklanmiyor
Merhaba inşallah bebek sağlıklı doğar belki dedikleri gibi olmaz gelişim aşamasında bir bebek daha çok küçük 19.hafta bol bol dua edin hayatını fiziksel olarak çok etkileyeceğini düşünmüyorum en büyük sorun cinsel hayatında olabilir kısırlık vb gibi ama belki tedavi edilebilir erken teşhis olmuş inşallah iyileşir bebeğiniz sağlıkla kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?