Kiltoristte kıl oluyormu kiKızlar iyi geceler ,vajinamda bi batma hissetttim kontrol edince klitoris bölgemde kil birikmesi olmuştu ,elimle çektim altım hemen geldi zaten ,ama bi batma gibi orası hala acıyor .. bu durumu yaşayan oldu mu önemli bişey mi ?
Klitoris olduğuna eminmisiniz zira çok mümkün değil gibiKızlar iyi geceler ,vajinamda bi batma hissetttim kontrol edince klitoris bölgemde kil birikmesi olmuştu ,elimle çektim altım hemen geldi zaten ,ama bi batma gibi orası hala acıyor .. bu durumu yaşayan oldu mu önemli bişey mi ?
Başka yerden kopmuş birikmiş galiba.Kiltoristte kıl oluyormu ki
Olabilir karıştırdı galiba olması mümkün değil çünküBaşka yerden kopmuş birikmiş galiba.
Evet bende çok şaşırdım orda görünce hala da şaşkınım acaba birikti mi Orada bende bilmiyorumKiltoristte kıl oluyormu ki
Eşarp iğnesi başı gibi çıkıntı orası, birikemez ki.Olabilir karıştırdı galiba olması mümkün değil çünkü
Evet biliyorum bende ona şaşırdım zatenKiltoristte kıl oluyormu ki
Yani gördünüz mü orda olduğundan eminmisinizEvet bende çok şaşırdım orda görünce hala da şaşkınım acaba birikti mi Orada bende bilmiyorum
İçine girmiş başı gözüküyordu elimle aldım batık gibi değil de sanki birikmiş gibiEşarp iğnesi başı gibi çıkıntı orası, birikemez ki.
Evet eminimYani gördünüz mü orda olduğundan eminmisiniz
Ya banada garip geldi kenarı da öyle kıllı olmaz kiEşarp iğnesi başı gibi çıkıntı orası, birikemez ki.
Bu dediğiniz yer vajinanın altında küçük bir boşluk var ora mı?Evet eminim
İlk defa duydum orda kıl olduğunuEvet eminim
Hayır değil canım rahat ol evet zaten orayı söylüyoruz ilginç gerçekten sen öyle diyorsanYasak mı ayıp mı bilmiyorum ama klitoris yazan bölgede
Uzunmuydu kıl acabaYa bende şaşırdım çünkü orası kılın olacağı bi bölge değil ,bişey iğne batar gibi oldu baktım baktım göremedim orta kısımlara zaten elimi atınca acıyınca oraya baktım kıl birikmiş ,temizlerlerken mi oldu yoksa bi hastalık da ben mi bilmiyorum diye konu açtım
Oraya dokunurken korkar mısın normalde?Ya bende şaşırdım çünkü orası kılın olacağı bi bölge değil ,bişey iğne batar gibi oldu baktım baktım göremedim orta kısımlara zaten elimi atınca acıyınca oraya baktım kıl birikmiş ,temizlerlerken mi oldu yoksa bi hastalık da ben mi bilmiyorum diye konu açtım
Yok öyle uzun değil kısa kirpikDen daha kısaydı diyebilirimUzunmuydu kıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?