Gebeliğe Hazırlık KLOMEN ADET GECİKMESİ YAPAR MI ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzecntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
267
120
53
38
Kızlar Merhaba geçtiğimiz ay ilk defa klomen kullandım adet günüm geldiğinde lekelenme başladı bende oluyorum sandım ama devamı gelmedi kesildi bugün 6.gün hala yok.Normalde düzenlidir adetim'2 gün önce doktora gittim kandan bakıldı gebelik yok ultrasonla baktı ordada yok Çarşamba'ya kadar olmazsan gel dedi olursan tekrar klomene başlamamı söyledi.Hamile kalmak isterken böyle olması normal değil şimdi bana Çarşamba söktürücü mü verecek bu durumu yaşayanlar var mı acaba ?

Merhaba canım. Ben kullanmadım ama durumunu anladım az çok. Öncelikle o lekelenmenin rengi ve miktarı nasıldı ?
Bi de yumurtlama günün ne zamandı ?

Merhaba canım. Ben kullanmadım ama durumunu anladım az çok. Öncelikle o lekelenmenin rengi ve miktarı nasıldı ?
Bi de yumurtlama günün ne zamandı ?
Canım aralığın 8 i ile 14 ü arasaydı yumurtlama.Lekelenmem baya koyuydu ertesi günde azıcık gelir gibi oldu başkada yok hala bekliyorum :(

Canım aralığın 8 i ile 14 ü arasaydı yumurtlama.Lekelenmem baya koyuydu ertesi günde azıcık gelir gibi oldu başkada yok hala bekliyorum :KK43:
Canım lekelenme için biraz geç. Yumurtlama en geç 14ünde oldu diyelim. Yerleşme kanaması en geç 23-24 gibi olurdu.
Ayrıca yumurtlamadan sonra en geç 10 günde çıkar kanda diyor doktorlar. Adetten 2 gün önce demek yumurtlamadan 12 gün sonra demek. Yani büyük ihtimalle kanda çıkması gerekirdi olsaydı. Adet olacaksın ama sökülemiyormuşsun gibi geldi bana. Doktor söktürücü verirse de kullan. Gebelik olsa bile bişey olmuyor merak etme.

Canım lekelenme için biraz geç. Yumurtlama en geç 14ünde oldu diyelim. Yerleşme kanaması en geç 23-24 gibi olurdu.
Ayrıca yumurtlamadan sonra en geç 10 günde çıkar kanda diyor doktorlar. Adetten 2 gün önce demek yumurtlamadan 12 gün sonra demek. Yani büyük ihtimalle kanda çıkması gerekirdi olsaydı. Adet olacaksın ama sökülemiyormuşsun gibi geldi bana. Doktor söktürücü verirse de kullan. Gebelik olsa bile bişey olmuyor merak etme.
Aynen Canım olsa çıkardı biraz öncede yaptım test tek çizgi :( Canım sıkılıyor ya ben çocuk için gidiyorum olan düzenimide bozuyorlar,bakalım Çarşamba ne diyecek.Çok sağol canım :KK15:

Aynen Canım olsa çıkardı biraz öncede yaptım test tek çizgi :KK43: Canım sıkılıyor ya ben çocuk için gidiyorum olan düzenimide bozuyorlar,bakalım Çarşamba ne diyecek.Çok sağol canım :KK15:
Rica ederim canım. En kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah.

Back
X