Cankuss23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 51 51 3 32 17 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Cankuss23 #1 Kızlar 1 haziranda çatlatma iğnesi yaptım klomen kullandıktan sonra tabi adetim iki gün gecikti klomenden dolayı mı sizce??
Kızlar 1 haziranda çatlatma iğnesi yaptım klomen kullandıktan sonra tabi adetim iki gün gecikti klomenden dolayı mı sizce??
E ekurum Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2016 1 0 1 39 28 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Cankuss23 #2 Cankuss23 .!.: Kızlar 1 haziranda çatlatma iğnesi yaptım klomen kullandıktan sonra tabi adetim iki gün gecikti klomenden dolayı mı sizce?? Genişletmek için tıkla... Benim 4.ayım klomende ve başladığım aydan beri adetlerim sarkmaya başladı. en son 1 hafta gecikti haliyle umutlanıyo insan
Cankuss23 .!.: Kızlar 1 haziranda çatlatma iğnesi yaptım klomen kullandıktan sonra tabi adetim iki gün gecikti klomenden dolayı mı sizce?? Genişletmek için tıkla... Benim 4.ayım klomende ve başladığım aydan beri adetlerim sarkmaya başladı. en son 1 hafta gecikti haliyle umutlanıyo insan