- Konu Sahibi Minikmelek
-
bu yumurta takibini devlet hastanesindeki doktorlar yapiyor mu? ben devlet hastanesindeki bi doktora gittigimde yumurtalarin kucuk dedi. ben de klomen mi baslaticaksiniz diye sordum. "himm simdi takip falan yapmak lazim o da zor olur dedi. bastan savma bir üslupla. cok sinir oldum. sonra da 1 yil yolu var bunun dedi.Canım yumurta takibi yapıyor büyüklüğe göre yönlendirme yapar mesela belli bir büyüklüğe gelmez ise tekrar klomen yazar 14 ml di benim ilk iki gün sonra gene gel dedi gittim 20 ml olmuştu bende ovilasyon takibi yaptım canım dün yumurta çatlama oldu bende.
Nasıl oldu peki bende sekiz aylık evliyim fakar hastaneler 1 yıl diyorlar bekleyin diyolar8 canım
Aynı problemı bende yaşadım geçen hafta gittim doktor devlet hastasine tavır ve üslup aynıydı kesinlikle çok yanlışbu yumurta takibini devlet hastanesindeki doktorlar yapiyor mu? ben devlet hastanesindeki bi doktora gittigimde yumurtalarin kucuk dedi. ben de klomen mi baslaticaksiniz diye sordum. "himm simdi takip falan yapmak lazim o da zor olur dedi. bastan savma bir üslupla. cok sinir oldum. sonra da 1 yil yolu var bunun dedi.
bunu kimse bilemez ne ya? baslarindan gitsin hasta da ne olursa olsun. illa ozel hastanelere para bayilmak zorundayiz. isini hakkiyla yapan dogtu duzgun kadin dogum doktoru kalmamis. bu arada adetleriniz duzensizse ovulasyon testlerini bi deneyin isterseniz. benim yeni aldigim testlerim cok kaliteli cikti. test sayeisnde 14. 15. gunlerde yumurtlama olmadigini ogrenmis oldumAynı problemı bende yaşadım geçen hafta gittim doktor devlet hastasine tavır ve üslup aynıydı kesinlikle çok yanlış
Yumurtlama günlerimi anlıyamıyorhm çünkü adetim düzensiz bunu kımse bilemez diyip çıkarttı beni odadan yani o derece
bunu kimse bilemez ne ya? baslarindan gitsin hasta da ne olursa olsun. illa ozel hastanelere para bayilmak zorundayiz. isini hakkiyla yapan dogtu duzgun kadin dogum doktoru kalmamis. bu arada adetleriniz duzensizse ovulasyon testlerini bi deneyin isterseniz. benim yeni aldigim testlerim cok kaliteli cikti. test sayeisnde 14. 15. gunlerde yumurtlama olmadigini ogrenmis oldum
Yani inanın ki gerçekten devlet veya kadın doğum hastanelerinde işini gerçekten hakkıyla yapan doktor kalmamış ben bunun kanatına kendim gerçekten vardım geçen hafta o kadar ilgisiz küstahçabunu kimse bilemez ne ya? baslarindan gitsin hasta da ne olursa olsun. illa ozel hastanelere para bayilmak zorundayiz. isini hakkiyla yapan dogtu duzgun kadin dogum doktoru kalmamis. bu arada adetleriniz duzensizse ovulasyon testlerini bi deneyin isterseniz. benim yeni aldigim testlerim cok kaliteli cikti. test sayeisnde 14. 15. gunlerde yumurtlama olmadigini ogrenmis oldum
Canım ben gittiğimde beklemek istemiyoruz eşimle o sekilde karar verdik diye söyledim sağolsun doktorum hiç ikiletmedi gerekeni yaptıNasıl oldu peki bende sekiz aylık evliyim fakar hastaneler 1 yıl diyorlar bekleyin diyolar
Dogru doktoru bulmak şartAynı problemı bende yaşadım geçen hafta gittim doktor devlet hastasine tavır ve üslup aynıydı kesinlikle çok yanlış
Yumurtlama günlerimi anlıyamıyorhm çünkü adetim düzensiz bunu kımse bilemez diyip çıkarttı beni odadan yani o derece
Evet testler çok iş görüyor birde akintinizi takip edin yumurtlama zamanında daha farkli oluyor daha yoğun gelir meselabunu kimse bilemez ne ya? baslarindan gitsin hasta da ne olursa olsun. illa ozel hastanelere para bayilmak zorundayiz. isini hakkiyla yapan dogtu duzgun kadin dogum doktoru kalmamis. bu arada adetleriniz duzensizse ovulasyon testlerini bi deneyin isterseniz. benim yeni aldigim testlerim cok kaliteli cikti. test sayeisnde 14. 15. gunlerde yumurtlama olmadigini ogrenmis oldum
Başlarından geçmemiş demekki anlamaları için bizi illa başlarından mi geçmesi gerekiyor kalk git yapma o zaman o mesleği derdimiz zaten var ki gelmişiz çare arıyoruz yardımcı olman için destek olcagina köstek olmak neden? Anlamıyorum ben çoğu doktoru tabiki genelleme değil gerçekten severek yapanlarda var işini ve takdire şayanYani inanın ki gerçekten devlet veya kadın doğum hastanelerinde işini gerçekten hakkıyla yapan doktor kalmamış ben bunun kanatına kendim gerçekten vardım geçen hafta o kadar ilgisiz küstahça
Ben de deneyeceğim ovulasyon testini Hangi marka aldınız ve kaclı aldınız
bi doktor olarak kimse bilemez demesi o kadar saçma ki en basitinden ben bile ovulasyon testinin ne amaçla kullanıldığını biliyorum doktor olan doktor en basit örneği bi ovulasyon testi al kullan günlerini değerlendir der onu bile demedi o kadar yani
Kuzum ilaç tedavisinde aynen kontrol edilme oluyor bu kontrol süresi değişir mesela ben ilk gittim adet iken baktı ilaç yazdı bana ilaçı şu gün başla dedi şu gün gel dedi gittim alttan muayene ile büyüklüğe baktı iki gün sonra gene çağırdı zaten özelde 10 gün süren var ben iki kere giriş vermiş oldum devlette zaten aynı şekilde canım 10 günde kontrole gidebilirsin ama devlet çok iyi değil bende bir kere gittim Kayseri de bin pişman oldumbu yumurta takibini devlet hastanesindeki doktorlar yapiyor mu? ben devlet hastanesindeki bi doktora gittigimde yumurtalarin kucuk dedi. ben de klomen mi baslaticaksiniz diye sordum. "himm simdi takip falan yapmak lazim o da zor olur dedi. bastan savma bir üslupla. cok sinir oldum. sonra da 1 yil yolu var bunun dedi.
Canım belki saçma olacak ama çok istiyor isen 1 yıl de sorduklarında o zaman dikkate alırlarNasıl oldu peki bende sekiz aylık evliyim fakar hastaneler 1 yıl diyorlar bekleyin diyolar
Ovilasyon testi al bence canım takip kolay oluyor ben öyle yaptım bu ay hem klomen kullandım hem clife kullandım 17 gün çatlama oldu ve ilk defa bu kdr net yumurtlama gördüm benAynı problemı bende yaşadım geçen hafta gittim doktor devlet hastasine tavır ve üslup aynıydı kesinlikle çok yanlış
Alttan canım kontrol sağlanıyor büyük olan dikkate alınıyorKızlar klomen kullandıktan sonra yumurta büyüklüğüne nerden bakıyo doktor normal karından mı yoksa vajinal muayeneyle mi
Evet son yol oCanım belki saçma olacak ama çok istiyor isen 1 yıl de sorduklarında o zaman dikkate alırlar
Evet son yol o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?