Gebeliğe Hazırlık Klomen bilgi bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar klomen kullandıktan sonra yumurta büyüklüğüne nerden bakıyo doktor normal karından mı yoksa vajinal muayeneyle mi

bu yumurta takibini devlet hastanesindeki doktorlar yapiyor mu? ben devlet hastanesindeki bi doktora gittigimde yumurtalarin kucuk dedi. ben de klomen mi baslaticaksiniz diye sordum. "himm simdi takip falan yapmak lazim o da zor olur dedi. bastan savma bir üslupla. cok sinir oldum. sonra da 1 yil yolu var bunun dedi.

Aynı problemı bende yaşadım geçen hafta gittim doktor devlet hastasine tavır ve üslup aynıydı kesinlikle çok yanlış
Yumurtlama günlerimi anlıyamıyorhm çünkü adetim düzensiz bunu kımse bilemez diyip çıkarttı beni odadan yani o derece

bunu kimse bilemez ne ya? baslarindan gitsin hasta da ne olursa olsun. illa ozel hastanelere para bayilmak zorundayiz. isini hakkiyla yapan dogtu duzgun kadin dogum doktoru kalmamis. bu arada adetleriniz duzensizse ovulasyon testlerini bi deneyin isterseniz. benim yeni aldigim testlerim cok kaliteli cikti. test sayeisnde 14. 15. gunlerde yumurtlama olmadigini ogrenmis oldum

Yani inanın ki gerçekten devlet veya kadın doğum hastanelerinde işini gerçekten hakkıyla yapan doktor kalmamış ben bunun kanatına kendim gerçekten vardım geçen hafta o kadar ilgisiz küstahça
Ben de deneyeceğim ovulasyon testini Hangi marka aldınız ve kaclı aldınız
bi doktor olarak kimse bilemez demesi o kadar saçma ki en basitinden ben bile ovulasyon testinin ne amaçla kullanıldığını biliyorum doktor olan doktor en basit örneği bi ovulasyon testi al kullan günlerini değerlendir der onu bile demedi o kadar yani

Kadın doğumcular gerçekten diğer branşlara oranla benimde antipatimi toplamış durumda. Bende çoğunluk drvlette gittim, özellikle devlet hastanesi doktorlarının tavırları önemsenmediğinizi hissettiriyor. Yani sanki para istemeye gidiyoruz ne yazık işini severek yapan doktor bende göremedim kadın doğumda. Hakkıyla yapanlara da saygım sonsuz tabi genelleme yapamam.

Nasıl oldu peki bende sekiz aylık evliyim fakar hastaneler 1 yıl diyorlar bekleyin diyolar
Canım ben gittiğimde beklemek istemiyoruz eşimle o sekilde karar verdik diye söyledim sağolsun doktorum hiç ikiletmedi gerekeni yaptı

Doğru
Dogru doktoru bulmak şart

Evet testler çok iş görüyor birde akintinizi takip edin yumurtlama zamanında daha farkli oluyor daha yoğun gelir mesela

Başlarından geçmemiş demekki anlamaları için bizi illa başlarından mi geçmesi gerekiyor kalk git yapma o zaman o mesleği derdimiz zaten var ki gelmişiz çare arıyoruz yardımcı olman için destek olcagina köstek olmak neden? Anlamıyorum ben çoğu doktoru tabiki genelleme değil gerçekten severek yapanlarda var işini ve takdire şayan

Kuzum ilaç tedavisinde aynen kontrol edilme oluyor bu kontrol süresi değişir mesela ben ilk gittim adet iken baktı ilaç yazdı bana ilaçı şu gün başla dedi şu gün gel dedi gittim alttan muayene ile büyüklüğe baktı iki gün sonra gene çağırdı zaten özelde 10 gün süren var ben iki kere giriş vermiş oldum devlette zaten aynı şekilde canım 10 günde kontrole gidebilirsin ama devlet çok iyi değil bende bir kere gittim Kayseri de bin pişman oldum

Ovilasyon testi al bence canım takip kolay oluyor ben öyle yaptım bu ay hem klomen kullandım hem clife kullandım 17 gün çatlama oldu ve ilk defa bu kdr net yumurtlama gördüm ben

Evett kesinlikle 1 yıl 1 aylık evliyiz desek yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…