Evet 13 yarın bende başka marka test alım yapım diyorum yarinAmin canım insalalh sağlıklı gebeliktir ikimizinde yarın 13. Günün mu senin benim yarın 14 kan verebeikirm elimde test var ama başka marka
Sabah yapıp atalım buraya yine canım bende başka marka var bakalım nasıl çıkacakEvet 13 yarın bende başka marka test alım yapım diyorum yarin
Var gibi cnmBen 8 gün yaptım silikti tabi gün içerisinde yaptım onu 11. Gün yaptım tamamen negatifti koyayim bugün ki testimi bakın bir Eki Görüntüle 3377402
İnşallah canım yaAynen canım atalım insallh hakkımızda hayırlısı olur güzel sonuclar alalım
Ay inşallahVar gibi cnm
Ben yaptım tekrar canım ama farklı testle negatif gölge bile yok şaka gibi testlerin beta algilamaalri mi farklı bilmiyorum kan da vermek istemiyorum moralim çok bozulduAynen canım atalım insallh hakkımızda hayırlısı olur güzel sonuclar alalım
Ben henüs evde değilim ancak yarın sabah yaparım vardır belki cnm ümidini kaybetme yoksa bile birdahakine olur insllh ama adet olmadığın sürece ümit var demektir dünkü attığın testte hemen mi çıkmıştı ikinci çizgiBen yaptım tekrar canım ama farklı testle negatif gölge bile yok şaka gibi testlerin beta algilamaalri mi farklı bilmiyorum kan da vermek istemiyorum moralim çok bozuldu
Beş dakika içinde çok silik çıktı durdukça koyulasti canım dünkinde hassas test diye biliyorum erken gebelik değil ama bilmiyorum bir iki gün bekleyim regl gelmezse teste giderimBen henüs evde değilim ancak yarın sabah yaparım vardır belki cnm ümidini kaybetme yoksa bile birdahakine olur insllh ama adet olmadığın sürece ümit var demektir dünkü attığın testte hemen mi çıkmıştı ikinci çizgi
Canım şimdi gene yaptım başka markayla gene hafif çizgi çıktıSabah yapıp atalım buraya yine canım bende başka marka var bakalım nasıl çıkacak
Ay inşallah var o zaman canım kan ver netlestir . mesajını görmemişim benim dünkinde hicbisey çıkmadı canım bugün 15. Günüm adette olmadım henüz bekliycem bir kaç gün daha negatif görünce umudum kalmadiCanım şimdi gene yaptım başka markayla gene hafif çizgi çıktı
Bunda böyle çıktıysa kesin vardır canım erken gebelik testi olmuş olsaydı daha net çıkardı kaset testte böyleyse pozitif tirCanım şimdi gene yaptım başka markayla gene hafif çizgi çıktı
Evet kaset testBunda böyle çıktıysa kesin vardır canım erken gebelik testi olmuş olsaydı daha net çıkardı kaset testte böyleyse pozitif tir
Yarın sabah erkenden sağlık ocağında kan vercem cnmAy inşallah var o zaman canım kan ver netlestir . mesajını görmemişim benim dünkinde hicbisey çıkmadı canım bugün 15. Günüm adette olmadım henüz bekliycem bir kaç gün daha negatif görünce umudum kalmadi
Hadi gozun Aydin canım sağlıklı gebeliktir inşallahYarın sabah erkenden sağlık ocağında kan vercem cnm
İnsallh varsa gerçekten sürpriz olacak bize çünkü iyi değerlendiremedik eşimin işinden dolayiHadi gozun Aydin canım sağlıklı gebeliktir inşallah
Nasipte varsa tek ilişkiyle de oluyo canım merak etmeİnsallh varsa gerçekten sürpriz olacak bize çünkü iyi değerlendiremedik eşimin işinden dolayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?