Klomen çatlatma iğnesi 12. Gün teste bakar misiniz

Aynen canım atalım insallh hakkımızda hayırlısı olur güzel sonuclar alalım

Aynen canım atalım insallh hakkımızda hayırlısı olur güzel sonuclar alalım
Ben yaptım tekrar canım ama farklı testle negatif gölge bile yok şaka gibi testlerin beta algilamaalri mi farklı bilmiyorum kan da vermek istemiyorum moralim çok bozuldu

Ben yaptım tekrar canım ama farklı testle negatif gölge bile yok şaka gibi testlerin beta algilamaalri mi farklı bilmiyorum kan da vermek istemiyorum moralim çok bozuldu
Ben henüs evde değilim ancak yarın sabah yaparım vardır belki cnm ümidini kaybetme yoksa bile birdahakine olur insllh ama adet olmadığın sürece ümit var demektir dünkü attığın testte hemen mi çıkmıştı ikinci çizgi

Beş dakika içinde çok silik çıktı durdukça koyulasti canım dünkinde hassas test diye biliyorum erken gebelik değil ama bilmiyorum bir iki gün bekleyim regl gelmezse teste giderim

Şimdiki mi silik dünkü mü aynen gelmezse iki gün sonra teste git cnm yarın bende atayım sonucumu insllh iyi olur

Canım şimdi gene yaptım başka markayla gene hafif çizgi çıktı
Ay inşallah var o zaman canım kan ver netlestir . mesajını görmemişim benim dünkinde hicbisey çıkmadı canım bugün 15. Günüm adette olmadım henüz bekliycem bir kaç gün daha negatif görünce umudum kalmadi

Yarın sabah erkenden sağlık ocağında kan vercem cnm

kızlar hepinizi merhaba,
Bu sitede yeniyim dündendir yorumları okuyorum. Bende bebek düşüncesindeyim ama nasip olmuyor. iki kere kimyasal gebelik geçirdim. merak ettiğim konu çatlatma iğnesi veya yumurta takibini normal kadın doğum doktorumu yapıyor yoksa özel tüp bebek tedavi yerlerine mi gidiliyor. normal kadın doğdum doktoruna gitsem takip eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…