- 7 Aralık 2022
- 720
- 283
- 33
- 31
Eder canımkızlar hepinizi merhaba,
Bu sitede yeniyim dündendir yorumları okuyorum. Bende bebek düşüncesindeyim ama nasip olmuyor. iki kere kimyasal gebelik geçirdim. merak ettiğim konu çatlatma iğnesi veya yumurta takibini normal kadın doğum doktorumu yapıyor yoksa özel tüp bebek tedavi yerlerine mi gidiliyor. normal kadın doğdum doktoruna gitsem takip eder mi?
Evet cnm eder benimkini normal kadın doğum etti takibinikızlar hepinizi merhaba,
Bu sitede yeniyim dündendir yorumları okuyorum. Bende bebek düşüncesindeyim ama nasip olmuyor. iki kere kimyasal gebelik geçirdim. merak ettiğim konu çatlatma iğnesi veya yumurta takibini normal kadın doğum doktorumu yapıyor yoksa özel tüp bebek tedavi yerlerine mi gidiliyor. normal kadın doğdum doktoruna gitsem takip eder mi?
Hamilesınız gozunuz aydınArkadaşlar tekrar yaptım daha koyulasmis biri kimyasal olabilir dedi kimyasalsa koyulaşma olurmuydu ki
Yaa inşallahHamilesınız gozunuz aydın
Sen hamilesin canımArkadaşlar tekrar yaptım daha koyulasmis biri kimyasal olabilir dedi kimyasalsa koyulaşma olurmuydu ki
İnsllh cnm yaSen hamilesin canım
İnsllh cnm ya
Ederim cnm Allah isteyen herkese nasip etsin ol derse olur Allah ki benim bu ay gerçekten umudum yoktu çünkü değerlendiremedik doktorun dediği günleri tam olarakBanada dua et olurmu canım iğnenin 9.günü aşılamanın 7.
Banada aşılamadan bir gün sonra ilişki olsun dedi ben yapamadım umutlu değilim çatlatma iğnesinin Kaçınçı günü test yapayım senceEderim cnm Allah isteyen herkese nasip etsin ol derse olur Allah ki benim bu ay gerçekten umudum yoktu çünkü değerlendiremedik doktorun dediği günleri tam olarak
Bence 15. Gün yapBanada aşılamadan bir gün sonra ilişki olsun dedi ben yapamadım umutlu değilim çatlatma iğnesinin Kaçınçı günü test yapayım sence
Bence 15. Gün yap
Merhaba size bir şey sormak istiyorum ben de ilk defa Klomen başladım adetlerim çok düzensiz. 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurulacağım ama Ovulasyon testinde ikinci çizgi silik. Siz de çatlatma iğnesinden önce Ovulasyon ile takip ettiniz mi siz de 2 gün öncesinde Ovulasyon testi pik miydiBence 15. Gün yap
Hayır canım etmedim benimde duzensizdi adetim ondan yumurtlamami yakalamak imkansızdı doktorum alttan muayene etti saten yumurta büyümüş dedi bir gün sonra iğne vurulalim dedi 19mm di baktığında yarına kadar catlamazsa az daha büyüsün demsti ertesi gün vuruldum benimde ilk kullanımımMerhaba size bir şey sormak istiyorum ben de ilk defa Klomen başladım adetlerim çok düzensiz. 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurulacağım ama Ovulasyon testinde ikinci çizgi silik. Siz de çatlatma iğnesinden önce Ovulasyon ile takip ettiniz mi siz de 2 gün öncesinde Ovulasyon testi pik miydi
Peki siz kan verdiniz mi hamile misinizHayır canım etmedim benimde duzensizdi adetim ondan yumurtlamami yakalamak imkansızdı doktorum alttan muayene etti saten yumurta büyümüş dedi bir gün sonra iğne vurulalim dedi 19mm di baktığında yarına kadar catlamazsa az daha büyüsün demsti ertesi gün vuruldum benimde ilk kullanımım
Birazdan vereceğim öğleden sonra belli olurPeki siz kan verdiniz mi hamile misiniz
İnşallah güzel haber gelir size de zaten testten çıkmış hamile olduğunuz hiç kimyasal mı falan diye düşünmeyin testiniz zaten yavaş yavaş koyulaşmış demek ki değeriniz güzel artmışBirazdan vereceğim öğleden sonra belli olur
Merhaba sonucunuz belli oldumuBirazdan vereceğim öğleden sonra belli olur
Hayır öğleden sonra belli olur sabah verdim sağlık ocağına e devletten takip edeceğim sonuca göre gideceğim hemşire çıkarsa gebelik gel dediMerhaba sonucunuz belli oldumu
Evet bizde fark ettik koyulasmayi cnm baklm sonuç ne çıkacakİnşallah güzel haber gelir size de zaten testten çıkmış hamile olduğunuz hiç kimyasal mı falan diye düşünmeyin testiniz zaten yavaş yavaş koyulaşmış demek ki değeriniz güzel artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?