Klomen+Çatlatma iğnesi ile hamiş kalanlar kalmaya calısanlar ????

Canım üzülme takdir Allahın teslimiyetli ol ki hiç bir zaman yıkılmayasın heleki yanında destekcin derdini acabilecgin kimse yoktur seni cok iyi anlıyorum benimde ailem uzakta esimin tarfylda bu konuda cok dertlesemiyorum evlendgmden belli hic bir sekide korunmadım üstelik bütğn tahlillerim (hormon testi,rahim filmi,alttan ulturason) hersyim temiz her ay yumrtluyorum klomenle iki 3 yumurtam oldu buna ragmen gebe kalamadım tam yıkıldım üzüldüm tükendim derken sanki birsey dank etti kafama ve bu cocugum olmadıgı icin girdigim bir depresyon degilde Allaha isyana girmeye basladıgımı dusundum ve kendimi Allaha teslim ettim 9 aylık evliyim hersey yolunda olmasına ragmen evladım olmuyorsa eger bi sebebi vardır diye dusünmeye basladım unutmaki rabbim nasıl ki hepimizin dogumunu ölümünü kaderindeki evlenecegi kisiyi daha bir ruhken anamızın karnına düşmeden yazdıysa evladınımızın gelecegi günü ve onun kaderinide yazdı ve o vakte o güne kadar nekadar didinsek üzülsekte boş. Unutmayalımki kaderin üstünde bir kader vardır ozamana kadr ne yaparsan kendine yaparsın bu yüzden Allaha daha cok yönel dua et üzme kendini Rabbim tüm isteyenlere içinde de bizlere evlat nasip etsin ama hemen biran önce çabucak degil Ennnn!!! Hayırlı zamanda güzel birsekilde bu haberi Alabilmeyi nasip etsin hele ki kendimden önce duama katggım 5-10 sene evlat yolu gozleyenlerdir ben 9 ayda bu hale geldiysem onlar da nasıl bir sabır var belki sınavımız budur bizim kazanmak veya kazanamamak bizim elimizde hayırlı geceler Allaha emanet ol :KK15:
Ay canim çok saol mesajın çok guzel bu ay son denememi yapcam klomen ile kismetse olur yoksa asilama dedi ama onu 1 sene daha ertelemek istiyorum hizmetinizde varsa olur dediğin gibi 12 yıl olmayan sonra olan tanıdıklarım var umutsuzluk ara ara geliyor ama geri düşününce rabbim büyük diyorum insallah sana da banada her isteyenlere rabbim hayirlica nasip eder çok teşekkürler desteğin icin:dua:

Canım senin icinde şunları soyleyeblrm öncelikle bütün tahliilerini yaptır. Hicbirseyin olmadgna emin olduktan snra klomene. Basla egerki yinede olmuyorsa dedigim gbi kader ve cok sitres yapma buda engel cogu seye benimde gecen ay 18+20 mm iki yumrtam vardı catltma ignesi oldum hersye ozen gosterdim ama tam gununde adet oldum ve artk kendime soz verdim yine ilski duzenime devam ama tedavi gorup ice sitres yapmıycam insAllah rabbim nasip eder hepimize
Allah büyüktür bakalım bizde sabırla bekliyoruz ama bazen isyanda oluyo olmuyo degil tabii. Tüm tahlilerim yapıldı. Klomene fün başladık. Klomenin bi zararımı var nye öle dedin ki

Ay canim çok saol mesajın çok guzel bu ay son denememi yapcam klomen ile kismetse olur yoksa asilama dedi ama onu 1 sene daha ertelemek istiyorum hizmetinizde varsa olur dediğin gibi 12 yıl olmayan sonra olan tanıdıklarım var umutsuzluk ara ara geliyor ama geri düşününce rabbim büyük diyorum insallah sana da banada her isteyenlere rabbim hayirlica nasip eder çok teşekkürler desteğin icin:dua:
Amin canım inşAllah :halay:

Allah büyüktür bakalım bizde sabırla bekliyoruz ama bazen isyanda oluyo olmuyo degil tabii. Tüm tahlilerim yapıldı. Klomene fün başladık. Klomenin bi zararımı var nye öle dedin ki
Canım zararı varmı yokmu hic bir bilgim yok ama sonucta hormonlarımızla oynuyo o ilac yumurta buyutuyo catlatıyo ya belki hormon dengesi bozulr flan diye dedim yoksa hc bir bilgim yok o konuda

Hamileyiiiiiiiiiimmmmmm:halay: darısı basınıza kızlarrrrr rabbim hepinize nasip etsin inşAllah
Ayyy maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah önceki ay çatlatma ignesi kullandın bu ay ara mı vermiştin canım şuan bende aynı durumdayim ama adet tarihime var daha

Hamileyiiiiiiiiiimmmmmm:halay: darısı basınıza kızlarrrrr rabbim hepinize nasip etsin inşAllah

Canım hayırlı olsun , çok sevindim :KK5: .
Bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başladım. Umarım senin gibi güzel sonuçlarım olur.. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin bebişini.. :)

Ayyy maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah önceki ay çatlatma ignesi kullandın bu ay ara mı vermiştin canım şuan bende aynı durumdayim ama adet tarihime var daha
Evet canım bu ay zaten ramazana denk geldi ya birsey yapmadım ve sdece hc dikkat etmedn 3-4 kez ilski oldu iste rabbimin mucizesi :dua: darısı hepinizin basına amiiiin insAllllah

Canım hayırlı olsun , çok sevindim :KK5: .
Bende ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başladım. Umarım senin gibi güzel sonuçlarım olur.. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin bebişini.. :)
Amin canım cok saol ama kese ve kalp atısıgormeden korkuyrm hala kan degerm bugun adet gecikmesinin 5 günü 560,3 3gunu 256,4 dü iki gun sonra yukseldı iste dr cok iy dedi ama icim raht etmyo yinde

Back
X