Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba ben çizgi gördüm sayer kuruma çizgisi değil ise. Kac dakika da belirdi bu çizgi.Merhaba 19 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum.
Bugün sabah test yaptım yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 2909357
Ben cizgi gordum hemen test ver insallah vardirMerhaba 19 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum.
Bugün sabah test yaptım yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 2909357
Aslında telefonumdan Cok belli olmuyo normalde daha belirgin insaAllah vardır.. 3 senedir normal yollarla olmadı. Göbekten iğne yapıldı insaAllah ilki bu tutmuşturBen cizgi gordum hemen test ver insallah vardir
Sonucunuz ne oldu
Ben iğne vurulduğm günü değerlendirebildim 36 saat smdi doldu aksam 8 de degerlendirebılecegm ya eşim calısıoSabah aşk gideceğim randevu aldım bakalım ne olacak
Ben iğne vurulduğm günü değerlendirebildim 36 saat smdi doldu aksam 8 de degerlendirebılecegm ya eşim calısıo![]()
Simdi yerinde olsam bu sabah gene test yapardim keske kan testi verseydin insallah guzel sonucla donersinOlsun iyi düşün kötü düşünme. Bende bugün gitmekten vazgeçtim pazartesi regl günüm eger salı olmazsa kan testi vermeye öyle gideceğim. Simdi gidip de olumsuz cevap alıp üzülmek istemedim açıkçası.
Hayırlısı olsunOlsun iyi düşün kötü düşünme. Bende bugün gitmekten vazgeçtim pazartesi regl günüm eger salı olmazsa kan testi vermeye öyle gideceğim. Simdi gidip de olumsuz cevap alıp üzülmek istemedim açıkçası.
Yaptım yine ama o da silik çıktıSimdi yerinde olsam bu sabah gene test yapardim keske kan testi verseydin insallah guzel sonucla donersin
Eh harika silik cikmasi yeni oldugu icindir betayi takip etsen iyiydiYaptım yine ama o da silik çıktı
3 senedir olmuyo o yüzden umutlanmak istemiyorumEh harika silik cikmasi yeni oldugu icindir betayi takip etsen iyiydi
Ayy seni cok iyi anliyorum bende senin gibi ovitrelle kullandim 12.13.gunu test yaptim ama nasil silikti sonra arkasindan kac kez test yaptim baya silik bende 3.5 senedir istiyorum Neyse gittim kan verdim beta daha 48di korkularini anliyorum ama baska caremiz yok olmuyorsa gene denersin sanmaki boyle soylemek kolay ama uzulsekte kalkip gene devam etcez yeterki senin canin sagolsun3 senedir olmuyo o yüzden umutlanmak istemiyorum
Çocuğunuz oldu mu peki değerleriniz yukseldi miAyy seni cok iyi anliyorum bende senin gibi ovitrelle kullandim 12.13.gunu test yaptim ama nasil silikti sonra arkasindan kac kez test yaptim baya silik bende 3.5 senedir istiyorum Neyse gittim kan verdim beta daha 48di korkularini anliyorum ama baska caremiz yok olmuyorsa gene denersin sanmaki boyle soylemek kolay ama uzulsekte kalkip gene devam etcez yeterki senin canin sagolsun
Maalesef Iki ay oldu kaybedeli kalbi durdu veya atmadi 7-8 haftalikti degerleride iyidi bir anda olmadiÇocuğunuz oldu mu peki değerleriniz yukseldi mi