İnşallah çıkarrrrTes
Bugün yapcagm testte cıkarsa vercem canım
s

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çıkarrrrTes
Bugün yapcagm testte cıkarsa vercem canım
s
İnşallah canım ama sanmam ya cnku iğne gunu ile beraber 15 gün olduİnşallah çıkarrrr![]()
Yaptım test gene aynı koyulukta cok zor gozukuo ısıkta czgı kayboluo sanırım erken gebelık testi 3 ü falsn gosterıo heralde demekki 15.gün bile gtmıo iğne etkisiBenimde öyle canım rabbim kucağımızı boş bırakmasın sizin kaçıncı gün kan verdiniz mi
genelde 2 gün sonra çıkıyor. ne zaman çıktı senin? ben de yaptırmayı düşünüyorumKızlar sağlık ocağına kan testi verince öğleden sonra asm nin internet sayfasından öğrenebilir miyiz. Yoksa ertesi gün mü çıkıyor
Allah yardımcın olsun canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de yaşıyorum bunları. 1 yıl önce düşük yaptım ben de, 6. haftada kalbi atmadı, embriyo düşmüş, boş kese kalmış. 1 sene olmadı gebelik. sonra çatlatma iğnesi olduğumda 3 ay önce adetim gecikti. Test yaptım negatifti ama bi umut gittim kan testi verdim. Sonucu alıp bildiğim halde yine de negatifi görünce 15 dk hastanede oturdum tek başıma, kelimeler boğazımda düğümlendi. O yüzden 3 ay tedaviye gitmedim. Şimdi yine bu ay çatlatma iğnesi oldum. Tutmadığını düşünüyorum. Adet olacak gibi sivilcelendim, belim ağrıyor. Adetime 1 hafta var. Hayırlısı olsun hakkımızda. Allah sabır ve dayanma, çabalama gücü versin hepimizeMaalesef Iki ay oldu kaybedeli kalbi durdu veya atmadi 7-8 haftalikti degerleride iyidi bir anda olmadi
Simdi yeniden basliycam insallah
rahim ağzını nasıl kontrol ediyorsun?İğne gününü ben şansa bırakmayp degerlendirmistm o gun rahım agzını kontrol etmstm acıklık vardı o yuzden riske etmedm igneden 7 saat snra iliski oldu ve o gun ic camasırına yapısan beyaz kremside akıntım olmustu ama o iliskiden sonra 39 saat sonra iliski oldu iğne olalı 48.saate denk geldi canım ama ilişki öncesi baktm bugün rahim agzı kapanmıs belkıde catlama dun oldu 36 saati beklemedş vucudum 24 saatte oldu olablrmi bu
benin ilk denememde öyle olmuştu. progeston kullanıyorsan geciktiriyor ve kist oluşabiliyor. negatif olduğuna eminsen progestonu bırakmanı öneririm. 2 güne adetin başlar. ama tabii yine de doktoruna danışmanda fayda varArkadaşlar hayırlı günler bende ayın 28nde çatlatma iğnesi oldum iki haftaya yakın göğüs uçlarım güneş yanığı gibi ağrıyır 9eylüldrn itibaren akıntım var kavrengi açık kırmızı gibi o günden itibaren bel ve karın ağrım var adet olacak gibi bu gün yok ağrım 4 gündür adetim başlamadı 9 test yaptım silik çıktı fakat kan verdim negatif dediler yarın doktoruna gidicem acaba kist falan mı oldu
Elini yıkayıp parmagın ile canım yumusak ve hafif acıklık oluorahim ağzını nasıl kontrol ediyorsun?
Allah razi olsunAllah yardımcın olsun canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de yaşıyorum bunları. 1 yıl önce düşük yaptım ben de, 6. haftada kalbi atmadı, embriyo düşmüş, boş kese kalmış. 1 sene olmadı gebelik. sonra çatlatma iğnesi olduğumda 3 ay önce adetim gecikti. Test yaptım negatifti ama bi umut gittim kan testi verdim. Sonucu alıp bildiğim halde yine de negatifi görünce 15 dk hastanede oturdum tek başıma, kelimeler boğazımda düğümlendi. O yüzden 3 ay tedaviye gitmedim. Şimdi yine bu ay çatlatma iğnesi oldum. Tutmadığını düşünüyorum. Adet olacak gibi sivilcelendim, belim ağrıyor. Adetime 1 hafta var. Hayırlısı olsun hakkımızda. Allah sabır ve dayanma, çabalama gücü versin hepimize
amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız tez zamandaAllah razi olsunOff anlattiklarin kalbime isledi oyle zor bir durum ki rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah
Umutsuz olma insallah da tutunmustur
Insallahamin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler alırız tez zamanda
Yok canım doktor vermedi bana progestonu ama adet oldum gittim kist oluşmuş 2,5cm dedi şimdi öbür ay erirse erir erimezse onu eritmeye uğraşıcam büyük baya bi de iğne bende baya yan etki yaptıbenin ilk denememde öyle olmuştu. progeston kullanıyorsan geciktiriyor ve kist oluşabiliyor. negatif olduğuna eminsen progestonu bırakmanı öneririm. 2 güne adetin başlar. ama tabii yine de doktoruna danışmanda fayda var
Hadi yaa çok geçmiş olsun. Bir de böyle sıkıntısı var bu işin. Ben de korkuyorum inşallah oluşmaz diye. Benim de bu hafta belli olacak her şeyYok canım doktor vermedi bana progestonu ama adet oldum gittim kist oluşmuş 2,5cm dedi şimdi öbür ay erirse erir erimezse onu eritmeye uğraşıcam büyük baya bi de iğne bende baya yan etki yaptı![]()
İnşallah canımHadi yaa çok geçmiş olsun. Bir de böyle sıkıntısı var bu işin. Ben de korkuyorum inşallah oluşmaz diye. Benim de bu hafta belli olacak her şey