Klomen+ çatlatma iğnesi

arkadaslar klomen dun bitti bugun kasigimsa agrilar oldu ara ara sizdedemi oyle oldu olac bitince 5 gun sonra gel dedi doktor

canim benim klomen dun bitti 5 gun sonra gel dedi buyumusse catlama ignrsi veriri ama bende bugun agrilar oldu erken degilmi diye düşündüm yumurtalarmi buyuyor acaba
Bu gayet normal kafana takma o sancıları ben alıştım artık umursamıyorum. Ben klomen i iki defa kullandım sen bide iğne vurulduğundan sonraki gün gör sancıyı

Bu gayet normal kafana takma o sancıları ben alıştım artık umursamıyorum. Ben klomen i iki defa kullandım sen bide iğne vurulduğundan sonraki gün gör sancıyı

ben iki ay once gobekten yumurta gelistirici igneler yapup catlama ignesiykr gunkerde adim atamadim agridan igneler cok kuvvetliydi ama tutmadi gebelik olusmadi kis oldu dogum kontrol hapi verdi bende sogan kuru yaptim kis kalmamis bu ay bos gecmesin dedim kkomen verdi bakalim yumurtalar ilacla büyüyecek mi diger gebeligimde igneyle olmuştu

Ben babalar gününde yapmayı düşünüyorum eşime soylemeyecem bu sefer sende yap negatif çıksa bile üzülmem erken yaptım derim sonra birdaha yaparım ama erken olanlarda silik te olsa çıkar
Artık her ay yaptığım için ontek çizgiyi gördüğüm için korkuyorum canım ya gece sahura kalktığımda öle bir kramp girdi ki rahmime benim bundan öncekindede böle olmuştu

Benim daha ilk iğne. Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak

Acaba sonradan pozitife dönermi ki bilemedim ya keşke yapmasaydık bir umut vardı içimde
Bende de umut kalmadı canım ya. Sinirlerim tavan yaptı. Ama hala bi umudumuz var. Anneme söyledim kızdı. Adet in 10 gün geçerse kan testi yaptırırız dedi. Sen daha iğneyi vurduralı 1 hafta oldu daha hemen belli olur mu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…