Tabi ki, kaçıncı gündesiniz10.-11. Günde ortalama iğne etkisini kaybetmiş oluyor eğer 15. Gününüzde böyle bir sonuç çıktıysa muhtemelen hamilesinizkan vermenizde fayda var sonucunuzu paylaşırsanız çok sevinirim bende iğneliyim beklemedeyim
Ben 12. Gündeyim canım. Sen 10-12 gün arası test yapmış mıydın hiçTabi ki, kaçıncı gündesiniz
Ayy çok heyecanlı hadi güzel haberlerle inşallah13-14-15 de yaptım hep silik çizgi vardı 15 de daha da koyulaştı, kan verdim sonuç bekliyorum
İnşallah canım seninde inşallah gönlüne göre olsunAyy çok heyecanlı hadi güzel haberlerle inşallah
Sağol canımm sonucun çıkınca haber verebilir misin bana da umut olurİnşallah canım seninde inşallah gönlüne göre olsun
Bir de hiç yan etkin oldu mu mide bulantısı akıntı kasık ağrısı vbİnşallah canım seninde inşallah gönlüne göre olsun
Sonucunuz nedr13-14-15 de yaptım hep silik çizgi vardı 15 de daha da koyulaştı, kan verdim sonuç bekliyorum
Hayırlı olsun benimde bugün vuruldu iğne çok heyecanlıyım Doktor 2 yumurtan büyümüş dedi 21 18 boyutları iğneden sonra dikkat etmemiz gereken birşey var mı acaba
Folik asit te kullanıyorum bu klomenle 2. denemem ama ilkinde sadece klomen kullanmıştım kist oluştu bu sefer çatlatma iğnesi de oldu o yüzden biraz daha uümitliyimBana herhangi birşey denmedi, folik asit kullandım sadece. 14 gün sonra test yaptım
İnşallah istediğin sonucu alırsın, benimde bir kaç denemeden sonra olduFolik asit te kullanıyorum bu klomenle 2. denemem ama ilkinde sadece klomen kullanmıştım kist oluştu bu sefer çatlatma iğnesi de oldu o yüzden biraz daha uümitliyim
İnşallah uzun zamandır bekliyoruzİnşallah istediğin sonucu alırsın, benimde bir kaç denemeden sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?