Klomen Çatlatma iğnesi

mine0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2024
9
1
1
32
Merhabalar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi uyguladık doktor kontrolünde, 6 Ocak 14:00 da iğneyi yaptım bugün 15. Gün. Az önce yaptığım test böyle düşünceniz nedir yardımcı olur musunuz

10.-11. Günde ortalama iğne etkisini kaybetmiş oluyor eğer 15. Gününüzde böyle bir sonuç çıktıysa muhtemelen hamilesiniz kan vermenizde fayda var sonucunuzu paylaşırsanız çok sevinirim bende iğneliyim beklemedeyim

Tabi ki, kaçıncı gündesiniz

13-14-15 de yaptım hep silik çizgi vardı 15 de daha da koyulaştı, kan verdim sonuç bekliyorum

Hayırlı olsun benimde bugün vuruldu iğne çok heyecanlıyım Doktor 2 yumurtan büyümüş dedi 21 18 boyutları iğneden sonra dikkat etmemiz gereken birşey var mı acaba

Bana herhangi birşey denmedi, folik asit kullandım sadece. 14 gün sonra test yaptım
Hayırlı olsun benimde bugün vuruldu iğne çok heyecanlıyım Doktor 2 yumurtan büyümüş dedi 21 18 boyutları iğneden sonra dikkat etmemiz gereken birşey var mı acaba

Bana herhangi birşey denmedi, folik asit kullandım sadece. 14 gün sonra test yaptım
Folik asit te kullanıyorum bu klomenle 2. denemem ama ilkinde sadece klomen kullanmıştım kist oluştu bu sefer çatlatma iğnesi de oldu o yüzden biraz daha uümitliyim

Folik asit te kullanıyorum bu klomenle 2. denemem ama ilkinde sadece klomen kullanmıştım kist oluştu bu sefer çatlatma iğnesi de oldu o yüzden biraz daha uümitliyim
İnşallah istediğin sonucu alırsın, benimde bir kaç denemeden sonra oldu

Merhaba cnm benimde çatlatma ignemin 14. Günü silik çizgi çıktı 9. Gün negatifti 12. Günde hafif sılıklik vardı şuan durumunuz nedir bu resmi 5 dk içinde cektim

Eklentiler

• IMG_20240130_061952.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…