evt bende çarpıntı yapacak kadar azalmisAma o eksiklik seviyesine göre değişiyor ya.. ben bir arkadasim kansizliktan hamile kalamazdı, kan ilacindan sonra kaldi. Benimde kansızlığın vardı ama ben ilaç kullanmadan hamile kalabildim.
Bu yüzden depoların dolması sizin için bir umut olabilir benceevt bende çarpıntı yapacak kadar azalmis
Inşallah cnm şuan kalbimi görsen pırpır ediyorBu yüzden depoların dolması sizin için bir umut olabilir bence
Allah kolaylık versin canım zor ya. İşte yaptırmaz insana o, yaşamını etkiler sonuçta.Inşallah cnm şuan kalbimi görsen pırpır ediyor
aynen bana evlilikyaramadi hergun hastayımAllah kolaylık versin canım zor ya. İşte yaptırmaz insana o, yaşamını etkiler sonuçta.
aynen bana evlilikyaramadi hergun hastayım
6ayoldiAllah seniii.. Deme kız öyle, kendine iyi bak güçlü hisset güçlü olacaksın.
Kaç yıllık evlisin?
Ayyy daha çok yeni minicikkkk tatlicikkkk içi dolu tursucukkkkk6ayoldi
Amin cnm bneim yasim 32 sorun buAyyy daha çok yeni minicikkkk tatlicikkkk içi dolu tursucukkkkk
Ben evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım, o da ilaçla.daha çok tatlı bir tazeligin var Allah sana da yaşatsın anneliği.
Eşinden destekler nasil.?
sen ikinciyimi istiyorsun hangi ilaçla kaldın klomenlemiAyyy daha çok yeni minicikkkk tatlicikkkk içi dolu tursucukkkkk
Ben evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım, o da ilaçla.daha çok tatlı bir tazeligin var Allah sana da yaşatsın anneliği.
Eşinden destekler nasil.?
Zaten kadınlar daha çok istiyor bence.. annelikten mıdır nedir anlamadım.Amin cnm bneim yasim 32 sorun bu
Eşimde istiyor çok
Ama ben asiri istiyorum
ay inşalalh bende kalirim klomenleZaten kadınlar daha çok istiyor bence.. annelikten mıdır nedir anlamadım.
Ben klomen ile hamile kaldım şuan 2. Çocuk iicn ugrasiyorum
Bu ay benim 2. İçin ilk ayım o yüzden umutlarım yüksek inşallah azalmazay inşalalh bende kalirim klomenle
kelime.size.nasıl.fayda etti.sorun neydiBu ay benim 2. İçin ilk ayım o yüzden umutlarım yüksek inşallah azalmaz
Aslinda sorun eşimin spermlerinin haraketsiz olmasıydı.kelime.size.nasıl.fayda etti.sorun neydi
ne.gUzel darisi basima inşallah banada nasib olurAslinda sorun eşimin spermlerinin haraketsiz olmasıydı.
O ay yumurtam çok küçük oldu ona rağmen tuttu Allah'ın hikmeti.
İnşallah canım.ne.gUzel darisi basima inşallah banada nasib olur
Bende adet oldum yarin doktora gidicem hormon testi yaptırcm banada klomen verir gibi dusunuyrim bari klomenle olsa yaaOnu hiç kullanmadım.
İlk cocugumada klomen ile hamile kaldım yine aynı doktora gidiyorum. Büyük ihtimalle yine aynı ilacı verir.
Daha önce hiç klomen kullanmış mıydın?Bende adet oldum yarin doktora gidicem hormon testi yaptırcm banada klomen verir gibi dusunuyrim bari klomenle olsa yaa
yokcnm hickullanmadimDaha önce hiç klomen kullanmış mıydın?
Kusura bakma eğer tekrar tekrar soruyorsam çünkü unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?