- 21 Kasım 2023
- 330
- 66
- 18
- 25
- Konu Sahibi birmavigunu5
-
Canım merhaba bende bu ay femara kullandım duphaston kullanmayı düşünüyorum çünkü bebek tutunursa kolaylaştırıyormuş coraspini kan pıhtılaşması için mi kullanıyorsun başka bir hastalığın mı var tiroit felan gibiYokmu kimse ?
Aspirini metobolizmayi hizlandirip yumurta kalitesini artıracak diye verdi canım. guatir ilacida yumurta kalitesi artırması için vermiş öyle demişti doktorum .Canım merhaba bende bu ay femara kullandım duphaston kullanmayı düşünüyorum çünkü bebek tutunursa kolaylaştırıyormuş coraspini kan pıhtılaşması için mi kullanıyorsun başka bir hastalığın mı var tiroit felan gibi
Amin canım inşallah ya rabbim ikimizede en kısa zamanda nasıp etsin inşallahO zaman hamile kalmanız kolay olur inşallah bende hem pcos hemde çift rahim var
Yok canım şuan kapatma vs olmadı hangi rahme tutunursa bakcaklar düşük olursa işlem olcak inşallah düşükte olmaz rabbim hayırlı gebelikler nasip eder bizlereAmin canım inşallah ya rabbim ikimizede en kısa zamanda nasıp etsin inşallah.çift rahim olunca bir rahmi kapatiyorlar diye duymuştum oldumu oyle
Anladım canım inşallah nasip olur bize çok isteyip de olmayışı evlenince daha çok zor oluyormuşYok canım şuan kapatma vs olmadı hangi rahme tutunursa bakcaklar düşük olursa işlem olcak inşallah düşükte olmaz rabbim hayırlı gebelikler nasip eder bizlere
Selam canım test yaptın mı aceba veya adet oldun muSelamünaleyküm canım bana da aynı bu ay verdi doktor ilaç klomen ve duphaston ayrı birde folik asit verdi şuan adet olacakmışım gibi sancım var ama daha olmadım ve bugün günüm normalde hiç gecikmez günüm 6 gün 5 gün önceden olurdum hadi inşAllah gebe oluruz
Canım bu sabah erken gebelik testi yaptım çizgi silkti beş dk içinde çok belli deil ama belirgin oldu akşam kan verecem adetime 3 gün var birde bakalım hayrlisiSelam canım test yaptın mı aceba veya adet oldun mu
Ayyy gözün aydın inşallah hayırlı haberler alırsın çok sevindimCanım bu sabah erken gebelik testi yaptım çizgi silkti beş dk içinde çok belli deil ama belirgin oldu akşam kan verecem adetime 3 gün var birde bakalım hayrlisi
İnşallah canım çok istiyoruz her ay hayal kırıklığı bizi çok üzüyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah .sende kullanıyormusun bu ilaçlardan canmAyyy gözün aydın inşallah hayırlı haberler alırsın çok sevindim
Evet bende 3 aydır tedavi görüyorum 6 ay sürecekmis beklemedeyim yani duphaston kullandım klomen de 3 ay kullandım bu ay bisey olmazsa klomene ara vereceğim duphaston devam ayriyeten 3 ay boyunca da folik asit kullandım umudum var inşallah bu ay hayırlı haberler alırız yaİnşallah canım çok istiyoruz her ay hayal kırıklığı bizi çok üzüyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah .sende kullanıyormusun bu ilaçlardan canm
İnşallah canım folik asiti gebelik için 3 ay önce başlanması gerekiyormuş inşallah umudun melekler ile karşılaşsinEvet bende 3 aydır tedavi görüyorum 6 ay sürecekmis beklemedeyim yani duphaston kullandım klomen de 3 ay kullandım bu ay bisey olmazsa klomene ara vereceğim duphaston devam ayriyeten 3 ay boyunca da folik asit kullandım umudum var inşallah bu ay hayırlı haberler alırız ya
Evett 3 ay doldu bıraktım folik asit kullanımını umarım gönlümüze göre olur hersey yaİnşallah canım folik asiti gebelik için 3 ay önce başlanması gerekiyormuş inşallah umudun melekler ile karşılaşsinbende ilk gidişim doktora
Ne zamandır çocuk istiyorsun acebaİnşallah canım folik asiti gebelik için 3 ay önce başlanması gerekiyormuş inşallah umudun melekler ile karşılaşsinbende ilk gidişim doktora
1 senedir canimNe zamandır çocuk istiyorsun aceba
Bende ayni durumdan muzdaribim 1 senedir evliyim istiyoruz ama 3 aydır tedaviye başladım1 senedir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?