şans meselesi ya kimi devletteki doktorundan çok memnun kimi özeldeki doktorunu hiç beğenmiyor şikayet ediyo ben de dördüncü doktorum bu en son bunda karar kıldım çok seviyorum pozitif enerjisi çok yoğun olmasına rağmenBen de iki özele gitmiştim. Ikisi de sinmedi. Devleti deneyeyim diyorum ama o da hep kalabalık. .
şans meselesi ya kimi devletteki doktorundan çok memnun kimi özeldeki doktorunu hiç beğenmiyor şikayet ediyo ben de dördüncü doktorum bu en son bunda karar kıldım çok seviyorum pozitif enerjisi çok yoğun olmasına rağmen
benim durum vahim biraz hapsız asla adet olmuyorum canımIki regl arası süren kaç gün canım?
bende bugün gittim cok az gelişmişHayırlısı olsun canım. Çatlatma iğnesi yaptıracak mısın peki?
Ay çok önemli temizlik güvenilir bi yer olmalı canım burda da araştırmada kadın doğum çok kötü yeni hastane yapılıyo orası temiz olur muhtemelenAynen canım. Ben doktor araştırırken hastane araştırmayı unutmuşum. Zaten gittiğim doktorun bulunduğu hastanenin doğum bölümünde hijyen eksikliği olduğunu öğrendim.
bende bugün gittim cok az gelişmiş
Ay çok önemli temizlik güvenilir bi yer olmalı canım burda da araştırmada kadın doğum çok kötü yeni hastane yapılıyo orası temiz olur muhtemelen
Sağol canım ya aman dikkat et çok fenaa yatak döşek düştümGeçmiş olsun canım. Ben de hasta gibiyim
Yok canim doz ayni bugun yine gitti yumurtlama olmus catlatma ignemi vurdum inşallah Rabbim nasip ederDozu arttıracak mı peki doktor, tam olarak ne söyledi tedavi aşamalarını falan anlattı mı bu ay sürpriz olmazsa diye?
Yok canim doz ayni bugun yine gitti yumurtlama olmus catlatma ignemi vurdum inşallah Rabbim nasip eder
Amin canım amin başta bizlere ve tüm evlat isteyenlere nasip etsin emegimizi hayirlisiyla almamizi nasip etsin inşallahInşallah canım hakkında hayırlısı olmasını diliyorum. Allah bize ve tüm evlat isteyen annelere evlatlarını versin.
Sağda 18 solda 21 mm olmus yumurta ignemi oldum sabah inşallah degerlendirebilirim hala gribim de güzelce bekleme zamanı artık
İnşallah canım biz elimizden geleni yapalım da hayırlısı sağlıklısı nasip olsun inşallah canım, umarım test yanılıyodur bi sürpriz geliyodur inşallah canım yaaÇok iyi canım mutlaka değerlendir. Hadi güzel haberde alırsam senden valla değmesinler keyfime.. 33 gündür regl olmuyorum ben de. Bu gün test yaptım. Test saçmalamasın mı? Eşimle birlikte kontrol ediyorduk. 2. Dk kalktım baktım maalesef negatif dedim. O da tekrar kontrol edelim dedi bi baktık pozitif sevindik falan.. sonra aynı test gene negatif gösterdi. Dalga geçti bildiğin. Çarşamba regl olmazsam doktora gideceğim. Bu aralar biraz iyi habere ihtiyacımız var..
İnşallah güzel haberler alirsiniz canimÇok iyi canım mutlaka değerlendir. Hadi güzel haberde alırsam senden valla değmesinler keyfime.. 33 gündür regl olmuyorum ben de. Bu gün test yaptım. Test saçmalamasın mı? Eşimle birlikte kontrol ediyorduk. 2. Dk kalktım baktım maalesef negatif dedim. O da tekrar kontrol edelim dedi bi baktık pozitif sevindik falan.. sonra aynı test gene negatif gösterdi. Dalga geçti bildiğin. Çarşamba regl olmazsam doktora gideceğim. Bu aralar biraz iyi habere ihtiyacımız var..
Ben 11 12 13 test yaptım giderek silindi 13 de yok gibiydi artık olmadı dedim 14 de öylesine işyerinde yaptım direk çıkmıştı canımKizlar yumurta catlatma ignesinden kac gun sonra sonuç Belli olur ki acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?