Klomen hakkında bilgi ve tavsiye?

Teşekkür ederim peki masaj iyi gelir mi çörek otu yağıyla karnıma yapsam denedin mi

Merhaba bu ay bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım klomen sonucu kontrole gittigimde üç yumurtam gelişmişti sonra iğne ilişki vs şuan adetime dört gün kaldı dayanamayıp iki gün önce beta baktırmıştım ama 3.8 çıkmıştı erken mi davrandım acaba yükselir mi ki siz gebe misiniz

Evet canım ben hamileyim umudunu kesme regl günü kan ver veya bir gün öncesinde de verebilirain ben öyle yaptım ama şuan çok erken

Evet canım ben hamileyim umudunu kesme regl günü kan ver veya bir gün öncesinde de verebilirain ben öyle yaptım ama şuan çok erken
Hayırlı olsun saglıkla gelsin bebişiniz. Sizin değeriniz kaç çıkmıştı iki gün kaldı regl olmama sanki günler hiç geçmiyor gibi:) olmaktan yine kırmızıları görmekten korkuyorum açıkçası bu sefer çok ümitliyim üç tane yumurtam gelişmişti bakalım daynamayıp yarın beta verecek gibiyim :)

Veerrr yarın kan mutlaka çıkar benimki 138 çıkmıştı doktorum yukselmeue bakmak için 2-3 defa daha kan istemişti yani hemen çağırmadi yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…