Klomen hakkında

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
Arkadaşlar selam. Bir süredir hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyor.Bu forumda okuyarak klomen diye bir yardımcı ilaç olduğunu öğrendim ve eşimle doktora gidip bu ilaç ile devam edelim diye düşündük. Hatta yarın gidicez doktora.Fakat okudukça kafama takılan bazı şeyler oldu. Klomenin dış gebelik,düşük tehlikesi ve kist gibi durumlara sebep olduğunu okudum.Bunlar bence önemli riskler. Şimdi kafamda soru işartleri var.Umutlanmışken ne yapacağımı bilemedim bir an...

klomen kullanan biriyim ve pko hastasiyim.arkadasim tek klomen mi yapiyo sence dis gebelik kist vs. klomen cok ii ilac bence hamile kalmaya da yardimci..kafandaki sorulari at cokta araştırma derim.drla konus zaten en iyisini o bilir.rabim sifa versin

Doğru birçok sebep olabilir bunlara aslında. İyi şeyler okumayınca insan endişe yapıyor işte. Teşekkürler canım

Ya ne güzel bende ilk defa kullanacağım yarın dan sonra basliyacam artık hayirlisi bebeğini de hayirlisiyla alırsın inşallah kucagina
ben hic ummazdım bi kerekte sonuç alacağımı adetinin bilmem kacinci gunu kullaniyosun unuttum simdi 5 gün kullandım o ay hamile kaldım. 2 hafta falan önce kanamam oldu lekelenme tarzında çok az. Simdi düşük önleyici ilaç kullanıyorum. Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağ sağlim. Ama klomen gerçekten cok kalite bir ilaç.

ben hic ummazdım bi kerekte sonuç alacağımı adetinin bilmem kacinci gunu kullaniyosun unuttum simdi 5 gün kullandım o ay hamile kaldım. 2 hafta falan önce kanamam oldu lekelenme tarzında çok az. Simdi düşük önleyici ilaç kullanıyorum. Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağ sağlim. Ama klomen gerçekten cok kalite bir ilaç.
Adetin 4. Günü basliyacam doktor öyle dedi inşallah evet 5 günlük bi ilaç ilaç bittikten 2 gun sonra da doktor a gidecegim sonrasında ne oluyor bilmiyorum ne yapacak doktor merak icindeyim.bakalım ben ne zaman hamile kalacağım He düşük tehliken mi var cnm Allahın izniyle bişe olmaz inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın cnm.

Klomeni nekadar sure kullaniliyokii
canm mrb doktora gttn mi blmiyorm ama bende 4 aydr klomen kullanıyorum hç bi yan etkisi yok çatlatma iğneside vurdurdum o aşırı derecede ateş alan yaptı bana ödem yaptı ama klomenn yan etkilerini görmedim klomen ilk kullandığn ay günde 2 defa 5 gn kullanıyosun sonra günde 3 5 gn kullanıyosun her ay artıyo yani ben bu ay 7 gün günde 3 defa kullandm değişiyo yani

X