Klomen hap kullaniyorum

Refika42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
6
0
1
39
Meraba ben bi soru soracam klomen hapını kulanıyorum ama 4 gündür kulanıyorum bazartesi kontürolümvar ama ben ilişki girecemmi girmiyecemmi bilmiyorum kulanan varsa cevap verimisiniz

Selam arkadaşlar bende klomen hapına haziran ayındaki adetimin 5.günü başlayacağım. Size sormak istediğim şu; form sitelerinde ve burdanki bazı konularda okuduğum kadarıyla klomen çoğul gebeliğe neden olabiliyormuş. Biz eşimle Rabbim nasip ederse bir tane sağlıklı bi evlat istiyoruz. Çoğul gebelik istemediğimizi doktorumuza belirtsek herhangi bi tedbir alabilir mi yada alabilir miyiz? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.

Meraba canım bende klomen kulanıyorum ama ben ilişkiye girilecekmi girilmiyecekmi bilmiyorum bide bu ay hamile olabilirmiyim acaba lütven cevap verin

Merhaba Refika42 bende deneyimsizin haziranda kullanmaya başlıcam. Keşke tecrübe etmiş olsamda sana faydam dokunsa. Doktor sadece kullandıktan 3 gün sonra gel dedi ne diyecek nasıl bir yol izleyeceğiz hiç bilmiyorum.

Doktoruna sor bi derim. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Okuduğum ve anladığım kadarıyla klomen den sonra eğer olgunlaşan yumurtan varsa ve doktorun uygun görürse çatlatma iğnesi yapıyor ve belli bir süre sonra ki bu kişiden kişiye değişiyor muş karı koca ilişkisi öneriyor.

Bilmiyorum ben bazartesi gel edi doktor artık bilmiyorum ne diyecek allah herkezin gönlüne göre ersin hayırlısı bide yumurta oluşuyor ama çatlamıyor işallh bazartesigün beli olacak arkadaşlar

Meraba ben bi soru soracam klomen hapını kulanıyorum ama 4 gündür kulanıyorum bazartesi kontürolümvar ama ben ilişki girecemmi girmiyecemmi bilmiyorum kulanan varsa cevap verimisiniz
İlişki yasak değil diye biliyorum. Bende kullandım klomen ve doktor bana yasaklamadı:KK39: Adetin 10 günü gittiğinizde, size yumurtanın çatlama olasılığının olduğu günleri söyleyip, o günleri değerlendirmenizi tavsiye eder. O zaman kadar da, bir yasaklama yok diye biliyorum.
Selam arkadaşlar bende klomen hapına haziran ayındaki adetimin 5.günü başlayacağım. Size sormak istediğim şu; form sitelerinde ve burdanki bazı konularda okuduğum kadarıyla klomen çoğul gebeliğe neden olabiliyormuş. Biz eşimle Rabbim nasip ederse bir tane sağlıklı bi evlat istiyoruz. Çoğul gebelik istemediğimizi doktorumuza belirtsek herhangi bi tedbir alabilir mi yada alabilir miyiz? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.
Bence bu imkansız diye düşünüyorum.Kullandığın ilaca, vücudunun verdiği tepkiye bağlı bu.Kimisin de, 1 yumurta gelişirken, kimisinde ise, birden fazla yumurta gelişebiliyor.Bu Tamamen sizin bünyenizle alakalı bir durum.Doktorların bu konuda,yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorum:KK39:

İlişki yasak değil diye biliyorum. Bende kullandım klomen ve doktor bana yasaklamadı:KK39: Adetin 10 günü gittiğinizde, size yumurtanın çatlama olasılığının olduğu günleri söyleyip, o günleri değerlendirmenizi tavsiye eder. O zaman kadar da, bir yasaklama yok diye biliyorum.

Bence bu imkansız diye düşünüyorum.Kullandığın ilaca, vücudunun verdiği tepkiye bağlı bu.Kimisin de, 1 yumurta gelişirken, kimisinde ise, birden fazla yumurta gelişebiliyor.Bu Tamamen sizin bünyenizle alakalı bir durum.Doktorların bu konuda,yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorum:KK39:

Öncelikle çok teşekkür ederim O zaman umarım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Çok nadir çoğul gebelik olma ihtimali
Ama olanda var
Ben 3. Bebek için klomen kullanıyorum
4 çocuğum olsun istemem
Çoğul gebelik olabilecegini bildiğim halde kullanıyorum
Nasipte ne varsa o olur
Allah gönlüne göre versin
İnşallah sağlıklı bir evladın olur

Birliktelik olabilir ama önerilen gün aşırı olması
Hayırlısı olsun hakkinizda

Selam arkadaşlar bu ilaç bulantıyabarmı klomen midem çok kötü bide sabah akşam ben oruç

Çok nadir çoğul gebelik olma ihtimali
Ama olanda var
Ben 3. Bebek için klomen kullanıyorum
4 çocuğum olsun istemem
Çoğul gebelik olabilecegini bildiğim halde kullanıyorum
Nasipte ne varsa o olur
Allah gönlüne göre versin
İnşallah sağlıklı bir evladın olur
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sağlıklı hayırlı ve hayatları boyunca musmutlu olcak evlatlarımız olur

Arkadaşlar yine ben size bi sorumda olacak yumurtam catladını bilemedim ama gece vücudumun yanmasına uyanıyorum ve gece canım tatlı cekiyor yatakdan kakıp tatlıyiyorum acaba bebiş varmıdır

Back
X