Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişki yasak değil diye biliyorum. Bende kullandım klomen ve doktor bana yasaklamadıMeraba ben bi soru soracam klomen hapını kulanıyorum ama 4 gündür kulanıyorum bazartesi kontürolümvar ama ben ilişki girecemmi girmiyecemmi bilmiyorum kulanan varsa cevap verimisiniz
Bence bu imkansız diye düşünüyorum.Kullandığın ilaca, vücudunun verdiği tepkiye bağlı bu.Kimisin de, 1 yumurta gelişirken, kimisinde ise, birden fazla yumurta gelişebiliyor.Bu Tamamen sizin bünyenizle alakalı bir durum.Doktorların bu konuda,yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorumSelam arkadaşlar bende klomen hapına haziran ayındaki adetimin 5.günü başlayacağım. Size sormak istediğim şu; form sitelerinde ve burdanki bazı konularda okuduğum kadarıyla klomen çoğul gebeliğe neden olabiliyormuş. Biz eşimle Rabbim nasip ederse bir tane sağlıklı bi evlat istiyoruz. Çoğul gebelik istemediğimizi doktorumuza belirtsek herhangi bi tedbir alabilir mi yada alabilir miyiz? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.
İlişki yasak değil diye biliyorum. Bende kullandım klomen ve doktor bana yasaklamadıAdetin 10 günü gittiğinizde, size yumurtanın çatlama olasılığının olduğu günleri söyleyip, o günleri değerlendirmenizi tavsiye eder. O zaman kadar da, bir yasaklama yok diye biliyorum.
Bence bu imkansız diye düşünüyorum.Kullandığın ilaca, vücudunun verdiği tepkiye bağlı bu.Kimisin de, 1 yumurta gelişirken, kimisinde ise, birden fazla yumurta gelişebiliyor.Bu Tamamen sizin bünyenizle alakalı bir durum.Doktorların bu konuda,yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorum![]()
İlişki yasak değil diye biliyorum. Bende kullandım klomen ve doktor bana yasaklamadıAdetin 10 günü gittiğinizde, size yumurtanın çatlama olasılığının olduğu günleri söyleyip, o günleri değerlendirmenizi tavsiye eder. O zaman kadar da, bir yasaklama yok diye biliyorum.
Bence bu imkansız diye düşünüyorum.Kullandığın ilaca, vücudunun verdiği tepkiye bağlı bu.Kimisin de, 1 yumurta gelişirken, kimisinde ise, birden fazla yumurta gelişebiliyor.Bu Tamamen sizin bünyenizle alakalı bir durum.Doktorların bu konuda,yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorum![]()
Çok nadir çoğul gebelik olma ihtimaliSelam arkadaşlar bende klomen hapına haziran ayındaki adetimin 5.günü başlayacağım. Size sormak istediğim şu; form sitelerinde ve burdanki bazı konularda okuduğum kadarıyla klomen çoğul gebeliğe neden olabiliyormuş. Biz eşimle Rabbim nasip ederse bir tane sağlıklı bi evlat istiyoruz. Çoğul gebelik istemediğimizi doktorumuza belirtsek herhangi bi tedbir alabilir mi yada alabilir miyiz? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.
Birliktelik olabilir ama önerilen gün aşırı olmasıMeraba ben bi soru soracam klomen hapını kulanıyorum ama 4 gündür kulanıyorum bazartesi kontürolümvar ama ben ilişki girecemmi girmiyecemmi bilmiyorum kulanan varsa cevap verimisiniz
Bulantıda yapabilir.Aynı zamanda yanma'da yapabilir. Benim ikinci kullandığım da, 10 gün kadar yanma oldu.Doktorum bana ''İlacın etkisi''Demişti.Selam arkadaşlar bu ilaç bulantıyabarmı klomen midem çok kötü bide sabah akşam ben oruç
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sağlıklı hayırlı ve hayatları boyunca musmutlu olcak evlatlarımız olurÇok nadir çoğul gebelik olma ihtimali
Ama olanda var
Ben 3. Bebek için klomen kullanıyorum
4 çocuğum olsun istemem
Çoğul gebelik olabilecegini bildiğim halde kullanıyorum
Nasipte ne varsa o olur
Allah gönlüne göre versin
İnşallah sağlıklı bir evladın olur