Aşılama klomen hapın tadı acımı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elmarya

mucizem benimle
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
586
20
318
Ankara
kızlar ben hap yutamıyorum bu yüzdende acısız olanları eritip yutuyorum klomenin tadı nasıl acımı bir sorum daha var aşılama için verilen iğneleri kalçadan vurulsak olurmu yoksa mutlaka göbekten mi vurulmak zorundayız cevaplarsanız sevinirim.

kızlar soruma kimse cvp yazmamış aşkolsun lütfen sorumu dikkate almanızı rica ediyorum.

kızlar ben hap yutamıyorum bu yüzdende acısız olanları eritip yutuyorum klomenin tadı nasıl acımı bir sorum daha var aşılama için verilen iğneleri kalçadan vurulsak olurmu yoksa mutlaka göbekten mi vurulmak zorundayız cevaplarsanız sevinirim.

tadını tam olarak hatırlaymadım şimdi. ama hap çok küçük. yeşil mercimek kadar. canım yutamıyorsan şöyle yapabilirsin. hapı ağzına değilde elinle bağazına kadar koy. yani koyabileceğin kadar içeri ve hemen su iç.

aşılama için illaki iğneye gerek yok. eğer klomanle yumurta oluşturulabiliyosa klomanlede aşılama yapabilir. ama doktorun illaki iğne derse yumurta oluşturan iğne göbekten yapılıyor. yumurtayı çatlatma iğneside kalçadan yapılıyor.

klomen cok kolay yutulan bi hap agzina biraz su koy hapida üstüne at ve birazdaha suyla hemen yutabilirsin..minik bir ilac klomen simdiden bunlari düsünme...
catlatma ignelerine gelince göbekten vurulani var kalcadan vurulani var doktorun nerdne tavsiye edrse ordan yapicaksin..ben iki kez göbekten kendim yaptim ucu incecik ne girdigini anliyosun nede aci hissediyosun..normal igne gibi düsünme catlatma ignelerini..
ve bildigim kadariyla göbekten yapilan yumurtalik bölgesine daha yakin oldugu icin etkisi daha cabuk oluomus

teşekkürler kızlarda ben minik hapda olsa yutamıyorum psikolojik olarak yani bogazımdan gitmiyor genellkile eritip içiyorum yada iğne kullanıyorum ama bu göbekten vurulan iğneden çok tırstım :bbo:benim durumum vahim gözüküyor..

doktorun eğer göbekten tavsiye ediyorsa göbekten kullan öle can acıtıcı bir iğne değil bunları düşünüpte kendini korkutma canım ,,

Mekselinamm bende hap yutarken korkanlardan ım.Klomen bende 4 aydır içiyorum .İğrenç bir tadı var bana göree.Ağzıma koyunca ığğ yapıyorumm .Kolay yutamıyorum ben bogazıma takılıyorr.Ama annem süt ile iç dediğinden bu yana çok kolay ıcıyorum kayıp gıdıyorkaydirigubbakcemile3

valla bencede çok iğrenç bi tadı var ölüyodum içerken boğazımda o acı tadı bıraktığı an kusmaya başladım hap da soluk borusuna kaçtı ve takıldı nefes alamadım resmen ölüyodum ya hatırlamak dahi istemiyorum aklıma geldikçe midem bulanıyo

Mekselinamm bende hap yutarken korkanlardan ım.Klomen bende 4 aydır içiyorum .İğrenç bir tadı var bana göree.Ağzıma koyunca ığğ yapıyorumm .Kolay yutamıyorum ben bogazıma takılıyorr.Ama annem süt ile iç dediğinden bu yana çok kolay ıcıyorum kayıp gıdıyorkaydirigubbakcemile3
kiz hic sütle ilac icilirmi delirdin sen herhal:oklava:
bi zarari dokunur zehirlenirsin allah muhafaza sütle hicbir ilac icilmez
cok zorlaniyosan meyve suyunu dene ama sütü biraksengözlerimebaksanab

kiz hic sütle ilac icilirmi delirdin sen herhal:oklava:
bi zarari dokunur zehirlenirsin allah muhafaza sütle hicbir ilac icilmez
cok zorlaniyosan meyve suyunu dene ama sütü biraksengözlerimebaksanab

:1ninca:Korktum nan zaten evhamlıyım iyice evhamlandım eee ne yapıcam ben şimdi:roflol:
2 aydır öyle içtim hemde 5 günde 20 klomenii hhoppp gitti sırnaşık ..canım sağlasın hatırlattın ben şimdi araştırmaya başlayımkaydirigubbakcemile4

yani hemn evham yapma ama sütle de icme okaaa sey var ilacla icilcek sende bulabula sütü bulmusun...süt ilacin etkisini azaltiyo...

Ben hiçbir hapı bi kerede içemem.
İlk önce hapı ortadan ikiye keserim
Ondan sonra da o yarım hapları teker teker 1 litre suyla içerim:roflol:
Napıyım boğazımda kalıyo hap :bbo:

Ah be balkafam belki de o yüzden hamile kalamadın :mymeka:
Kaç aydır klomen içiyosun belki de süt etkisini azalttı
Ama sonuçta yumoşlarına etkisi olduuufisfisfis
Kafam karıştıkafamçokkarıştı

Ne yapalım sevomm bee buda bir tecrube oldu.Denemiş olduk süt +klomen=hamile kalamadım:roflol::roflol:

bende hap içemezdim eskiden. hep boğazıma takılıp ölcem gibi gelirdi.şimdi alıştım artık,içiyorum. ama geçen gün klomeni içerken dilimin altına taa ilerilere girdi hemde. nasıl acı nasıl kötü bi tadı var. katılıyorum size. kusacaktım az kalsın. bi sürü meyve suyu şekerli şey içtim öyle geçti

bakın arkadaşlar 1.ilaçları eritip içmeyin zararlı2.ise klomen yada herhangi bi hapı suyla yutun ve hemen arkasıda 1 parça ekmek yutun hemen gidiyor.yoksa boğazı acıtıyor hemde gitmiyor.laa bal ben saaaa demedimmi ekmek yada bişey ye diye.:kızgın::mymeka:sakalım yokki sözüm dinlensin.senü senüüüü

bakın arkadaşlar 1.ilaçları eritip içmeyin zararlı2.ise klomen yada herhangi bi hapı suyla yutun ve hemen arkasıda 1 parça ekmek yutun hemen gidiyor.yoksa boğazı acıtıyor hemde gitmiyor.laa bal ben saaaa demedimmi ekmek yada bişey ye diye.:kızgın::mymeka:sakalım yokki sözüm dinlensin.senü senüüüü

Amann sall ayabanım sütle içtim diyemi olmadı bebe.Hakkımda hayırlısı sütle içmekmiş demekki:roflol::roflol::içelim:

glukofen kadar iğrenç bi ilaç hatırlamıyom ben..allahtan bıraktımm...klomenin de tadı kötü galiba..ben çeyrek içtiğim için anlayamıyorum..yutup yutmadığıma da emin olamıyorum bazen..ama suyla yutmak lazım..ya da belki meyve suyu..süt biraz şüpheli geldi bana..kızlar bide pregnyl bulabiliyomusunuz yaa..ben günler öncesinden başlıyorum aramaya..ne illet bi iğne..

Back
X